Gratis studiegids

Management opleidingen

Wil jij je management vaardigheden en leidinggevende capaciteiten vergroten en daarmee een mooie stap zetten in je carrière? Van basiskennis tot verdieping: een management opleiding van NHA helpt je verder. Kies voor een erkende vakopleiding op dit gebied zodat jij met een officieel diploma of getuigschrift op zak in jouw vakgebied kunt doorgroeien. Van de opleiding facility management tot middle management. Welke management opleiding past bij jou?

Beroepsopleidingen

Ontwikkel je management vaardigheden

Met een management opleiding van NHA leer jij omgaan met alle uitdagingen die een managementfunctie met zich meebrengt. Je ontwikkelt inzicht in organisaties en strategieën en gaat actief aan de slag met leidinggevende competenties. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent: deze kwaliteiten zijn altijd een aanvulling op je CV.
 

Verschillende soorten opleidingen

Bij NHA heb je de keuze uit verschillende soorten management opleidingen. Je kunt je namelijk op diverse manieren specialiseren. Zo zijn er zeer specifieke cursussen, zoals die van debiteurenbeheer en de opleiding tot Data Protection Officer.

Maar je kunt ook voor een wat algemenere studie kiezen, waarmee je juist je je mogelijkheden op de arbeidsmarkt verbreedt. Denk hierbij aan de opleiding verandermanagement of opleiding projectmanagement. Met een diploma van een van deze management opleidingen kun je in tal van organisaties terecht.
 

Cursus leidinggeven & leiderschap

Behalve management opleidingen biedt NHA ook de mogelijkheid tot het volgen van diverse leiderschap & leidinggeven cursussen. Je leert niet alleen hoe je teams kunt aansturen, maar ook wat integer leiderschap inhoudt. Je gaat dus met verschillende onderwerpen aan de slag die jou een goede leidinggevende zullen maken. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Management opleiding

Doorgroeien in jouw werk? Of toe aan een nieuwe carrière? Volg thuis een management opleiding en werk naar een officieel diploma of getuigschrift toe met slechts enkele studie-uren per week. Zo vergroot jij je carrièrekansen aanzienlijk. Van een opleiding Office Management tot Financieel Management: wij bieden 100% examengarantie. Je krijgt begeleiding van je persoonlijke vakdocent totdat je geslaagd bent.


Wist je dat je een management opleiding van NHA gemakkelijk kunt combineren met een drukke baan en hobby’s? Je studeert namelijk in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Deze vorm van flexibel studeren is dus voor iedereen geschikt. Schrijf je vandaag nog in.


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!