Wimperlifting  

Tijdelijk met GRATIS tablet óf GRATIS met STAP-budget
Wimperlifting
Materialenpakket_2023-01
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
399,00
of 
4 x €105,00
4.6/5

Beoordeeld door 44 student(en)

 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Leer natuurlijke wimpers liften met de cursus Wimperlifting

De natuurlijke wimpers krullen zonder het toepassen van wimperextensions? Dan is wimperlifting dé oplossing. Maak wimperkrullers overbodig dankzij een wimperlift. Met de cursus Wimperlifting leer jij mooie én natuurlijk gekrulde wimpers creëren.

Wimperlifting is een populaire en veelgevraagde methode. Wil jij wimperlifting als vaardigheid toevoegen aan jouw cv? Of wil je jouw eigen schoonheidssalon starten waarin je deze techniek gaat toepassen? Het kan na deze Wimperlifting cursus.

Je volgt de cursus comfortabel vanuit huis, je hoeft er dus niet eens de deur voor uit. Met behulp van duidelijke instructievideo’s heb je de techniek snel onder de knie.

 

Een Wimperlifting cursus voor elk servicemenu

De Wimperlifting cursus is bijzonder geschikt voor iedereen die zich wil omscholen naar de beautyindustrie. Stap voor stap leer je de kneepjes van het vak met deze cursus. Wimperlifting behandelingen kunnen aan elk servicemenu worden toegevoegd, van kapsalon tot zonnestudio, van nagel- tot schoonheidssalon, van pedicure tot sauna en beautyfarm.

De cursus is laagdrempelig. Je hebt dus geen specifieke voorkennis nodig om te kunnen starten.

 

Praktische cursus mét instructievideo’s

Tijdens de cursus leer je aan de hand van video’s en theorie, hoe je een wimperliftbehandeling uitvoert en onderhoudt. In de Wimperlifting cursus komen diverse onderdelen aan bod. Je start met de analyse van de ogen en de wimpers van je klant. Ook de werkplek en de hygiëne-eisen komen aan bod.

Daarna wordt stap voor stap de behandeling uitgelegd in de cursus. Wimperlifting zorgt niet alleen voor een open blik bij de klant maar ook lijken de wimpers langer.

De praktijkonderdelen worden ondersteund met duidelijke instructievideo’s. Tevens leer je verschillende marketingonderwerpen die belangrijk zijn als je een eigen salon wil starten. Kortom na afronding van de cursus Wimperlifting ben jij in staat om natuurlijke wimpers op professionele wijze te liften.

Volg de cursus Wimperlifting én Wimperextensions

Wil je niet alleen leren hoe je wimpers op een natuurlijke manier krult aan de hand van wimperlifting, maar ook hoe je mooie lange wimpers creëert zonder mascara? Volg dan de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions. Met de combinatiecursus krijg jij beide technieken onder de knie en bespaar je op jouw opleidingskosten!
 

Combinatiecursus Wimperlifting + Visagie

Met make-up kun je de natuurlijke schoonheid van een gezicht benadrukken. De juiste make-up kan iemands zelfvertrouwen een aanzienlijke oppepper geven en iemand doen stralen. En om die subtiele handelingen draait het bij visagie. Met de extra voordelige combinatiecursus Wimperlifting + Visagie leer jij hoe je het optimale uit ieders gezicht haalt.

 

Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

Ga jij voor het complete pakket? Kies dan voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging. Je krijgt met deze voordelige combi ook informatie over onder andere huidverzorging, maar ook leer je hoe je de ogen op een juiste manier kunt opmaken om zo een totaalplaatje te kunnen aanbieden. 

 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma cursus Wimperlifting

Tijdens de cursus Wimperlifting komen diverse onderwerpen aan bod. Het studieprogramma bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

 • wimper- en ooganalyse;
 • marketing;
 • werkplek en hygiëne;
 • wimperlift;
 • wimperliftbehandeling;
 • nazorg en FAQ’s.
   

Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions

Kies je voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions? Dan komen in het onderdeel Wimperextenions nog aanvullende onderwerpen aan bod die specifiek gericht zijn op het aanbrengen van wimperextensions.

We starten wederom met de analyse van de ogen en de wimpers van jouw klant. Ook de werkplek en de hygiëne-eisen komen aan bod. Voordat je mag gaan oefenen op een oefenhoofd belichten we de verschillende materialen en de dikte, lengte en krul van de wimperextensions. 

Na deze benodigde theorie ga je aan de slag in de praktijk, eerst op een oefenhoofd en vervolgens op een echt model. Daarna wordt het bijvullen en de nazorg van de wimperextensions behandeld. Deze praktijkonderdelen worden ondersteund met video's. In deze video's worden stap voor stap de handelingen getoond.

