Gratis studiegids

Voeding- en Sportopleidingen

Van voedingsleer en sportmassage tot fitness trainer: je bent bewust bezig met je voeding, lichaam en gezondheid, óf je zet je kennis en kunde in voor anderen. Blessures voorkomen, fitnessapparaten optimaal gebruiken, je lichamelijke conditie in topvorm krijgen en uitgebalanceerde voeding: je leert het in een van de voeding & sport opleidingen van NHA. Van je sportieve hobby je beroep maken of als gewichtsconsulent je eigen praktijk starten: haal erkende diploma's en zet vandaag de eerste stap. Een opleiding in sport of voeding begint bij NHA.

Sporten als beroep met onze sportcursussen

Ben jij iemand die altijd al graag bezig is met sporten en de juiste voeding? Professionaliseer je kennis en kies voor een voeding- of sportopleiding van NHA. Je kunt er veel kanten mee op.

Zie jij jezelf wel in een sportschool werken en adviseer je sporters graag over het gebruik van apparaten? Wil jij het beste in de sportieve mens naar boven halen? Dan kun je kijken naar het branche diploma Fitness Trainer A (NL Actief geaccrediteerd). Als je deze sportcursus of -opleiding hebt gevolgd, kun je straks in élke sportschool terecht als sportinstructeur. Of kies voor een cursus sportmassage of opleiding tot personal trainer. Er zijn tal van mogelijkheden bij NHA. 
 

Geaccrediteerde voeding opleidingen

Mensen zijn vaak met voeding bezig omdat ze willen afvallen. Als gewichtsconsulente (BGN geaccrediteerd) kun jij daar een rol in spelen en anderen goed adviseren in het verantwoord kwijtraken van gewicht.

Daarbij is voeding ook een belangrijk onderdeel van sport: je kunt immers niet optimaal presteren als je sportvoeding niet op orde is. Vandaar dat je ook met sport & voeding aan de slag kunt. Dit is overigens ook een BGN geaccrediteerde specialisatie.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Met voeding & sport aan de slag

Kies voor een thuisstudie sport & voeding, of een van de vele andere voeding- en sportopleidingen van NHA. Je kunt prettig in je eigen tempo studeren. Zeer flexibel, dus gemakkelijk te combineren met een baan, druk (gezins)leven en hobby’s. Of je je nu compleet wil laten omscholen op het gebied van Sport & Voeding, of je je juist vanuit pure persoonlijke interesse wilt blijven ontwikkelen: een NHA voeding- of sportopleiding helpt je verder.

Kies voor NHA, en kies daarmee voor goede persoonlijke begeleiding totdat je geslaagd bent, examengarantie en een waardevol diploma. Schrijf je vandaag nog in.

Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!