Gratis studiegids

Persoonlijke ontwikkeling

Van kunstgeschiedenis tot filosofie en van gebarentaal tot genealogie: volg samen of individueel een opleiding en werk aan je algemene ontwikkeling. Waarom? Omdat kennis fascineert en verwondert. Reis negen maanden door eeuwenoude wereldvisies, ontrafel je familiegeschiedenis, ontdek details in kunstwerken waardoor een museumbezoek verandert in een avontuur: kies voor zelfontwikkeling met de opleidingen van NHA. Begin vandaag nog met een statistiek cursus, doe een cursus genealogie of ga aan de slag met filosofie.

Beroepsopleidingen

Je algemene ontwikkeling onderhouden

Wist je dat je door je algemene kennis te vergroten, je actief bijdraagt aan je zelfontwikkeling? Deze vorm van persoonlijke ontwikkeling heeft meerdere voordelen. Zo blijf je jezelf uitdagen, wat goed is voor je hersenen en geheugen. Je vergroot je persoonlijke effectiviteit en daarbij zorg je voor een vergrote hoeveelheid parate kennis waardoor je gemakkelijker en inhoudelijk kunt meepraten over allerlei onderwerpen.

Een opleiding volgen voor je persoonlijke ontwikkeling is dus een investering in jezelf en in persoonlijke groei.
 

Ook handig in je werk

Een aantal van onze opleiding zijn niet alleen fijn voor de persoonlijke ontwikkeling, maar komen ook van pas in je carrière. Sowieso is het goed om kennis paraat te hebben om ook over verschillende niet-werkgerelateerde zaken mee te kunnen praten.

Maar wat dacht je van een typcursus om snel te leren typen? Of een cursus gebarentaal, zodat je ook met doven en slechthorenden kunt communiceren?

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Kies voor persoonlijke ontwikkeling

Vergroot je algemene kennis met een opleiding van NHA. De studie volg je gemakkelijk vanuit thuis, wanneer het jou uitkomt. Het is een zinvolle invulling van je tijd en je gaat actief aan de slag met persoonlijke groei. De opleidingen zijn prima te combineren met werk en hobby’s, en na afloop kun je een officieel diploma of getuigschrift ontvangen.

Kies voor persoonlijke begeleiding en krijg ondersteuning van je vakdocent.  Je krijgt toegang tot een online platform, maar je ontvangt het studiepakket ook thuis via de post. Je krijgt de studie 15 dagen gratis op proef. Wanneer het niet bevalt, dan stuur je het pakket gewoon terug. Schrijf je dus vandaag nog in en investeer in je persoonlijke groei met NHA.


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!