Wimperlifting  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Wimperlifting
Inclusief%20gratis%20materialenpakket%201122x315
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€419,00
377,10
of 
3 x €132,30
4.7/5

Beoordeeld door 48 student(en)

 • Met begeleiding van vakdocent
 • Incl. gratis materialenpakket
 • Met instructievideo's
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Leer natuurlijke wimpers liften met de cursus Wimperlifting

De natuurlijke wimpers krullen zonder het toepassen van wimperextensions? Dan is wimperlifting dé oplossing. Maak wimperkrullers overbodig dankzij een wimperlift. Met de cursus Wimperlifting leer jij mooie én natuurlijk gekrulde wimpers creëren.

Wimperlifting is een populaire en veelgevraagde methode. Wil jij wimperlifting als vaardigheid toevoegen aan jouw cv? Of wil je jouw eigen schoonheidssalon starten waarin je deze techniek gaat toepassen? Het kan na deze Wimperlifting cursus.

Je volgt de cursus comfortabel vanuit huis, je hoeft er dus niet eens de deur voor uit. Met behulp van duidelijke instructievideo’s heb je de techniek snel onder de knie.
 

Wimperlifting cursus: leer de kneepjes van het vak

De Wimperlifting cursus is bijzonder geschikt voor iedereen die zich wil omscholen naar de beautyindustrie. Stap voor stap leer je de kneepjes van het vak met deze cursus. Wimperlifting behandelingen kunnen in allerlei bedrijven worden uitgevoerd: van kapsalon tot zonnestudio, van nagel- tot schoonheidssalon, van pedicure tot sauna en beautyfarm.

De cursus is laagdrempelig. Je hebt dus geen specifieke voorkennis nodig om te kunnen starten.
 

Praktische cursus mét instructievideo’s

Tijdens de cursus leer je aan de hand van video’s en theorie hoe je een wimperliftbehandeling uitvoert en onderhoudt. In de Wimperlifting cursus komen verschillende onderdelen aan bod. Je start met een analyse van de ogen en de wimpers van je klant. Ook is er aandacht voor je werkplek en hygiëne-eisen.

Daarna wordt stap voor stap de behandeling uitgelegd in de cursus. Wimperlifting zorgt niet alleen voor een open blik bij de klant, maar ook lijken de wimpers langer.

De praktijkonderdelen worden ondersteund met duidelijke instructievideo’s. Ook leer je verschillende marketingonderwerpen die belangrijk zijn als je een eigen salon wil starten. En met het GRATIS materialenpakket t.w.v. € 150,- kun jij direct aan de slag! Kortom, na afronding van de cursus Wimperlifting ben jij in staat om natuurlijke wimpers op professionele wijze te liften.

Volg de cursus Wimperlifting én Wimperextensions

Wil je niet alleen leren hoe je wimpers op een natuurlijke manier krult aan de hand van wimperlifting, maar ook hoe je mooie lange wimpers creëert zonder mascara? Volg dan de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions.

Met de combinatiecursus krijg jij beide technieken onder de knie en bespaar je op jouw opleidingskosten!
 

Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

Ga jij voor het complete pakket? Kies dan voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging.

Je krijgt met deze voordelige combi ook informatie over onder andere huidverzorging, maar ook leer je hoe je de ogen op een juiste manier kunt opmaken om zo een totaalplaatje te kunnen aanbieden.
 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma cursus Wimperlifting

Tijdens de cursus Wimperlifting komen diverse onderwerpen aan bod. Het studieprogramma bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

 • wimper- en ooganalyse;
 • marketing;
 • werkplek en hygiëne;
 • wimperlift;
 • wimperliftbehandeling;
 • nazorg en FAQ’s.
   

Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions

Kies je voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions? Dan komen in het onderdeel Wimperextenions nog aanvullende onderwerpen aan bod die specifiek gericht zijn op het aanbrengen van wimperextensions.

We starten wederom met de analyse van de ogen en de wimpers van jouw klant. Ook de werkplek en de hygiëne-eisen komen aan bod. Voordat je mag gaan oefenen op een oefenhoofd belichten we de verschillende materialen en de dikte, lengte en krul van de wimperextensions. 

Na deze benodigde theorie ga je aan de slag in de praktijk, eerst op een oefenhoofd en vervolgens op een echt model. Daarna wordt het bijvullen en de nazorg van de wimperextensions behandeld. Deze praktijkonderdelen worden ondersteund met video's. In deze video's worden stap voor stap de handelingen getoond.
 

Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

Kies je voor de combinatieopleiding Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging? Dan leer je naast de bovengenoemde onderwerpen ook het belang van goede huidverzorging en hoe je dit kunt toepassen. Ook komt in dit onderdeel de gezichtsanalyse, kleurenleer en het opmaken van de ogen aan bod. 

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Wimperlifting, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Wimperlifting + Wimperextensions

Cursus is duidelijk en makkelijk te volgen. Huiswerk is goed te doen.

10/10
Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

Duidelijke uitleg en snelle terugkoppeling van de docent.

10/10
Wimperlifting + Wimperextensions

ben heel erg blij met me 2opleidingen

10/10
Wimperlifting

de beste online school, heel gemakkelijk te leren. Zeer interessante en eenvoudige geweldige school.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je cursus Wimperlifting af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en dicht bij huis

Deze cursus kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.
 • examen maken kan ook in Paramaribo en Curaçao
   

Aanmelding
Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via Plaza. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor de cursus Wimperlifting is geen specifieke vooropleiding vereist.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Wimperlifting + Wimperextensions

Om het Officieel NHA Instituutsdiploma te behalen, dien je deel te nemen aan de theorie-examens en dit met minimaal een 5,5 als beoordeling af te sluiten. Let op: er dienen twee verschillende examens te worden afgelegd. 
 

Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

Na het afronden van de onderdelen Wimperlifting en Wimperextensions kun je deelnemen aan het NHA-examen. Je behaalt een voldoende wanneer je dit theorie-examen met minimaal een 5,5 (op 10) als beoordeling afsluit.

Heb je dit examen afgerond met een voldoende en heb je alle huiswerkopgaven van de lessen Gezichtsverzorging ingestuurd en hiervoor een gemiddeld cijfer van minimaal 5,5 gescoord? Dan kun je het overkoepelende NHA Instituutsdiploma Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging aanvragen. 
 

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Wimperlifting valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Wimperlifting uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Wimperlifting, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur voor de opleiding Wimperlifting is 3 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 

Wimperlifting + Wimperextensions

De studieduur voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions is 7 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 
  

Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

De studieduur voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging is 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 

 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

MATERIALENPAKKET

Gratis Materialenpakket t.w.v. € 150,-

Bij deze cursus krijg jij een GRATIS materialenpakket t.w.v. €150,- geleverd. Je kunt dus direct aan de slag met het lesmateriaal! Met de materialen breng jij de geleerde theorie in de praktijk. Zo word je opgeleid tot echte professional!

 

Het pakket bevat onder andere de volgende producten:

 • Pakket Shine-E Lash Lift + verfproducten (goed voor 3 behandelingen) bestaat uit:
  • #1 Lift solution x1
  • #2 Fix solution x1
  • #3 Nourish solution x1
  • Y brush x1
  • Siliconestaafjes (M, M1, M2, L)
 • Lijm (ook wel bekend als Adhesive)
 • Intensive verf zwart
 • Intensive developer/oxidant
 • Glazen mixpotje
 • Kwastje
 • Primer
 • Extra accessoires:
  • Tape
  • Brushes
  • Lipapplicators
  • Mascaraborstels


 

Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions

Bij de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions ontvang je naast bovenstaande pakket ook een pakket met noodzakelijke materialen voor het onderdeel Wimperextensions. Je ontvangt dan materialen t.w.v. € 300,- totaal!

In dit materialenpakket zitten de volgende artikelen:

 • Jade steen 
 • Tape
 • Wimperextensions (mix doosje)
 • Ultra bonding lijm
 • Primer 15ml 
 • Remover 15ml 
 • Micro brushes
 • Mascara borstels
 • Lip applicator
 • Recht pincet
 • Krom pincet  
 • Pompje
 • Oefenhoofd + 1 paar oefenwimpers
   

LESGELD

Lesgeld

Wimperlifting

€419,00 €377,10
of  3x 132,30
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!

€419,00 €377,10
of  3x 132,30
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Wimperlifting + Wimperextensions

€749,00 €674,10
of  7x 106,20
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!

€749,00 €674,10
of  7x 106,20
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Wimperlifting + Wimperextensions + Gezichtsverzorging

€799,00 €719,10
of  9x 88,20
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!

€799,00 €719,10
of  9x 88,20
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

ben heel erg blij met me 2opleidingen

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!