Gratis studiegids

Welzijn & Gezondheidszorg opleidingen

Op zoek naar een opleiding in de zorg? Jouw kennis rondom medische terminologie op peil brengen? Leren hoe je mensen met een beperking kunt begeleiden? Werken in een apotheek? Volg een zorgopleiding van NHA. Met waardevolle diploma's en de beproefde methodiek van NHA vergroot je je toekomstmogelijkheden. Bekijk het grote aanbod gezondheidszorg opleidingen in het onderstaande overzicht.

Beroepsopleidingen in de zorg

Waarom werken in de zorg?

De zorg is een zeer toekomstbestendige branche. Veel beroepen worden bedreigd door de automatisering, maar de zorgsector is daar een uitzondering op. Momenteel staan er zelfs ontzettend veel vacatures in de zorgsector open, dus een baan is bijna een garantie op dit moment.

Daarnaast is het een werkveld waarin je écht iets kunt betekenen voor andere mensen. Dit geeft veel voldoening: het is ontzettend dankbaar werk.

Opleidingen in de zorg van NHA

Wanneer je werkzaam wilt zijn in de zorg, dan is een opleiding in de gezondheidszorg vaak gewenst of verplicht. Bij NHA kun je een opleiding in de zorgsector kiezen in jouw interessegebied.

Wil je graag mensen met een beperking verzorgen en begeleiden, dan is de opleiding Gehandicaptenzorg iets voor jou. Of wil je assistentie en begeleiding bieden aan kersverse ouders? Dat kan met de basis Kraamzorg opleiding van NHA. Van tandheelkundige tot verpleegkundige: het aanbod zorgopleidingen bij NHA is ontzettend uitgebreid. 

Uitbreiding of verdieping van de kennis

Ben je momenteel werkzaam in een compleet andere branche en wil je graag kijken of de zorgsector iets voor je is? Of ben je al werkzaam in de zorg en wil je je juist gaan specialiseren in een bepaald vakgebied? Of ben je of word je mantelzorger, en wil je om die reden een mantelzorg cursus volgen?

Onze opleidingen zijn sowieso geschikt. Het mooie is: wanneer je een opleiding in de zorg gekozen hebt, mag je deze gratis en vrijblijvend 15 dagen proberen. Bevalt het niet? Dan kun je de cursus gewoon retourneren.

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Studeren wanneer het jou uitkomt

Het grote voordeel van een NHA studie is dat je deze in je eigen tempo kunt volgen, wanneer het jou uitkomt. Of je nu 's ochtends, overdag, 's avonds of zelfs 's nachts studeert, de keuze is geheel aan jou. Een opleiding in de zorg is dus prima te combineren met bijvoorbeeld een (onregelmatige) baan en hobby's. Daarnaast mag je dus gratis proberen, ontvang je een leuk welkomstcadeau én bieden we een slaaggarantie. Niet geslaagd = Lesgeld terug! 

Met slechts enkele uren studie per week werk je naar een officieel diploma toe. Begin dus vandaag nog met werken aan je toekomst en schrijf je in voor een van onze opleidingen in de gezondheidszorg.

Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!