Gratis studiegids

ICT opleidingen

Aan de slag in de meest innovatieve sector op dit moment? Met kennis van ICT ben jij een aanwinst voor menig bedrijf. Hoe is het gesteld met jouw ICT-kennis? Fris je kennis op of ontwikkel nieuwe vaardigheden met een cursus Programmeren in C#, leer apps maken of doe kennis middels een Agile Scrum opleiding. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je kiest voor een ICT-opleiding.

ICT opleiding MBO niveau 2

Wil je een ICT opleiding MBO niveau 2 volgen? Bij NHA kun je kiezen uit talloze opleidingen op het gebied van ICT. Al deze opleidingen zijn van hoge kwaliteit. Je gaat zelfstandig aan de slag via een thuisstudie, maar wordt optimaal begeleid door een vakbekwame docent.

Wanneer je op zoek bent naar een ICT opleiding MBO niveau 2 dan heb je veel keuze op de website van NHA. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Basisopleiding Medewerker ICT? Met deze opleiding leg je een goede basis. Droom jij van het maken van je eigen apps? Ook dat is mogelijk! Kies dan voor de cursus Apps Maken. Voor je het weet open jij (en misschien wel vele anderen!) jouw app op je telefoon. Hoe leuk is dat!

Kies je ICT opleiding MBO niveau 2 bij NHA en open de deur naar een mooie toekomst in de ICT wereld.

 

IT opleiding HBO

Een IT opleiding HBO biedt veel mogelijkheden tot een mooie carrière in de ICT. Ben je op zoek naar een IT opleiding HBO? Dan heb je bij NHA de keuze uit talloze leuke opleidingen. Een studie bij NHA betekent dat je veel zelfstandig aan de slag gaat. Een vakbekwame docent helpt je met je vragen en kijkt je huiswerkopdrachten na.

Je werkt vanuit huis en je medestudenten kun je online leren kennen. Heb je hier geen behoefte aan? Geen probleem! Je kunt volledig zelfstandig de opleidingen afronden. Behaal je diploma en hang deze trots aan de muur. Niets staat je nog in de weg tot een glansrijke IT-carrière.

Je kunt met een IT opleiding HBO veel kanten uit. Misschien is de opleiding Back-end Developer wel iets voor jou? Of verdiep je in de wereld van JavaScript & jQuery.

Waar je interesse ook ligt, met een IT opleiding HBO kom jij er wel. Een mooie toekomst ligt in het verschiet.

 

Toekomstbestendige sector

Waar in veel vakgebieden mensen hun banen verliezen of moeten strijden om een sollicitatiegesprek, blijft de vraag naar ICT’ers alleen maar stijgen. Het is een toekomstbestendige sector met tal van baanmogelijkheden.

Je opties zijn echter niet beperkt tot alleen de ICT-branche. Middelgrote tot grote bedrijven in nagenoeg élke sector hebben allemaal wel één of meerdere ICT-ers in dienst. Je kunt dus ontzettend veel richtingen op met een ICT cursus van NHA. 

 

Zonder voorkennis starten 

Ook wanneer jij geen kennis hebt van het vak, kun je aan de slag met een opleiding ICT. Een cursus ICT voor beginners is toegankelijk voor iedereen. Leer de basisbeginselen met de Basisopleiding ICT-beheerder. Maar ook wanneer jij al kennis hebt van ICT, is een ICT-opleiding een mooie aanvulling op je cv. Duik in de materie van PHP/MySQL of vergroot je kennis op het gebied van Python.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Welke ICT opleiding past bij jou?

Technologie efficiënt inzetten is tegenwoordig hét doel. Een ICT-afdeling met kennis van zaken is dan ook een must in het bedrijfsleven. Met een ICT-opleiding vergroot je jouw kennis en leer je nieuwe efficiënte vaardigheden. De ICT-wereld is continu in ontwikkeling, stilstaan in dit vakgebied is onmogelijk.

Weet jij nog niet zeker of werken in de ICT bij jou past? Ook dan is het volgen van een ICT-cursus een mooie eerste stap om te ontdekken of het vakgebied bij jou past. Je studeert waar en wanneer je wilt in jouw eigen tempo. Verken de mogelijkheden en laat je inspireren door het aanbod van ICT-opleidingen van NHA.

Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!