Gratis studiegids

Orde & Veiligheid opleiding

Werken in de beveiliging? Aan de slag als buitengewoon opsporingsambtenaar? Met de juiste erkende diploma's zijn de mogelijkheden eindeloos: van een BOA opleiding tot portier en van Beveiliging opleiding tot event security officer: NHA biedt erkende veiligheid opleidingen en cursussen voor iedereen die een functie in de beveiligingsbranche ambieert.

Beroepsopleidingen

Cursus beveiliging volgen?

Binnen het thema orde & veiligheid zijn diverse opleidingen te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de thuisstudie / cursus beveiliging, welke je klaarstoomt voor beveiligerswerk op bijvoorbeeld festivals, openbare gelegenheden en tijdens sportevenementen. Daarin leer je de theoretische en praktische achtergrond van het beveiligersvak, waarmee je na succesvolle afronding van de examens een branche-erkend certificaat binnenhaalt. 
 

Veel carrièrekansen

Wanneer je na een opleiding of cursus beveiliging / veiligheid een diploma op zak hebt, worden je loopbaanmogelijkheden ineens een stuk uitgebreider. Zo is een Data Protection Officer bij veel bedrijven een noodzaak en is de cursus VCA-VOL verplichte kost wanneer je bijvoorbeeld bij een aannemer als zzp-er aan de slag wil of er een operationeel leidinggevende functie hebt of ambieert. Kortom: een dergelijk certificaat zal zeker een mooie aanvulling zijn op je CV.

 

Beveiliging opleiding niveau 2

Wil jij graag de beveiliging opleiding niveau 2 volgen? Bij NHA bieden we diverse opleidingen in de beveiliging aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de zeer leerzame BOA opleiding? In 6 maanden kun jij je het erkende diploma BOA behalen. Dit diploma is door het Ministerie van Justitie verplicht gesteld om als BOA aan de slag te kunnen.

Een andere beveiliging opleiding niveau 2 is de opleiding Certificaat Beveiliging B. Ook deze opleiding duurt 6 maanden. Na het succesvol afronden van deze beveiliging opleiding niveau 2 opleiding kun je het erkende SVPB Certificaat Beveiliging B behalen. Een mooie start voor een carrière in de beveiliging!

 

Opleiding beveiliging niveau 4

Ben je op zoek naar een opleiding beveiliging niveau 4? Ook dan bij je op deze pagina op het juiste adres! Je vindt hier verschillende opleidingen aan op het gebied van beveiliging. Een opleiding beveiliging niveau 4 is een opleiding met ene mooi toekomstperspectief. Je kunt verschillende richtingen op.

Zo kun je de digitale wereld gaan beveiligen. Hoe? Dat leer je in de zeer interessante opleiding Cyber Security. Liever op locatie in de beveiliging werken? Dan is de opleiding Event Security Officer echt wat voor jou!

Hou je van puzzelen? Gebruik jouw talent om misdaden op te lossen met de opleiding Criminologie of de opleiding Particulier Onderzoeker / Detective.

Zoals je ziet zijn er verschillende mogelijkheden op meerdere gebieden in de fascinerende wereld van de beveiliging. Kies voor een opleiding beveiliging niveau 4 bij NHA en er gaat een wereld voor je open.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Opleiding veiligheid als thuisstudie

Een opleiding veiligheid brengt jou een stap dichterbij je droombaan in de veiligheidsbranche. Of je nu als privé detective aan de slag wil, of als beveiliger op grote festivals: met NHA maak je een goede keuze. Je volgt thuis, helemaal in je eigen tempo en wanneer jij tijd hebt, een kwalitatieve vakopleiding. Na succesvolle afronding van eventuele examens, ontvang je een (branche erkend) certificaat of diploma waarmee je je loopbaankansen drastisch vergroot.


Kies voor persoonlijke begeleiding en 100% examengarantie. Kies voor kwalitatieve opleidingen en volg deze in het tempo waar jij je prettig bij voelt. Kies voor een opleiding of cursus in de beveiliging van NHA.


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!