Zakelijk Duits  

Tijdelijk met GRATIS tablet 10% korting met LENTE10
Zakelijk Duits
Inclusief%20taal-app%202
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
669,00
of 
9 x €82,00
4.3/5

Beoordeeld door 4 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Met persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: Erkend Goethe-Institut diploma
 • Studieduur: 9 maanden
ALGEMEEN

Communiceer soepel met je Duitse relaties met de cursus Zakelijk Duits

Heb je in je werk regelmatig te maken met Duitssprekende relaties maar heb jij nog onvoldoende kennis van de Duitse taal? Dan is de cursus Zakelijk Duits een mooie aanvulling op jouw CV. Met deze cursus leer je veelvoorkomende zakelijke begrippen, uitdrukkingen en toepassingen hiervan. Zo kun je die kennis meteen toepassen in de praktijk.

Om het vertrouwen van een klant te winnen en om misverstanden te voorkomen, is het belangrijk dat je helder communiceert. Met een cursus Zakelijk Duits leer je spreken, schrijven, luisteren en lezen. Je gaat aan de slag met zakelijke begrippen en uitdrukkingen in veelvoorkomende situaties zodat jij efficiënt leert communiceren met handelspartners.

 

Onderhoud je Duitse contacten

Heb jij Duitse collega’s? Of onderhoud jij de contacten met Duitssprekende zakenpartners? Dan is het belangrijk dat jij kennis hebt van de Duitse taal.

Wil jij op een leuke en uitdagende manier snel Zakelijk Duits leren, zonder te veel focus te leggen op moeilijke grammatica? Dan is deze cursus perfect voor jou! Met de cursus Zakelijk Duits ga jij aan de hand van oefeningen, praktijkvoorbeelden, spelletjes, en puzzels aan de slag! Door niet alleen de theorie te leren maar ook te oefenen met spreken, blijft de kennis nog beter hangen en leer je sneller. De woordenlijsten in elke les bieden een ideaal naslagwerk.

 

Ontdek de Duits taal en cultuur met een cursus Zakelijk Duits

Je begint de cursus Zakelijk Duits door te leren hoe je je jezelf voorstelt. Je gaat aan de slag met telefoneren en leert hoe je afspraken maakt. Ook zaken als vervoersmiddelen en transport komen aan bod. Verder ga je aan de slag met onderwerpen als geldzaken, verzekeringen en advocaten. Daarnaast leer je de belangrijkste communicatie rondom presentaties en diagrammen en statistieken.

Deze Zakelijke Duits cursus biedt bovendien informatie over onderwerpen als familie, vrije tijd en het weer. Zo kun jij ook gesprekken voeren met jouw collega’s en zakenpartners. Ook krijg jij elke les culturele informatie over Duitsland. Het begrijpen en respecteren van de cultuur van jouw zakenpartners kan helpen bij het sluiten van een deal.

 

Inclusief geluidsbestanden

Met de cursus Zakelijk Duits profiteer jij van het gebruik van geluidsfragmenten. Deze fragmenten bevatten verschillende dialogen en teksten zodat jij nog makkelijker de juiste uitspraak leert.

 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

De cursus Zakelijk Duits bevat onder andere de volgende onderwerpen:

 • Jezelf voorstellen
 • Telefoneren
 • Afspraken en tijdsaanduidingen
 • Telwoorden
 • Vervoersmiddelen
 • Geldzaken
 • Klantenservice en klachten
 • Vakantie en vrije tijd
 • Vrachtvervoer & im- en export
 • Verzekeringen en advocaten
 • Lezingen en presentaties
 • Diagrammen en statistieken

 

Internationaal erkend Goethe diploma
De cursus Zakelijk Duits is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau B2. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Goethe Examen B2 om zo het internationaal erkende diploma (Zertifikat of Attest) te behalen van het befaamde Goethe-Institut.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Zakelijk Duits, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Zakelijk Duits

Heel praktische cursus en leuk opgesteld.

8/10
Zakelijk Duits

De website is goed toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Ik ben zelf volledig blind, maar kan de opleiding goed volgen. Ook is er, in de oriëntatie fase naar een goede toegankelijke opleiding Duits, actief meegedacht naar mogelijkheden. Wat ik zeer waardeer.

8/10
Zakelijk Duits

De tijd nemen om op bepaalde momenten geconcentreerd met deze cursus bezig te zijn.

8/10
Zakelijk Duits

Heel duidelijk, up-to-date cursus. Echt van deze tijd. Geen saaie lesstof. You tube filmpjes/liedjes om te oefenen. Super leuk en ik zou deze cursus dan ook zeker aanraden!

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je cursus Zakelijk Duits af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Goethe Examen B2. Het diploma (Zertifikat of Attest genoemd) wordt internationaal erkend als bewijs van het B2 niveau Duits. Het examen verbetert jouw kansen op een baan, en vanwege de wereldwijde erkenning vergroot je bovendien jouw keuzemogelijkheden voor studie of werk.

Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar het Goethe-Institut. 
 

Getuigschrift

Een NHA getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Zakelijk Duits valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Zakelijk Duits uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Zakelijk Duits, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur van de cursus Zakelijk Duits is 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

TAAL-APP

Cursus Zakelijk Duits: nu inclusief Taal-app

Schrijf nú in voor de cursus Zakelijk Duits en krijg óók nog eens vijf jaar toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang.
LESGELD

Lesgeld

Zakelijk Duits
€669,00
of  9x 82,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€669,00
of  9x 82,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Heel praktische cursus en leuk opgesteld.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!