Gratis studiegids

Toerisme opleidingen

Droom jij van een baan in de toerisme branche? Zet vandaag nog de eerste stap met een toerisme opleiding in de vorm van een thuisstudie van NHA. Volg bijvoorbeeld een opleiding tot Stewardess en leer alles over hoe je passagiers comfortabel en veilig laat vliegen. Of wat dacht je van een cursus tot reisadviseur, waarin je leert hoe je perfecte reizen samenstelt voor jouw klanten? Wie weet zit jij binnenkort helemaal in de wereld van verre reizen en mooie ervaringen. 

Werken in de reis- en vakantie branche

Tegenwoordig zijn vakanties en reizen niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Veel mensen reizen met recreatieve doeleinden. Ben jij iemand die graag zou willen werken in de reissector? In dat geval kun je met een toerisme opleiding een solide basis leggen voor een verdere carrière in deze uitdagende en leuke branche. Een toerisme cursus van NHA kun je prima combineren met je werk en hobby’s.
 

Blijf jezelf ontwikkelen

Met een toerisme opleiding van NHA blijf je jezelf ontwikkelen en neem jij je toekomst zelf in de hand. Hoewel onze stewardess en reisadviseur opleiding je van alles leren over de desbetreffende beroepen, is het altijd goed om je ook op het gebied van taal te blijven ontwikkelen.

Ben jij nog niet vloeiend in een vreemde taal naast Engels? Maak dan je toerisme opleiding compleet door er ook een taalcursus bij te doen. Kies bijvoorbeeld voor de meest gesproken taal van de wereld en ga Chinees leren. Of doe een cursus Arabisch of een Spaans cursus. De keuze is geheel aan jou!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Cursus of (avond) opleiding Toerisme

Studeren in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt? Kies een toerisme cursus van NHA die je gemakkelijk kunt inplannen bij een drukke baan en hobby’s. Zo kun je de opleiding in feite als avondopleiding volgen, want je deelt zelf je tijd in. Je kunt wel kiezen voor professionele hulp van een vakdocent, zodat je feedback en hulp krijgt bij het studeren. Wanneer je kiest voor hulp, dan ontvang je deze docentenbegeleiding totdat je geslaagd bent. Zo bieden wij dus 100% examengarantie. 


Er zijn verschillende toerisme cursussen om uit te kiezen. Weet je niet zeker welke opleiding bij je past? Kies dan voor een gratis proefles en probeer vrijblijvend of de studie bij je past.Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!