 

Combinatiecursus Wimperlifting + Visagie

Bij deze combinatiecursus ga je tevens aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Benodigdheden
 • Huidverzorging
 • Gezichtsanalyse
 • Kleurenleer
 • De basis
 • Vorm
 • Wenkbrauwen
 • De ogen
 • De lippen
 • Dagmake-up
 • Avondmake-up en galamake-up
 • Haarverzorging & haarstyling

 

Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

Kies je voor de combinatieopleiding Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging? Dan leer je naast de bovengenoemde onderwerpen ook het belang van goede huidverzorging en hoe je dit kunt toepassen. Ook komt in dit onderdeel de gezichtsanalyse, kleurenleer en het opmaken van de ogen aan bod. 

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Wimperlifting, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Je gaat er makkelijk doorheen en leert snel!

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Ik volg de opleiding wimperlifting & wimperextensions. De stof is zo interessant, duidelijk en leuk dat ik de wimperlifting al heel snel heb afgerond en nu ben ik begonnen wimperextension

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

De opleiding is zeer goed te doen. Vooral met een gezin heeft u genoeg tijd om te leren. De lesstof is makkelijk te onthouden. Je kunt makkelijk je huiswerk inleveren en vragen stellen aan de docent. Snelle antwoorden en snelle cijfers. Super blij dat ik deze 2 opleidingen gedaan heb. Mooie aanvulling op mijn salon.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

mijn ervaring is nieuw met deze opleiding dat ik heb gekozen en ik vind het leuk en zo kan ik mijn kleine bedrijf open doen. en mijn advies voor Julie is Keep doing your good job en blijf maar iedereen dat wil dit opleiding doen helpen.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je cursus Wimperlifting af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en dicht bij huis

Deze cursus kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.
 • examen maken kan ook in Paramaribo en Curaçao
   

Aanmelding
Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via Plaza. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor de cursus Wimperlifting is geen specifieke vooropleiding vereist.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Wimperlifting + Wimperextensions

Om het Officieel NHA Instituutsdiploma te behalen, dien je deel te nemen aan de theorie-examens en dit met minimaal een 5,5 als beoordeling af te sluiten. Let op: er dienen twee verschillende examens te worden afgelegd. 
 

Wimperlifting + Visagie

Na het afronden van het onderdeel Wimperlifting kun je deelnemen aan het NHA-examen. Je behaalt een voldoende wanneer je dit theorie-examen met minimaal een 5,5 (op 10) als beoordeling afsluit.

Heb je dit examen afgerond met een voldoende en heb je alle huiswerkopgaven van de lessen Visagie ingestuurd en hiervoor een gemiddeld cijfer van minimaal 5,5 gescoord? Dan kun je het overkoepelende NHA Instituutsdiploma Wimperlifting + Visagie aanvragen. 

 

Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

Na het afronden van de onderdelen Wimperlifting en Wimperextensions kun je deelnemen aan het NHA-examen. Je behaalt een voldoende wanneer je dit theorie-examen met minimaal een 5,5 (op 10) als beoordeling afsluit.

Heb je dit examen afgerond met een voldoende en heb je alle huiswerkopgaven van de lessen Gezichtsverzorging ingestuurd en hiervoor een gemiddeld cijfer van minimaal 5,5 gescoord? Dan kun je het overkoepelende NHA Instituutsdiploma Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging aanvragen. 

 

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

STAP-BUDGET UITLEG

STAP-budget

Wil jij GRATIS studeren? Met de STAP-subsidie kun jij een NHA-opleiding met tot wel € 1.000,- korting volgen door gebruik te maken van het STAP-budget. In veel gevallen is de opleiding dus gratis!

Maar let op, dit is het laatste jaar dat je nog gebruik kunt maken van deze regeling. Het STAP-budget komt volgend jaar namelijk te vervallen. Wacht dus niet langer en profiteer nu nog van het STAP-budget! Hoe? Dat lees je hieronder.

Je kunt één keer per jaar een STAP-budget ontvangen van maximaal € 1.000,-.

Subsidie aanvragen met het STAP-aanmeldbewijs

Het aanvragen van jouw STAP-budget kan via een speciaal portaal (via UWV) van de overheid. Per jaar zijn er verschillende subsidierondes. De volgende aanmeldronde start op maandag 3 juli om 10:00 uur. Voor deze aanmelding heb je een STAP-aanmeldbewijs nodig van de specifieke opleiding die je wilt volgen.

Met dit STAP-aanmeldbewijs kun je een aanvraag voor het STAP-budget indienen. Vraag nu al jouw STAP-aanmeldbewijs aan en dien jouw aanvraag op tijd in. Wij sturen je van tevoren ook nog een herinnering als de subsidieperiode van start gaat.

Let op: het aantal STAP-budgetten is beperkt. Wees er snel bij en loop deze kans niet mis! Op = op.

Kom ik in aanmerking voor het STAP-budget?

