Gratis studiegids


10 voordelen van NHA

Thuis studeren heeft heel veel voordelen. Zeker als jij kiest voor een opleiding bij NHA! Studeren is namelijk niet eenvoudig. Maar wij doen er alles aan om het voor jou makkelijker te maken.  Zo beginnen we bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast in de praktijk. Studeren doe je dus gewoon op jouw manier, maar wel met onze professionele begeleiding. Binnen no-time ben jij de ervaringsdeskundige! 
 
 

 

 
Wil jij graag weten van welke voordelen je nog meer profiteert met een studie bij NHA? Wij zetten ze voor je op een rij:

 

  15 dagen gratis op proef   Flexibel studeren
           
  Persoonlijke begeleiding   Met digitale leeromgeving
           
  85 jaar ervaring   100% examengarantie
           
  Voordeligste opleider van Nederland   Niet geslaagd = lesgeld terug
           
  Starten kan elke dag   3 jaar lang je huiswerk insturen

 


 

15 dagen gratis op proef

We snappen helemaal dat jij zeker wilt zijn dat de cursus of opleiding die je kiest bij jou past. Het is helaas moeilijk in te schatten hoe een studie is voordat je er aan begint. Dat is precies de reden waarom je bij NHA gratis een proefles kunt volgen. Zo krijg jij vooraf een inkijkje in jouw opleiding!

Sterker nog, je kunt een cursus 15 dagen vrijblijvend thuis op proef ontvangen. Je kunt dus gewoon proefstuderen. Bevalt de cursus, dan ga je gewoon verder. Is het toch niet helemaal wat jij ervan had verwacht? Geen probleem. Dan stuur je het complete pakket binnen 15 dagen (onbeschadigd en aangetekend) retour. Zonder navraag. 

 

Persoonlijke begeleiding

Om ervoor te zorgen dat je de lesstof écht goed begrijpt, krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen vakdocent! Zo kun je vragen stellen en je huiswerk opsturen, zodat je zeker weet dat je goed onderweg bent. (Let op: de vorm van ondersteuning is afhankelijk van de studie die je hebt gekozen).

Denk aan ondersteuning van:

  • Studieadviseurs: voor vragen kun je hier altijd terecht bij ons terecht voor een vrijblijvend studieadviesgesprek.
  • Vakdocenten: hij/zij beoordeelt jouw huiswerk én beantwoordt je vragen.
  • Praktijkdocenten: zij verzorgen de praktijkdagen, indien van toepassing bij een opleiding.
  • Medestudenten: via de digitale leeromgeving leg je snel en eenvoudig contact.


 

 

85 jaar ervaring

In onderwijs laat je niets aan het toeval over. Het belang van onze studenten en de kwaliteit van ons lesmateriaal staan dan ook altijd voorop! Gelukkig hebben we bij NHA al meer dan 85 jaar onderwijservaring en weten we dus precies waar we het over hebben. En dat merk je!


 

  

Voordeligste opleider van Nederland

NHA is de voordeligste opleider van Nederland. Dat betekent niet dat wij de goedkoopste zijn, maar wel dat je voor ons de allerbeste kwaliteit krijgt voor de prijs die jij betaalt. En juist die kwaliteit is zo belangrijk als jij een opleiding gaat volgen.

 

  

Starten kan elke dag van het jaar

Je kunt met iedere cursus en opleiding starten wanneer jou dat het beste uitkomt. Het is dus niet nodig om tot het begin van een nieuw schooljaar te wachten. Schrijf jij je vandaag in, dan kun je vandaag starten. Of je kiest zelf een andere startdatum!

 

 

Studeer flexibel in je eigen tempo

Liever sneller of langzamer leren? Dat kan! Jij bepaalt namelijk gewoon zelf jouw studietempo. Zo studeer je alleen als jij er tijd (of zin) voor hebt! 

 

 

Digitale leeromgeving

Kies je voor een opleiding bij NHA? Dan kies je voor de speciale digitale leeromgeving die alleen voor onze studenten toegankelijk is! Met deze digitale leeromgeving krijg je talloze extra mogelijkheden die het studeren leuker en makkelijker maken.

Zo leg je via deze weg niet alleen contact met studieadviseurs en docenten, maar ook met je medestudenten! Dat biedt precies de steun en motivatie die jij nodig hebt. En doordat je met de digitale leeromgeving alles overzichtelijk op een plek hebt, kun je écht overal leren.

  • contact met studieadviseurs, persoonlijke docenten én medestudenten;
  • examen- en huiswerkresultaten in een oogopslag;
  • informatie over examens en aanmeldformulieren;
  • mediatheek en downloads.


 

 

100% examengarantie

Slaag je niet voor het eerste examen? Geen zorgen. NHA leidt je gratis op voor jouw volgende theorie-examen. Je kunt kosteloos opnieuw je huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp van je persoonlijke docent bij het beantwoorden van al je vragen.

Deze extra service hoort standaard bij je opleiding. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus of opleiding staat aangegeven. (Let op: deze garantie geldt niet voor zelfstudie-cursussen)

 

 

Niet geslaagd = Lesgeld terug garantie

Slaag jij niet voor je examen? Dan krijg je van ons je lesgeld terug! Heb je alle huiswerkopdrachten maandelijks ingestuurd en ben je na de startdatum aantoonbaar voor één theorie-examen twee keer zonder te slagen op geweest? Dan ontvang je het betaalde lesgeld (voor de lesstof voor het betreffende examen) retour.

Voorwaarde is wel dat je de hele cursus/opleiding afgerond en betaald hebt. De niet geslaagd = lesgeld terug garantie geldt (tot 3 jaar na inschrijfdatum) voor cursussen en opleidingen met examens en studiebegeleiding.  

Je mag 3 jaar lang je huiswerk insturen

Bij NHA studeer jij gewoon in je eigen tempo. Je hebt namelijk wel drie jaar lang recht op begeleiding van je persoonlijke docent. Mocht je een jaar naar het buitenland willen en geen tijd hebben voor je studie, dan is dat geen probleem. Je pakt de studie gewoon weer op waar je was gebleven.

 

 

Bekijk alle 600+ opleidingen »

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!