Menu
Gratis studiegids

Studie informatie

Jaarlijks kiezen tienduizenden mensen voor de gemakkelijk te volgen cursussen en opleidingen van NHA. Voor iedereen is een geschikte cursus of opleiding te vinden. En dus ook voor jou! Wil jij jouw carrière nieuw leven inblazen? Wil jij jouw taalkennis uitbreiden of wil je gewoon een nieuwe hobby starten? Of droom je ervan om die studie op mbo- of hbo-niveau te volgen? Of een studie naast je werk? Dit kan bij NHA. Met 500 cursussen vind jij gegarandeerd wat je zoekt. En waarom zou je uitstellen? Start vandaag nog met je cursus!

Met NHA Opleidingen kun je écht overal leren

Aan de keukentafel, in een koffiebar of onderweg in de trein. Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst. Bij NHA krijg je veel vrijheid, uitstekende service en een ontspannen studie. En de medewerkers bij NHA staan altijd voor je klaar. Heb je een vraag over je studie of weet je nog niet precies wat je wilt? Je kunt altijd rekenen op vriendelijk advies van onze studieadviseurs.

Ook kun je tijdens de studie via onze digitale leeromgeving eenvoudig contact opnemen met je persoonlijke docent of met medestudenten. Onze cursussen en opleidingen worden ontwikkeld door mensen met passie voor het vak. Hierdoor behoren ze ook tot de beste van Nederland. Bij NHA werken we allemaal samen met maar één doel: jou als student het beste bieden.

Kwaliteitsgaranties van NHA

Bij NHA vinden wij kwaliteit belangrijk. We doen er dan ook alles aan om jou de beste service te bieden!


Erkenning door het ministerie van Onderwijs

Kennis is macht en bij NHA vinden we het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Wij bieden dan ook kwalitatief goed onderwijs aan en zijn erkend door het ministerie van onderwijs. 

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschaplogo ministerie heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet op de erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. 

 

Opleidingen en cursussen waar behoefte aan is

Bij NHA letten we voortdurend op de veranderingen in de samenleving. Welke beroepen zijn op dit moment belangrijk en met welke cursussen heb jij een hogere kans op de arbeidsmarkt? Wij spelen hierop in.  

Ons cursusmateriaal is up to date, duidelijk en eenvoudig te volgen. De hoogste kwaliteitsstandaard geldt ook voor alle (beroeps)opleidingen. Wij bieden cursussen en opleidingen aan die ertoe doen. Wil jij je loopbaan een boost geven, of wil je juist een compleet andere richting gaan bewandelen? Bij NHA is dit mogelijk! Ook hier staat kwaliteit weer voorop. NHA werkt samen met werkende exameninstanties en leidt op voor erkende diploma’s van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, SVH, SEA en andere instellingen. We werken dan ook graag samen met deze toonaangevende organisaties.
Logo's samenwerkingen

 

Officieel erkende diploma's

Wat is mijn diploma bij NHA waard? Bij NHA leiden we je op voor hetzelfde officieel erkende diploma als andere opleiders. Met 85 jaar ervaring weten wij waar we het over hebben! 

NHA leidt op voor de officieel erkende diploma's. Zo ben je verzekerd van een veelgevraagd diploma door bedrijven, overheid en instellingen, als je de cursus succesvol afrondt.

Ook de vmbo, havo en vwo opleidingen van NHA leiden je op voor de officieel erkende diploma's. Deze diploma’s zijn gelijkwaardig aan de diploma's die je haalt in het reguliere dagonderwijs.

 

Hoe beoordelen onze studenten NHA?

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze studenten en cursisten. Zij volgen onze cursussen, dus kunnen hier het beste iets over zeggen. Wij delen dan ook graag beoordelingen van deze specialisten!

Onafhankelijk onderzoek door onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs aangetoond dat NHA-studenten
bovengemiddeld tevreden zijn over de kwaliteit van de opleidingen, de service en de begeleiding. 

Ook huidige cursisten zijn zeer te spreken over NHA als opleider, mede door de goede begeleiding en de mogelijkheid om via de digitale leeromgeving Plaza te communiceren. Hier vind je op een duidelijke plek alle informatie over jouw studie! Studeer dus op je gemak en in je eigen tempo. Bij NHA krijg je de ruimte. Samen met jou werken wij naar een mooi eindresultaat! Dit blijkt wel uit onze uitstekende beoordelingen op Ekomi

 

Daarom NHA

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. We beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast. Binnen no-time ben jij de ervaringsdeskundige! 

De unieke voordelen van NHA nog eens op een rij:

Niet geslaagd, lesgeld terug Studeer waar je wilt
100% examengarantie Digitale leeromgeving
Studeer in je eigen tempo 15 dagen gratis op proef
Voordeligste opleider van Nederland 85 jaar ervaring
Persoonlijke begeleiding Je mag drie jaar lang je huiswerk insturen


Ook kun je in een aantal gevallen gebruik maken van belastingvoordeel, en binnenkort ook het STAP budget. Hierdoor wordt studeren bij NHA nog iets voordeliger.

 

Hulp van jouw persoonlijke docent

Bij NHA komen alleen bekwame en vriendelijke docenten in aanmerking. Wij vinden het erg belangrijk dat ze volledig bevoegd zijn en een jarenlange praktijkervaring hebben. Op deze manier kunnen ze jou het beste begeleiden. De docent heeft maar één doel voor ogen en dat is jou zo goed mogelijk helpen. Bij NHA kun je rekenen op uitstekende ondersteuning.

Bij NHA kun je kiezen voor studeren met hulp of zonder hulp. De meeste cursisten kiezen voor studeren met hulp. 

Wat zijn precies de verschillen tussen zelfstudie en studeren met hulp?

 

Studeren met hulp

Studeren zonder hulp

Mogelijkheid om getuigschrift aan te vragen

x

Mogelijkheid om huiswerk in te sturen

x

Mogelijkheid om vragen te stellen

x

 

Kost iets meer

Goedkoopste lesvorm

 

Altijd een vriendelijk advies

Heb je een vraag over een cursus, of wil graag advies over je studiekeuze? Onze hartelijke studieadviseurs staan voor je klaar. Wij nemen de tijd voor al je vragen en helpen je graag. Je kunt ons bereiken via (077) 306 70 00, of stuur een mail.


Extra informatie?

Ben je op zoek naar specifieke studie informatie over hobbycursussen, beroepscursussen of één van onze andere voordelige cursussen of opleidingen die we aanbieden? Hiernaast vind je alle informatie die je nodig hebt. 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!