Gratis studiegids

Hobbycursussen

Op zoek naar een nieuwe hobby? Of gewoon een leuke cursus? Combineer leren met een bestaande of nieuwe hobby. Van een cursus Bloemschikken tot kalligraferen en van gitaar leren spelen tot psychologie en creatieve computercursussen: in de hobbycursussen van NHA leer je snel de basis van de hobby.

Je merkt dat je snel meer kennis en vaardigheden krijgt en meer plezier uit je bestaande of nieuwe hobby haalt. Dit is jouw tijd, dus start vandaag nog!

Leuke cursussen als ideale vrijetijdsbesteding

Wil je je vrije tijd optimaal besteden? Of heb je heel veel vrije tijd en wil je graag wat meer opties hebben om die tijd te besteden? Een hobbycursus is dan een goede optie. Je gaat, eventueel onder begeleiding van een docent, aan de slag met iets wat je leuk vindt en beter wilt kunnen. Wil je graag beter worden in bijvoorbeeld tekenen of schilderen? Of heb je het nog nooit gedaan en wil je het leren? De cursussen in ons aanbod zijn voor iedereen geschikt.

Leer muziek, kies voor een schrijfcursus van hoge kwaliteit of ga voor een van de andere creatieve cursussen in ons aanbod. Houd het aanbod in de gaten, want we blijven het assortiment hobbycursussen constant uitbreiden.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Hobbycursussen

NHA is gespecialiseerd in hobbycursussen voor thuis met jaarlijks meer dan 10.000 hobbycursisten. Bij elke hobbycursus ontvang je praktijkgericht lesmateriaal waarmee je snel aan de slag kunt. Ook krijg je bij verschillende hobby- en vrije tijd cursussen een basispakket met materialen. Of je kunt een gitaar met korting aanschaffen bij de gitaarcursus.

Wil je van je hobby je werk maken? Ook dat kan. Veel cursisten beginnen met een hobbycursus en volgen daarna een beroepsopleiding van NHA. Je bepaalt zelf het tempo waarin je leert en hoe je de cursus een vervolg geeft. Je ontvangt de hobbylessen per post thuis, maar kunt ze ook digitaal volgen. Telkens word je weer geprikkeld om lekker met jouw hobby bezig te zijn. Start vandaag nog met een nieuwe hobby of gewoon een leuke cursus.

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Leer in je eigen tempo
  • Waar en wanneer je wilt
Lees meer over studeren bij NHA »
 NRTO Logo  crkbo  iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!