Gratis studiegids

Klantenservice

Heb je een vraag of wil je contact opnemen met NHA? Of heb je meer informatie nodig? Geen probleem, wij staan voor je klaar. Bekijk snel via onderstaande menu of je het antwoord op jouw vraag kunt vinden bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!
 

  

Is jouw STAP-aanvraag goedgekeurd?

Gefeliciteerd! Je hoeft nu even niets te doen. NHA krijgt ook een goedkeuringsbericht van UWV, maar dit komt bij ons iets later binnen dan bij jou. Zodra wij bericht hebben, ontvang jij van ons een bevestiging dat jouw inschrijving definitief is gemaakt. 


Is het niet gelukt om STAP-budget aan te vragen? 

Dat is heel erg jammer. Jouw aanmeldbewijs wordt dan niet omgezet naar een inschrijving. maar wordt automatisch geannuleerd. Je krijgt hier geen bericht van, maar je hoeft dus geen contact met ons op te nemen hierover.

Gaat het STAP-budget verdwijnen?

Recent zijn er berichten naar buiten gekomen dat het STAP-budget volgend jaar gaat verdwijnen. Voor zover wij nu weten gaat het om een voorgenomen wijziging die pas volgend jaar ingaat. Dit jaar blijft het STAP-budget dus gewoon bestaan. Vooralsnog heeft dit bericht geen gevolgen voor het afronden van je lopende STAP-opleiding.

Wij houden de berichtgeving hierover natuurlijk goed in de gaten. Zodra er meer informatie bekend is over deze wijziging dan zullen we je daarover via onze website informeren.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!