Gratis studiegids

Sociaal & Pedagogisch werk

Van werken in de kinderopvang tot een baan als activiteitenbegeleider in een buurthuis: sociaal pedagogisch werk is altijd mensenwerk. Volg een SPW opleiding tot pedagogisch medewerker, een opleiding Social Work of Kinderpsychologie: voor mensen die het beste uit hun vak willen halen is onderwijs een must. Boost je loopbaan met een waardevol SPW diploma van NHA.

Beroepsopleidingen

SPW opleiding volgen bij NHA

Wanneer je SPW gaat studeren, dan kies je voor een baan die écht iets bijdraagt aan de maatschappij. Je helpt mensen die dit nodig hebben met jouw kennis en kunde.

Als sociaal pedagogisch werker kun je je specialiseren in een bepaalde doelgroep, bijvoorbeeld kinderen, jongeren of ouderen. Daarnaast kun je ook een dergelijke SPW opleiding zowel op MBO- als op HBO-niveau volgen. Bijvoorbeeld de opleiding SPH. Dit betekent dat je altijd ruimte hebt om door te groeien. 
 

Een beroep met toekomst

Als sociaal pedagogisch werker ben jij echt een mensen-mens. Daarnaast kies je bewust voor een beroep met veel toekomstperspectief. In de zorg kun je namelijk veel kanten op, en een SPW diploma staat dan ook bijna garant voor een baan.

Het is dus een perfecte studie voor mensen die een carrièreswitch willen maken, maar ook voor als je al werkzaam bent in de zorg en je jouw kennis graag wil verdiepen of verbreden. Welke SPW opleiding past bij jou?

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

SPW Thuisstudie

Het voordeel van een SPW opleiding als thuisstudie is dat je geheel in je eigen tempo kunt studeren. Je krijgt toegang tot een online studentenplaza waar je op elk moment met je lesstof aan de slag kunt. Daarnaast krijg je je SPW studie toegestuurd via de post. Omdat je professionele begeleiding krijgt van een persoonlijke docent, kunnen wij je een 100% examengarantie bieden. Je krijgt ondersteuning totdat je geslaagd bent!

Een NHA thuisstudie is perfect te combineren met een baan en hobby’s. Welke SPW opleiding sluit aan bij jouw wensen en profiel? Schrijf je vandaag nog in, of probeer een gratis proefles.
Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!