Menu
Bellen
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Frans voor beginners

Alles heel duidelijk

5/5
Dieren-EHBO

Ik had al keer andere cursus via NHA en nu deze , de service is goed altijd vriendelijke telefonisten die helpen bij vragen. Ik vind t werken via plaza geweldig en heel makkelijk duidelijke website ,de multomap is mooi en duidelijk alhoewel ik ook een boekvorm mis zodat ik t makkelijker kan lezen als je het in je hand kan houden, verder goed overzichtelijk en heel fijn de oefenvragen. Ik ben heel tevreden over NHA,, nu hopen dat ik de cursus goed afrond met examen.

5/5
Kwaliteitsmanagement

Prima cursus, duidelijk en met voldoende diepgang.

5/5
Excel 2016

I am very satisfied with this course. I needed to fresh-up my excel knowledge and also to extend it so I could work more effective at my new position. This course is just giving that. Excellent! The lessons are build up logically, it is easy to follow it as home-study.

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Ik ben heel content met de cursus online boekhouding. Het is goed te volgen en krijg goede feedback van de leraar.

5/5
Kinderpsychologie

Geschikt voor een ieder die zich wil verdiepen.

5/5
Reiki

De cursus is super interessant en ontzetten duidelijk qua opzet. Ik beleef hier intens veel plezier aan

4/5
Buitengewoon opsporingsambtenaar

Duidelijke uitleg en snelle reacties van docent

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Het produkt is goed. Wel vreemd dat ik als leerling zoveel fouten in de les vind en ik ben pas bij les 7. Ik heb een huiswerk docent. Als ik een lange vraag heb kan ik die niet stellen. Ik mag een beperkt aantal woorden invoeren als ik mijn huiswerk inlevert. Ik had veel meer verwacht van een docent. Ook dat hun Nederlands goed zou zijn zodat ik de uitleg goed zou snappen. Na dit nu te weten had ik het liever ergens anders gedaan. Verder lijkt de stof goed. Ik moet er minimaal 1 uur per dag voor uittrekken.

4/5
PDB compleet

Duidelijke opbouw in de lessen. Snelle reactie van docent op ingestuurd huiswerk. Er wordt aangegeven dat je deze opleiding kunt doen zonder vooropleiding maar dat zou ik niet aanraden. Ik ben blij dat ik al basiskennis boekhouden heb

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ben met de opleiding bezig en beviel mij tot nu toe uitstekend

5/5
Hongaars voor beginners

Hongaars voor beginners Mooie cursus - schriftelijk werk insturen duurde lang / 14 dagen Ik zou graag het werk schriftelijk In willen blijven sturen. Dit zal vermoedelijk als ik zover ben digitaal worden - ( daar ben ik niet zo goed in ) Het is bewezen door het huiswerk schriftelijk te maken het beter in het brein opgenomen wordt.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!