Gratis studiegids

Dierenverzorging

Dieren verdienen de beste verzorging en begeleiding. Van de opleiding dierenartsassistent tot de cursus paardenverzorging: de opleidingen van NHA zijn goed voor mens en dier. Leer alles over jouw hond, studeer voor dierenartsassistent of verzorg paarden. Leer welke trimbehandeling het beste past bij een hondenvacht of welke voeding knaagdieren met overgewicht nodig hebben. Met de dierenverzorging opleidingen van NHA leer je in je eigen tempo.

Een droombaan in het verschiet

Hou jij van dieren? Doe er iets mee! NHA heeft een aantal dieren opleidingen die je kunt volgen in jouw eigen tempo. Met een van deze opleidingen leg jij een solide basis en zet je een eerste stap richting werken in de dierenzorg.

Wie droomt er nu niet van om dagelijks met dieren te werken? Van honden tot paarden en van reptielen tot katten: ongeacht waar jouw voorkeur naar uitgaat, jij kunt iets voor deze dieren betekenen wanneer je goed bent opgeleid. Volg dus een opleiding met dieren bij NHA.
 

Wat houdt een baan als dierenverzorger in?

Wanneer je de dierenverzorger opleiding van NHA hebt gevolgd, dan heb je een eerste stap gezet richting een baan als dierenverzorger. Dit houdt in dat jij je bezighoudt met het welzijn van de dieren onder jouw hoede.

Van het schoonmaken van verblijven tot het bereiden van voedsel. Ook was je de dieren, speel je met ze, train je ze, geef je informatie aan bezoekers of eigenaren en houd je contact met andere professionals zoals wetenschappers of dierenartsen. Onze dieren opleiding zorgt ervoor dat je in al deze facetten wordt opgeleid.

Een NHA opleiding met dieren is een mooie eerste stap wanneer je wil gaan werken bij een kinderboerderij, dierentuin, asiel of een dierenpension.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Dierenverzorging

Hou jij van dieren en lijkt dierenverzorging jou de ideale baan? Start dan met een dieren opleiding van NHA. In jouw eigen tempo ga jij aan de slag met de theorie én praktijk binnen dit vakgebied. Het voordeel van een NHA dieren opleiding is dat je deze in je eigen tempo kunt volgen. Dit zorgt ervoor dat je een dergelijke cursus kunt combineren met een drukke baan of hobby’s. ’s Avonds studeren? Huiswerk maken tijdens je wachtdienst? Of als de kinderen hun middagdutje doen? Het kan allemaal.

Met slechts enkele uren studie per week ga jij aan de slag om een officieel diploma te halen. Als je kiest voor studeren mét hulp, dan wordt je huiswerk nagekeken door een vakdocent. Tevens kun je vragen stellen. Zo word je vakkundig begeleid naar jouw examen of certificaat.

Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!