Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Fotografie

Leuke, praktische cursus. Kan misschien wel wat meer up to date gemaakt worden wat betreft computertoepassingen, programma’s ed in de cursus lijken oude versies

4/5
Basiskennis Loonadministratie

Inhoudelijk goed opgebouwde cursus. Voor verbetering vatbaar is de vraagstelling in de huiswerkopgaven. Het is niet altijd duidelijk wat er wordt bedoeld.

3/5
Vwo wiskunde A

Ik ben tevreden maar soms zitten er wat typefoutjes in het boek of zijn de vragen niet helemaal duidelijk geformuleerd.

4/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Duidelijke cursus, en overzichtelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken.

5/5
Life Coach

Ik heb de opleiding gekozen, omdat ik weer bezig wilde zijn met coaching. Ik ben 6 jaar geleden afgestudeerd en deze cursus was bedoeld als opfrissing. Daar voldoet het perfect aan. Alle onderwerpen worden kort aangehaald, maar dat is ok. Het gaat mij om de methodes en niet om de onderwerpen.

5/5
NLP

Erg leuke cursus! Heel interessant, leer meer over mezelf en andere mensen. Is duidelijk geschreven. Alleen als je je huiswerk per post instuurt, duurt het best lang voordat je je ingestuurde huiswerk weer terug ontvangt. Les 1 en 2 heb ik helemaal niet teruggekregen...wel de feedback gelezen op de site.

5/5
Havo wiskunde B

Het product is van kwaliteit. De uitleg is zeer uitgebreid.

4/5
Life Coach

***

4/5
Makelaar (compleet: 6 modules)

Er zitten wel wat foutjes in de teksten en de leerstof sloot niet helemaal aan op de vragen in het examen van SVM Nivo

5/5
Eigen Webshop Starten

De studie is overzichtelijk, goed te begrijpen en je leert er erg veel van tot nu toe! Ik ben er erg blij mee

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Een aantal week geleden begonnen met de opleiding basis boekhouding, het is makkelijk te begrijpen hoe het in de teksten staat. Echter vind ik het wel moeilijk om na zo’n 15 jaar weer te leren. Misschien is het een idee om als extra te kunnen kiezen uit hoe lang je erover wil doen en dat er dan een mail gestuurd word wanneer iets af moet zijn zodat er een stok achter de deur zit. En wat ik wel heel fijn zou vinden om niet alleen met het versturen van de huiswerk opdrachten maar ook tussentijds met de “coach” te kunnen communiceren.

4/5
Cyber Security

Helaas is het boek enigszins gedateerd. De verwijzing naar Utube dan krijg je een oud filmpje te zien die niet meer strookt met de tool waar het over gaat. (groot versie verschil) Daarnaast lijkt het boek geschreven te zijn voor een omgeving waar ook mondeling het een en ander wordt uitgelegd. Hierdoor mis je informatie en ben je vaak lang aan het zoeken wat de bedoeling is. Tevens zou het een aanrader te zijn om direct met je begeleider te kunnen communiceren ipv een vraag in te moeten dienen via de huiswerk omgeving . Een directe collectieve chat functie ook voor je medestudenten zou handig zijn. Dan kan je informatie uitwisselen en/of vragen aan elkaar kunnen stellen.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!