Gratis studiegids

Huis en tuin opleidingen

Heb jij een passie voor alles wat te maken heeft met exterieur en interieur? Én wil jij misschien wel van jouw passie je werk maken? Volg een creatieve exterieur- of interieuropleiding van NHA. Of je nu liever binnenshuis of buitenshuis werkt: met een cursus van NHA tover jij iedere woning om tot droomhuis, ontwerp je de mooiste tuinen of creëer je prachtige bloemstukken. Geef nu gehoor aan jouw creativiteit met een opleiding van NHA.

Interieur opleiding volgen?

Wil jij creatief aan de slag met interieur? Bij NHA vind je twee interieuropleidingen die wellicht aansluiten bij jouw interesses. Zo kun je kiezen voor de opleiding binnenhuisarchitectuur. Hierin leer je te spelen met ruimtelijke elementen en jouw eigen unieke design te creëren. Ook leer je tekenen op schaal.

Naast de zojuist genoemde interieuropleiding hebben we ook nog de opleiding Interieurstylist. Hierin ga je heel erg praktisch gericht aan de slag met bijvoorbeeld moodboards en conceptontwikkeling. Tevens ga je twee projecten uitwerken waarin je de stappen doorloopt voor het samenstellen van een compleet interieuradvies.
 

Liever de tuin in

Wanneer je liever met buitenruimtes aan de slag gaat, dan kun je de keuze maken voor een tuin opleiding. Ligt jouw talent of interesse in het ontwerpen van tuinen, dan kun je de studie tuinarchitectuur volgen.

Wil je echt professioneel in de tuin aan de slag en misschien wel je eigen bedrijf starten? Dan kun je zeker wat opsteken van de opleiding tot hovenier. In deze opleiding til je jouw plantenkennis naar een hoger niveau.

Waar je keuze ook naar uitgaat, met NHA studeer je in je eigen tempo en wanneer jij er tijd voor hebt. Deze studies zijn dus perfect te combineren met een drukke baan en hobby’s.  

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Huis & Tuin

Ben jij op zoek naar een opleiding in de huis & tuin branche? Naar welke studie je keuze ook uitgaat, met NHA studeer je in je eigen tempo en wanneer jij er tijd voor hebt. Onze opleidingen zijn dus perfect te combineren met een drukke baan, hobby’s en een gezinsleven. Daarnaast studeer jij met slechte enkele studie uren per week naar een officieel diploma of getuigschrift toe. Daarmee zet jij een solide stap naar een breder toekomstperspectief!


Wanneer je kiest voor een huis & tuin opleiding van NHA, dan kies je voor kwaliteit en goede begeleiding. We bieden 100% examengarantie en je krijgt begeleiding van je vakdocent totdat je geslaagd bent.


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!