Gratis studiegids

Welzijn & Gezondheidszorg opleidingen

Op zoek naar een opleiding in de zorg? Jouw kennis rondom medische terminologie op peil brengen? Leren hoe je mensen met een beperking kunt begeleiden? Werken in een apotheek? Volg een zorgopleiding van NHA. Met waardevolle diploma's en de beproefde methodiek van NHA vergroot je je toekomstmogelijkheden. Bekijk het grote aanbod gezondheidszorg opleidingen in het onderstaande overzicht.

Beroepsopleidingen

Waarom werken in de zorg?

De zorg is een zeer toekomstbestendige branche. Veel beroepen worden bedreigd door de automatisering, maar de zorgsector is daar een uitzondering op. Momenteel staan er zelfs ontzettend veel vacatures in de zorgsector open, dus een baan is bijna een garantie op dit moment. Daarnaast is het een werkveld waarin je écht iets kunt betekenen voor andere mensen. Dit geeft veel voldoening: het is ontzettend dankbaar werk.

Opleidingen in de zorg van NHA

Wanneer je werkzaam wilt zijn in de zorg, dien je wel een gedegen opleiding in de gezondheidszorg moeten volgen. Bij NHA kun je een opleiding in de zorgsector kiezen in jouw interessegebied. Wil je graag mensen met een beperking verzorgen en begeleiden, dan is de opleiding Gehandicaptenzorg iets voor jou. Of wil je assistentie en begeleiding bieden aan kersverse ouders? Dat kan met de basis Kraamzorg opleiding van NHA. Van tandheelkundige tot verpleegkundige: het aanbod zorgopleidingen bij NHA is ontzettend uitgebreid.

Uitbreiding of verdieping van de kennis

Ben je momenteel werkzaam in een compleet andere branche en wil je graag kijken of de zorgsector iets voor je is? Of ben je al werkzaam in de zorg en wil je je juist gaan specialiseren in een bepaald vakgebied? Onze opleidingen zijn sowieso geschikt. Het mooie is: wanneer je een opleiding in de zorg gekozen hebt, mag je deze gratis en vrijblijvend 15 dagen proberen. Bevalt het niet? Dan kun je de cursus gewoon retourneren.

Opleiding in de zorg volgen wanneer het jou uitkomt

Het grote voordeel van een NHA studie is dat je deze in je eigen tempo kunt volgen, wanneer het jou uitkomt. Daarnaast mag je dus gratis proberen, ontvang je een leuk welkomstcadeau én bieden we een slaaggarantie. Niet geslaagd = Lesgeld terug! Kortom: Begin vandaag nog met werken aan je toekomst en schrijf je in voor een van onze opleidingen in de gezondheidszorg.

Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Beroepsopleidingen

Met NHA volg je thuis, in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt, een gedegen vakopleiding. Je ontvangt na afronding een diploma of getuigschrift waarmee je die extra stap kunt zetten in jouw carrière. Van een cursus Webdesign tot een Assistent Controller opleiding: er zijn tal van mogelijkheden. Kies de studie die bij je past en haal het beste in jezelf naar boven. Je ontvangt persoonlijke begeleiding van je vakdocent totdat je geslaagd bent! (100% examengarantie).

Het volgen van een beroepsopleiding van NHA is prima mogelijk naast hobby´s, gezin en een drukke baan. Je wordt middels slechts enkele uren studie per week naar een officieel diploma geleid. Vergroot je toekomstmogelijkheden met NHA.

Daarom studeren bij NHA

  • Eerste 15 dagen op proef
  • Waardevolle diploma's
  • Compleet studiepakket
  • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
  NRTO Logo
Tablet incl. toetsenbord
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!