Gratis studiegids

Administratie opleidingen

Zoek jij een administratief medewerker opleiding die je in je eigen tempo kunt volgen? Van een belasting cursus tot de office manager opleiding en van BKL tot de MBA opleiding: zet de volgende stap in je administratieve loopbaan met NHA. De onderstaande opleidingen leiden op tot een onmisbare vaardigheid binnen iedere organisatie.

Branche-erkend diploma

Een opleiding tot administratief medewerker is erg breed, dus er is veel keuze bij NHA. Ga jij je richten op het financiële aspect? Of ga jij het management assisteren als directie-assistent of directie secretaresse? Waar je interesses ook liggen, je kunt rekenen op een volwaardige opleiding / cursus administratie die jou de kennis en vaardigheden biedt om bij elk bedrijf met administratieve taken aan de slag te kunnen gaan.

Veel van deze administratieve opleidingen sluit je af met een branche erkend diploma van de Associatie voor Examinering. Dit is één van de grootste onafhankelijke exameninstituten van Nederland.

 

Administratief medewerker thuisstudie

Bij NHA kun je terecht voor tal van cursussen en opleidingen die vanuit thuis te volgen zijn. Je hebt toegang tot een online leeromgeving waar je elk gewenst moment op kunt inloggen. Zo kun je studeren wanneer het jou uitkomt. Onze administratieve opleidingen voor volwassenen zijn daarom goed te combineren met werk, gezin en hobby’s.

Daarnaast is er voor ieder wat wils: ga je voor de secretaresse opleiding? Of liever richting financieel met de opleiding Basiskennis Boekhouden (bkb)? Wanneer je het niet zeker weet, dan kun je altijd even bellen met onze studieadviseurs. Zij helpen je graag verder met het vinden van een geschikte administratie opleiding. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Administratie opleiding van NHA

Met NHA volg je thuis een administratie opleiding voor een diploma of een getuigschrift. Of je nu op zoek bent naar een compleet andere carrière of je nieuwe kennis wil opdoen: bij NHA vind je de opleiding die bij jou past. Van een cursus Boekhouden tot een opleiding Assistent Controller: met een officieel getuigschrift of officieel diploma van NHA start je goed aan je toekomst. Wij bieden 100 procent examengarantie, dus je kunt rekenen op de gedegen hulp van je persoonlijke vakdocent totdat je geslaagd bent!

Kies voor een opleiding met veel flexibiliteit. Je studeert waar en wanneer jij dat wil, helemaal in je eigen tempo. Onze NHA opleidingen zijn daarom perfect te combineren met een drukke baan en hobby´s. Start vandaag nog met werken aan je toekomst, en schrijf je in!


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!