Zelfvertrouwen  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Zelfvertrouwen
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€439,00
395,10
of 
5 x €87,30
4.2/5

Beoordeeld door 10 student(en)

 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-getuigschrift
 • Studieduur: 5 maanden
ALGEMEEN

Geef je zelfvertrouwen een boost en zit lekkerder in je vel met de cursus Zelfvertrouwen 

Zit jij lekker in je vel? Of heb je vaak het gevoel dat je niet goed genoeg bent en kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Doe jezelf niet langer tekort. Sta sterker in je schoenen met de cursus Zelfvertrouwen.  

Iedereen hoort wel eens een negatief stemmetje in zijn hoofd. Zijn we wel goed genoeg? Kunnen we dat wel zelf? Hoewel die gedachtes erg vervelend zijn, zijn ze heel normaal en houden ze ons scherp en ambitieus.

Toch is het hebben van voldoende zelfvertrouwen hard nodig. Want met zelfvertrouwen kun jij de wereld aan! In de Zelfvertrouwen cursus leer je hoe je sterker in je schoenen staat.
 

Sta vol zelfvertrouwen in het leven

De cursus Zelfvertrouwen is geschikt voor jou als jij met meer zelfvertrouwen door het leven wil gaan. Bijvoorbeeld omdat je op het werk assertiever wil zijn, of om eindelijk af te rekenen met onzekerheid. Jij wil vol zelfvertrouwen in het leven staan en 100% jezelf kunnen zijn.
 

Leer je eigen gebreken accepteren met deze Zelfvertrouwen cursus

We vergelijken onszelf regelmatig met anderen. Dat kan een beeld geven dat je niet goed genoeg bent, of zelfs dat er iets mis is met je. Niks in minder waar. En dat gebrek aan zelfvertrouwen doet meer kwaad dan goed. Het kan zelfs leiden tot een gevoel van machteloosheid. En dus moet jij je zelfvertrouwen een flinke boost geven! In deze cursus Zelfvertrouwen leer je hoe je dit aanpakt.

Schitter jij van zelfvertrouwen, dan ben je niet direct zelfingenomen of narcistisch. Het betekent simpelweg dat je je eigen gebreken accepteert. Je weet dat je niet perfect bent, en dat is prima. Jouw zelfvertrouwen groeit met stapjes. Door inzicht te krijgen in hoe je zelfvertrouwen kunt beïnvloeden, krijg je meer grip op je eigen zelfvertrouwen. De Zelfvertrouwen cursus helpt je hierbij.
 

Beïnvloed je zelfvertrouwen op vijf niveaus

Tijdens de cursus Zelfvertrouwen leer je meer over de vijf niveaus die invloed hebben op hoe wij ons als mens voelen, hoe we denken en ons gedragen. Je gaat dieper in op het fysieke niveau van de mens. Je leert over de relatie tussen jouw leefstijl en je zelfvertrouwen. Ook je lichaamshouding is een belangrijke uitdrukking van je gemoedstoestand die in de cursus Zelfvertrouwen wordt behandeld.  

Daarnaast leer je in de Zelfvertrouwen cursus van NHA meer over het emotionele niveau en het denkniveau. Zo ontdek je hoe jouw emoties effect hebben op het gevoel van waardering, steun en acceptatie. Maar ook hoe overtuigingen invloed uitoefenen op jouw gevoel van zelfvertrouwen.

Ook ga je dieper in op rollen, relaties en identiteit. De mens is immers een sociaal wezen en relaties zijn cruciaal voor ons welzijn. Als laatste verdiep jij je in deze cursus Zelfvertrouwen in de rol van de ziel, om een breder perspectief te krijgen op het geheel. 

Bied jezelf de mogelijkheid om krachtiger in het leven te staan. Start vandaag nog met de cursus Zelfvertrouwen! 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

In de cursus Zelfvertrouwen worden de volgende onderwerpen behandeld: 

 • Leefstijl
 • Energetisch lichaam
 • Emoties
 • Overtuigingen en affirmaties
 • De innerlijke criticus 
 • Ontwikkeling van relaties in de jeugd
 • Relaties in het nu 
 • Inspiratie en interesse
 • Essentie

 

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Zelfvertrouwen, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Zelfvertrouwen

Het is een zeer leuke bezigheid om de cursus te doen. Ik leer ook heel veel van de cursus en het mooiste is dat ik het ook gelijk in de praktijk kan toepassen. Dus het is lekker praktisch ook. Verder merk ik dat het inderdaad helpt aan mijn zelfvertrouwen. Ik had deze cursus eerder moeten doen!

10/10
Zelfvertrouwen

Ik heb een heleboel tips gekregen die in mijn dagelijks leven zijn toe te passen. Daarnaast heb ik door de cursus soms mijn diepste gevoelens moeten aankijken. Al met al een aanrader.

8/10
Zelfvertrouwen

Het is een interessante cursus, als feedback zou ik alleen mee willen geven dat er meer concrete voorbeelden in komen te staan.

10/10
Zelfvertrouwen

De opleiding is duidelijk verwoord. Door de opdrachten ben je bezig met zelfreflectie. De opleidingen heeft mij veel inzichten gegeven.

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Een NHA getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Zelfvertrouwen valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Zelfvertrouwen uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Zelfvertrouwen, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus Zelfvertrouwen staat een studieduur van 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Zelfvertrouwen

€439,00 €395,10
of  5x 87,30
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!

€439,00 €395,10
of  5x 87,30
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Het is een zeer leuke bezigheid om de cursus te doen. Ik leer ook heel veel van de cursus en het mooiste is dat ik het ook gelijk in de praktijk kan toepassen. Dus het is lekker praktisch ook. Verder merk ik dat het inderdaad helpt aan mijn zelfvertrouwen. Ik had deze cursus eerder moeten doen!

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!