Gratis studiegids

Management opleidingen

Wil jij je managementvaardigheden en leidinggevende capaciteiten vergroten en daarmee een mooie stap zetten in je carrière? Van basiskennis tot verdieping: een management opleiding van NHA helpt je verder. Kies voor een erkende vakopleiding op dit gebied zodat jij met een officieel diploma of getuigschrift op zak in jouw vakgebied kunt doorgroeien. Van de opleiding Facility Management tot Middle Management. Welke management opleiding past bij jou?

Beroepsopleidingen

Ontwikkel je management vaardigheden

Met een management opleiding van NHA leer jij omgaan met alle uitdagingen die een managementfunctie met zich meebrengt. Je ontwikkelt inzicht in organisaties en strategieën en gaat actief aan de slag met leidinggevende competenties. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent: deze kwaliteiten zijn altijd een aanvulling op je CV.
 

Verschillende soorten opleidingen

Bij NHA heb je de keuze uit verschillende soorten management opleidingen. Je kunt je namelijk op diverse manieren specialiseren. Zo zijn er zeer specifieke cursussen, zoals die van debiteurenbeheer en de opleiding tot Data Protection Officer.

Maar je kunt ook voor een wat algemenere studie kiezen, waarmee je juist je mogelijkheden op de arbeidsmarkt verbreedt. Denk hierbij aan de opleiding Verandermanagement of de opleiding Projectmanagement. Met een diploma van een van deze management opleidingen kun je bij veel organisaties terecht.
 

Cursus leidinggeven & leiderschap

Behalve management opleidingen biedt NHA ook de mogelijkheid tot het volgen van diverse leiderschap en leidinggeven cursussen. Je leert niet alleen hoe je teams aanstuurt, maar ook wat integer leiderschap inhoudt. Je gaat dus met verschillende onderwerpen aan de slag die jou een goede leidinggevende zullen maken. 

 

Manager opleiding MBO

Wil je graag een manager opleiding MBO volgen? Dan zit je helemaal goed op deze pagina! Bij NHA kun je verschillende opleidingen op het gebied van management volgen. Een manager opleiding MBO volg je bij NHA op eigen tempo. Waar én wanneer het jou uitkomt. Ideaal!

Je hebt een ruime keuze aan opleidingen en cursussen. Voor welke manager opleiding MBO je ook kiest, al onze opleiding hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo worden al onze trainingen begeleid door een ervaren, vakbekwame docent. Je staat er dus nooit alleen voor.

Kies voor de manager opleiding MBO die bij jou past. Het opent deuren waarvan je dacht dat die gesloten zouden blijven. Met jouw manager opleiding MBO diploma op zak, treed jij het leiderschap vol vertrouwen tegemoet!

 

Groei door met een management training

Een management training bij NHA is de sleutel tot het versterken van je leiderschapscapaciteiten en het ontwikkelen van een diepgaand begrip van organisaties en strategieën. Of je nu nieuw bent in een managementrol of je vaardigheden wilt verfijnen, onze management training biedt een waardevolle aanvulling op je professionele profiel, ongeacht de sector waarin je actief bent.

Bij NHA heb je de flexibiliteit om te kiezen uit verschillende soorten management trainingen, variërend van specifieke trainingen zoals HR Analytics tot meer algemene studies zoals de Filiaalmanager opleiding en de opleiding Lean Management.

Met een officieel diploma of getuigschrift van een erkende vakopleiding til je jouw carrière in verschillende organisaties naar nieuwe hoogten. Of je nu streeft naar een rol in facility management of middle management, bij NHA vind je de management training die perfect bij jou past.

Bereid je voor op een mooie uitdaging waarin je niet alleen je managementvaardigheden aanscherpt, maar ook ontdekt wat integraal leiderschap echt betekent. Kies voor een NHA management training en geef je carrière een boost.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Management opleiding

Doorgroeien in jouw werk? Of toe aan een nieuwe carrière? Volg thuis een management opleiding en werk naar een officieel diploma of getuigschrift toe met slechts enkele studie-uren per week. Zo vergroot jij je carrièrekansen aanzienlijk. Van een opleiding Office Management tot Financieel Management: wij bieden 100% examengarantie. Je krijgt begeleiding van je persoonlijke vakdocent totdat je geslaagd bent.

Wist je dat je een management opleiding van NHA gemakkelijk kunt combineren met een drukke baan en hobby’s? Je studeert namelijk in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Deze vorm van flexibel studeren is dus voor iedereen geschikt. Schrijf je vandaag nog in.


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!