Gratis studiegids

Nieuwe opleidingen

Ben jij opzoek naar een nieuwe opleiding of cursus die bij jou past? Misschien heb je al ooit eerder naar een thuisstudie gezocht, maar niet gevonden wat jij voor ogen had. Niet getreurd! Ons aanbod wordt continue vernieuwd en uitgebreid! Bekijk hier al onze nieuwe opleidingen en cursussen. Wie weet vind jij vandaag nog jouw studie!

 

Werk & Carrière

Ben jij op zoek naar een beroepsopleiding als verdieping van je werk, of wellicht zelfs als eerste stap naar een nieuwe carrière? Dit is jouw tijd! Bij NHA kun je terecht voor tal van opleidingen en cursussen in diverse branches waarmee je jouw toekomstmogelijkheden vergroot.

Studeer flexibel in jouw eigen tempo en wanneer het jou uitkomt, en combineer je beroepsopleiding met werk en hobby's. Zo werk je met slechts enkele uren studie per week naar een officieel diploma.

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Nieuwe opleidingen: Beroep en Eigen Bedrijf

 

Hobby & Persoonlijke Ontwikkeling

Op zoek naar een nieuwe hobby? Of gewoon leuke cursussen? Combineer leren met een bestaande of nieuwe hobby. Van een cursus wimperextensions tot kalligraferen en van gitaar leren spelen tot psychologie en creatieve computercursussen: In de hobbycursussen van NHA leer je snel de basis van de hobby.

Je merkt dat je snel meer kennis en vaardigheden krijgt en meer plezier uit je bestaande of nieuwe hobby haalt. Dit is jouw tijd, dus start vandaag nog!Nieuwe opleidingen: vind een hobby!

 

Thuisopleidingen

Zoveel mensen, zoveel interesses. Van cursussen op het gebied van administratie, logistiek en computer tot techniek, management en persoonlijke ontwikkeling: welke thuisopleiding je ook zoekt, bij NHA is er altijd een thuisopleiding die goed aansluit. Of een combinatie van cursussen. De meeste cursisten krijgen de smaak snel te pakken. Vanuit bestaande interesses ontstaan zomaar nieuwe hobby's. Laat je verrassen.

Helemaal interessant is het als je keuze uiteindelijk leidt tot werk. Veel cursisten kiezen eerst een thuisopleiding om te kijken of er een ‘klik’ is. Is die klik er? Dan is de stap snel gemaakt naar een beroepsopleiding en verdien je binnen de kortste keren geld met een thuisopleiding. Zo snel kan het gaan. Verken de interessegebieden en laat je inspireren door het aanbod van NHA.

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!