Om in aanmerking te komen voor het STAP-budget moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Wij zetten ze voor je op een rij:

 • Je bent tussen de 18 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd.
 • Op het moment van de aanvraag ontvang je geen andere financiering op het gebied van onderwijs (zoals studiefinanciering, lerarenbeurs, etc).
 • Je opleiding of cursus start binnen 3 maanden na de aanvraagtermijn. Bij NHA start je zodra jouw aanvraag is goedgekeurd.
 • Je hebt in het betreffende jaar nog niet eerder de STAP-subsidie ontvangen. Let op: heb je in 2022 je STAP-budget gebruikt? Dan kun je in 2023 opnieuw STAP-budget aanvragen! 
 • Jouw gekozen opleiding is arbeidsmarkt-relevant.


Hoe vraag ik mijn STAP-budget aan?

Kom jij in aanmerking voor het STAP-budget? Dan wil je natuurlijk weten hoe je dit kunt aanvragen. Doorloop de volgende stappen van het aanmeldproces:

 1. Kies de opleiding die jij wilt volgen.
 2. Klik op de button “STAP-aanmeldbewijs” op de pagina van jouw gekozen opleiding en vul het formulier in. Binnen een uur ontvang je jouw STAP-aanmeldbewijs in de mail. 
 3. Dien jouw STAP-aanmeldbewijs in op de STAP-aanmeldpagina van het UWV. Voor de volgende aanmeldronde kan dit vanaf 3 juli om 10:00 uur. Let op: het aantal STAP-budgetten is beperkt, dus verstuur jouw aanvraag op tijd!
 4. Houd je mailbox goed in de gaten. Je ontvangt automatisch bericht of jouw aanvraag is goedgekeurd.
 5. Is jouw aanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd! Wij gaan voor jou aan de slag en zetten jouw aanmeldbewijs om in een definitieve inschrijving. Jij hoeft hier zelf verder niks voor te doen, lekker makkelijk!


Meer weten? Klik hier.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Wimperlifting uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Wimperlifting, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur voor de opleiding Wimperlifting is 3 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 

Wimperlifting + Wimperextensions

De studieduur voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions is 7 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 

 

Wimperlifting + Visagie

De studieduur voor de combinatiecursus Wimperlifting + Visagie is 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 

 

Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

De studieduur voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging is 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 

 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00 of stuur ons een e-mail.

MATERIALENPAKKET

Materialenpakket

Bij deze cursus wordt een materialenpakket geleverd. Dit zijn noodzakelijke cursus-specifieke materialen die nodig zijn om de opleiding te kunnen volgen. Zonder deze materialen kun je het lesprogramma niet doorlopen. NHA neemt de kosten van dit pakket voor haar rekening. 

 

Het pakket bevat onder andere de volgende producten:

 • Pakket Shine-E Lash Lift + verfproducten (goed voor 3 behandelingen) bestaat uit:
  • #1 Lift solution x1
  • #2 Fix solution x1
  • #3 Nourish solution x1
  • Y brush x1
  • Siliconestaafjes (M, M1, M2, L)
 • Lijm (ook wel bekend als Adhesive)
 • Intensive verf zwart
 • Intensive developer/oxidant
 • Glazen mixpotje
 • Kwastje
 • Primer
 • Extra accessoires:
  • Tape
  • Brushes
  • Lipapplicators
  • Mascaraborstels


 

Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions

Bij de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions ontvang je naast bovenstaande pakket ook een pakket met noodzakelijke materialen voor het onderdeel Wimperextensions. 

In dit materialenpakket zitten de volgende artikelen:

 • Jade steen 
 • Tape
 • Wimperextensions (mix doosje)
 • Ultra bonding lijm
 • Primer 15ml 
 • Remover 15ml 
 • Micro brushes
 • Mascara borstels
 • Lip applicator
 • Recht pincet
 • Krom pincet  
 • Pompje
 • Oefenhoofd + 1 paar oefenwimpers
   

LESGELD

Lesgeld

Wimperlifting
€399,00
of  4x 105,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€399,00
of  4x 105,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Wimperlifting + Wimperextensions
€729,00
of  7x 115,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€729,00
of  7x 115,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Wimperlifting + Visagie
€729,00
of  9x 89,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€729,00
of  9x 89,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging
€779,00
of  9x 95,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€779,00
of  9x 95,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Headphone of Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Ontvang €1.000 opleidingssubsidie via STAP!

Wil jij jouw positie op de arbeidsmarkt versterken? Met het STAP-budget krijg jij tot €1.000 subsidie voor een opleiding.

Dat betekent dat jij in veel gevallen GRATIS kunt studeren bij NHA. Maar wees er snel bij, want dit is het laatste jaar dat je nog STAP-budget kunt aanvragen.

Wil je meer weten over het STAP-budget? Ontdek het hier!

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

5/5

Je gaat er makkelijk doorheen en leert snel!

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!