Gratis studiegids

Onderwijs opleidingen

Ben jij op zoek naar een opleiding in het onderwijs? Heb jij een passie voor leren en ontwikkelen? Met een van onze onderwijs opleidingen leer jij hoe je anderen helpt om zich verder te ontwikkelen! Of je nu aan het begin staat van je onderwijscarrière of je kennis wilt verdiepen met gespecialiseerde onderwijs opleidingen, NHA biedt een breed scala aan mogelijkheden om jouw ambities waar te maken!

 

 

Vind een onderwijs opleiding die bij jou past

Het onderwijs is natuurlijk een erg breed vakgebied. Met een onderwijs opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs of binnen volwassenenonderwijs. Onze opleidingen zijn zorgvuldig ontwikkeld om aan te sluiten bij de laatste ontwikkelingen en eisen binnen het onderwijsveld.

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als leerlingbegeleider? Dan is onze opleiding Leerlingbegeleider de opleiding die je zoekt! Of wil je anderen leren hoe ze een effectieve training opzetten? Bekijk dan eens onze Train de Trainer opleiding. Er is altijd wel een onderwijs opleiding die bij jou past!

 

Flexibel studeren met een onderwijs opleiding van NHA

Klaar om je passie voor onderwijs om te zetten in een succesvolle carrière? Ontdek vandaag nog het complete aanbod van de onderwijs opleidingen van NHA. Je kunt starten wanneer jij wilt, want het studiemateriaal is direct beschikbaar via onze digitale leeromgeving. Zo kun je direct beginnen aan jouw reis naar succes in het onderwijs!

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Onderwijs opleiding

Met een thuisstudie van NHA kun jij je ontwikkelen op onderwijsgebied. Het voordeel van een thuisstudie is dat je je kunt ontwikkelen op je eigen tempo. Je studeert waar en wanneer het jou uitkomt. Zo kun je een onderwijs opleiding volgen naast je werk, gezin en hobby’s.

Welke opleiding je ook kiest, je staat er bij NHA nooit alleen voor. Jouw persoonlijke docent helpt je namelijk tijdens jouw onderwijs opleiding. Veel opleidingen kun je afronden met een waardevol diploma of met een getuigschrift. Ben jij klaar voor een toekomst in het onderwijs


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelig lesgeld
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!