Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Preventiemedewerker

+ ingestuurd huiswerk kreeg ik super snel terug. - informatie map was helaas niet compleet. - niet alle info kwam uit de map of online. Wel links welke websites bezocht kunnen worden maar niet duidelijk wat je daar nou precies van moet weten voor de toets.

5/5
Autotechniek

Een informatieve en beknopte curus,waar je all ins en outs leert kennen van hoe een voertuig in elkaar steekt. Je leert beetje bij beetje waar sommige onderdelen liggen en geplaatst zijn. Ik geef 5 sterren omdat een leek naast autoprogramma's kijken dit ook als almanak kan gebruiken.

4/5
Herborist

Geen druk, rustig de tijd tot 3 jaar kunnen terugvallen op hulp is een prima service Kleine tip door persoonlijke ervaring: ik heb wat punten gemist omdat ik op de cursus werk en niet digitaal. Ik highlight en noteer graag de belangrijkste dingen en dat werkt makkelijker op papier. Het zou dan fijn zijn als de cursus ook up-to-date was om misverstanden te vermijden en leerstof te missen. Wat mij is overkomen… voor de rest super!

5/5
Audicien Assistent

Vind het heel erg prettig leren hoe alles is verwoordt. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de tekst is ook fijn om te lezen.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Ik ga graag op vakantie naar Griekenland en wil graag wat meer zeggen dan alleen bijv: καλημέρα. Daarom puur als hobby, begonnen met de cursus Nieuwgrieks voor beginners. Ik had eerst nog vragen en ik werd telefonisch heel goed geholpen en duidelijk geïnformeerd. Cursus besteld en wo het ziet er zo goed uit. Je kan het op je pc, tablet en telefoon bekijken. Daarnaast ook de hele cursus op papier in 2 mappen. Duidelijk en lekker lettertype. Goed ingedeeld. Et zitten in elke les ook geluidsbestanden, die je kan downloaden om te beluisteren waar je maar wilt. Super fijn, want zo kan je de (moeilijke) uitspraak goed leren. Ik heb gekozen voor de optie studeren met leraar/lerares, en daarmee ben ik erg blij, zo kan je je huiswerk insturen en als je een vraag hebt, heb je één moment per les om die aan je lerares te stellen. Tot nu toe ervaar ik dat prettig en mega leerzaam. Ik had laatst ook een algemene vraag, die stuurde ik per mail naar de NHA en binnen een paar uur kreeg ik al duidelijk antwoord. IK ben echt super tevreden over NHA! En qua prijs/kwaliteit verhouding zit het meer dan goed vind ik. Ik moet wel zeggen dat ik het een moeilijke studie vind, er staat bij geen vooropleiding nodig, maar je moet wel enigszins wat van de Nederlandse grammatica weten hoor. (vind ik) Maar complimenten voor het product!

5/5
Sociale Hygiëne

Duidelijke cursus, wordt snel nagekeken en eventuele vragen worden snel beantwoord

4/5
Hondentrimmen

De cursus is mooi opgezet. Heel informatief en handig dat je contact hebt met de docent voor evt. Vragen Helaas is er geen praktijk, maar ik heb zelf twee honden die ik kan behandelen.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

Informatief, leuk geschreven waardoor je nieuwsgierig bent naar het volgende hoofdstuk.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Goed opgebouwd, duidelijke uitleg, snelle en vriendelijke reacties van de docent

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

De tekst zijn niet altijd even duidelijk (grammaticaal), maar daar kom ik altijd wel uit

4/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Tot nu toe ben ik erg tevreden over hoe de cursus wordt aangeboden en de mogelijkheden die de cursus biedt.

5/5
Beleggen voor Beginners + Cryptobeleggen

Ik vind de cursus interessant en de voorleesfunctie vind ik geweldig.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!