Gratis studiegids

NHA affiliate worden?

Wil jij graag geld verdienen met affiliate marketing? Meld je aan en promoot de campagne van NHA. Je ontvangt dan een mooi bedrag per inschrijving / proefles / studiegidsaanvraag!

Meld je meteen aan >>

 

Wie is NHA?

NHA is één van de grootste aanbieders van cursussen en thuisstudies in Nederland én België. Hoge kwaliteit, laag lesgeld en goede begeleiding zijn onze speerpunten.

Ons assortiment bestaat uit beroepsopleidingen die je helpen om stap in je carrière te maken. Daarnaast hebben we een mooi aanbod hobbycursussen waarmee je onder andere je creatieve en muzikale vaardigheden kunt vergroten.

Ook hebben we eigen-bedrijf-starten opleidingen, waarmee je je droom van een eigen zaak kunt waarmaken. En een groot aantal taalcursussen, van Spaans tot Thais.
 

 

Tenslotte hebben we een aantal voortgezet onderwijs opleidingen in ons aanbod: VMBO, HAVO en VWO vakken of complete opleidingen. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs.


 

Wat bieden we jou als affiliate?

Wanneer een cursist zich via jouw website inschrijft, ontvang jij een vast bedrag. Ook wanneer een cursist zich aanmeldt voor een gratis proefles of een studiegids aanvraagt, ontvang je commissie.

Daarnaast hebben we een mooi aantal banners en tekstlinks beschikbaar, alsook een handige datafeed waarin al onze cursussen en opleidingen vermeld staan. Ons promotiemateriaal wordt regelmatig ververst. Tevens kunnen we, in samenwerking met jou, promotiemateriaal ontwikkelen dat aansluit bij jouw platform.
 

Exclusieve kortingscodes voor affiliates

Wij bieden regelmatig kortingscodes voor onze affiliates. Het is zelfs mogelijk om een diepgaandere samenwerking aan te gaan en exclusieve kortingscodes voor jouw platform te ontvangen. Mocht je hier interesse in hebben, dan horen we dit graag.
 

De voordelen van ons affiliate programma:

 • Je ontvangt een zeer interessante vergoeding per inschrijving én een leuke vergoeding voor een proeflesaanvraag en studiegidsaanvraag;
 • We keuren snel en betalen snel uit;
 • Het conversiepercentage ligt hoog door onze zeer aantrekkelijke prijzen en de leuke welkomstcadeaus die je bij je cursus krijgt;
 • We zijn landelijk bekend en met marketing campagnes zorgen we voor een steeds hogere naamsbekendheid, wat het makkelijker maakt om bezoekers te overtuigen en het aantal sales zal verhogen.
 • Regelmatig creëren we speciale aanbiedingen en acties voor onze partners;
 • NHA is een van de grootste spelers in de markt van thuisstudies in Nederland en België;
   

Opbrengsten

Bekijk hier de actuele commissie 
 

Affiliate partner worden?

NHA werkt samen met Daisycon. Meld je gratis aan bij Daisyon en sluit je meteen aan bij het NHA affiliate programma.

Vervolgens kun je het promotiemateriaal gebruiken op je eigen website en beginnen met verdienen!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!