Gratis studiegids

Klantenservice

Heb je een vraag of wil je contact opnemen met NHA? Of heb je meer informatie nodig? Geen probleem, wij staan voor je klaar. Bekijk snel via onderstaande menu of je het antwoord op jouw vraag kunt vinden bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!
 
 

 

Je kunt momenteel geen cursus volgen met het STAP-budget


Vanwege aangepaste regels is het vanaf nu niet meer mogelijk om STAP-budget in te zetten voor een cursus of opleiding bij NHA. De overheid heeft besloten om na de STAP-ronde van 3 juli alleen nog OCW-erkend onderwijs, dat wil zeggen MBO- en HBO-opleidingen, toe te staan. Dit betekent dat ongeveer 95% van de opleidingen/opleiders niet meer binnen STAP valt, waaronder alle (branche-erkende) opleidingen van NHA.

Wil je je toch graag verder ontwikkelen? Geen zorgen, je kunt wel nog gewoon starten met een NHA-cursus of -opleiding. Tijdelijk ontvang je hierbij een gratis welkomstcadeau. Klik hier om het volledige aanbod van NHA te bekijken.

Wist je trouwens dat veel werkgevers een speciaal opleidingsbudget voor hun medewerkers beschikbaar stellen? Vraag bij jouw leidinggevende of HR-specialist na wat de mogelijkheden voor jou zijn. 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!