Gratis studiegids

Communicatie opleidingen

Of je de onderhandelingen met een Braziliaanse multinational leidt of een presentatie in elkaar zet voor een collega: onze communicatie opleidingen voorzien volledig in de behoefte optimaal te communiceren. Analyseren waarom offertes van de ene collega significant vaker leiden tot een opdracht of leren hoe commerciële teksten schrijven in zijn werk gaat? Kies voor praktijkgerichte antwoorden met een communicatie cursus van NHA.

Offline & online communicatie

Communicatie vindt zowel online als offline plaats. We denken dan al snel aan communicatie tussen personen, bijvoorbeeld spraak, e-mail of geschreven tekst. Het gaat echter veel verder dan dat.

Wanneer we gaan kijken naar een bedrijf, dan zien we dat het bijvoorbeeld van belang is hoe een organisatie zich presenteert naar de buitenwereld. Ook dát is communicatie. Hieronder valt bijvoorbeeld social media, folders, netwerkborrels en het bewaken van de huisstijl. Ben je geïnteresseerd in deze tak van sport? Dan kun je bijvoorbeeld een opleiding Communicatiemedewerker volgen.
 

Zakelijk schrijven in diverse talen

Natuurlijk mogen we de overige vormen van communicatie niet vergeten. Zo heeft NHA een aantal communicatieopleidingen die je leren hoe je op een zakelijke manier correspondeert in verschillende talen. Ga bijvoorbeeld voor de cursus zakelijk Duits of de cursus zakelijk Frans. En dan is er ook nog de cursus zakelijke correspondentie Engels.

Deze trainingen zijn allemaal toegespitst op zakelijk schrijven. Een vaardigheid die je niet alleen in de praktijk verder zal helpen, want een dergelijke communicatie cursus staat ook nog eens mooi op je CV.
 

De communicatieopleiding Gebarentaal Leren

Een vorm van communicatie waar je wellicht niet meteen aan denkt, is gebarentaal. Wanneer je deze vaardigheid onder de knie hebt, help je niet alleen jezelf maar ook anderen. Voor doven en slechthorenden is het namelijk ontzettend prettig wanneer ook zij rechtstreeks met jou kunnen communiceren. Wil je gebarentaal leren?  NHA biedt een cursus waarmee je ongeveer 2.000 gebaren en 300 zinnen leert.  

Kortom: je kunt bij NHA terecht voor veel verschillende opleidingen. Naar welke communicatiecursus gaat jouw voorkeur uit? 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Communicatie opleiding

Volg thuis een communicatie opleiding van NHA en ontvang na voltooiing een officieel diploma of getuigschrift. Van een opleiding Communicatie & Management tot een cursus copywriting: haal het beste in jezelf naar boven met een thuisstudie! Je kunt studeren onder begeleiding van een persoonlijke vakdocent die jou bijstaat totdat je geslaagd bent. We bieden dan ook een 100% examengarantie.

Kies voor een online communicatie opleiding van de NHA. Omdat het een thuisstudie betreft, kun je in je eigen tempo werken aan jouw toekomst. Studeer waar en wanneer jij dat wil: je hebt het geheel zelf in de hand. Dit maakt dat onze opleidingen en cursussen ook prima te combineren zijn met werk, hobby’s en een gezinsleven.Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!