Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
PDB compleet

Fijne manier van leren!

5/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Het is heel fijn dat alles zo laagdrempelig is. Je eigen studiemomenten kunt kiezen. En dat je via NHA contact kunt leggen met je docenten en medestudenten.

4/5
Tuinarchitectuur

lesmateriaal in mappen èn online is prettig, mappen zien er prima uit. lesstof is niet altijd even duidelijk omschreven. tablet is niet meer zo van deze tijd wat betreft kwaliteit, gebruik dan ook liever mijn normale tablet, ook zou het handig zijn als Word er al op geïnstalleerd zou zijn. vriendelijke klantenservice. goed contact met docent: wordt snel nagekeken Zelf tempo bepalen is heel fijn, en ruime tijdsduur ook fijne cursus

4/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Goed te doen

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Goede begeleiding; snelle reactie na het insturen van huiswerk. Bruikbare lesstof met goede inhoud.

5/5
Vwo wiskunde A

Prima, niks aan veranderen.

4/5
Massage

Studie bevalt prima. Vind alleen dat sommige video's niet overeen komen met het boek. Sommige dingen worden uitgelegd in de video maar niet in het boek.

4/5
Fotografie

Duidelijke uitleg

4/5
Pedicure branchediploma (voetverzorging)

Ik ben pas net begonnen en kan pas aan het einde van de opleiding echt zeggen of de opleiding goed is of niet. Het aanleveren van de boeken was snel. Zodra ik klaar ben met de opleiding kan ik pas sterren geven en aangeven hoe het product bevallen is.

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Het is een goed opgebouwde cursus, hoewel het wel wat gedateerd is. Er wordt verwezen naar 1996 en 2004. Daarnaast vind ik het huiswerk best pittig (elke week het schrijven van en kinderverhaal) terwijl je weinig criteria/tips/hints krijgt.

5/5
Basisopleiding Onderwijsassistent

Tot nu toe ben ik erg tevreden over de opleiding. Het inzenden van de huiswerk opgaven is eenvoudig. De beoordeling krijg ik snel terug met mn cijfer.

5/5
Populaire Autotechniek

Duidelijk uitgelegd

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!