Gratis studiegids

Opleidingen in Bouw en Techniek

Hoewel de automatisering steeds meer de overhand krijgt, blijft er in de bouwsector en in de technieksector áltijd werk te vinden. Ongeacht welke richting je uit wil in deze groeiende vakgebieden: een goede opleiding geeft je een vliegende start. Van fietsenmaker tot timmerman: welke bouwopleiding of techniekopleiding past bij jou?

Een cursus in de bouw volgen

Een bouw cursus kun je niet alleen volgen vanuit beroepsmatige insteek, maar ook vanuit hobbymatige interesse. Zo kun je de opgedane kennis inzetten in je persoonlijke kring, bijvoorbeeld bij je thuis of bij vrienden. Daarnaast is klussen een hobby die steeds meer populariteit geniet. Dus een dergelijke bouw cursus voor de fun volgen is beslist een goed idee.

 

Breid je kennis uit

In welke branche je ook werkzaam bent: jezelf ontwikkelen is nooit verkeerd. Zie jij omscholen richting de bouw of techniek wel zitten? Een thuisstudie is dan zeker de juiste keuze. Het mooie aan een opleiding in Techniek of Bouw als thuisstudie is dat je het theoretische deel geheel in je eigen tempo en tijd kunt oppakken. Wanneer je dan bij een vakman aanklopt met jouw sollicitatie, heb je de theorie al onder de knie. Dit betekent dat je dan meteen kunt starten met de vertaalslag naar de praktijk maken, onder professionele begeleiding. 
 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Beroepsgerichte opleidingen

Met NHA volg je thuis, in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt, een gedegen vakopleiding. Je ontvangt na afronding een diploma of getuigschrift waarmee je die extra stap kunt zetten in jouw carrière. Van een cursus Webdesign tot een Assistent Controller opleiding: er zijn tal van mogelijkheden. Kies de studie die bij je past en haal het beste in jezelf naar boven. Je ontvangt persoonlijke begeleiding van je vakdocent totdat je geslaagd bent (100% examengarantie).

Het volgen van een beroepsopleiding van NHA is prima mogelijk naast hobby´s, gezin en een drukke baan. Je wordt middels slechts enkele uren studie per week naar een officieel diploma geleid. Vergroot je toekomstmogelijkheden met NHA.

Daarom studeren bij NHA

  • Eerste 15 dagen op proef
  • Waardevolle diploma's
  • Compleet studiepakket
  • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!