Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Encaustic Art

De uitleg is duidelijk. Heel fijn om het te lezen en daarna de uitvoering in het filmpje te zien. Het boek is overzichtelijk. De basis aspecten komen erin voor, voor zover ik ben. De basistechnieken tot aan de kleuren en soorten bijenwas. Ik ben pas bij hoofdstuk 5. Dus ik ben benieuwd wat er nog komen gaat. Ik leer er veel van. Ook al dacht ik al heel veel te weten. Je krijgt snel een feedback van je docent.

5/5
Business English

Fijne leeromgeveing en fijne mensen die er bij werken. Goede service en ik heb geen aanmerkingen erop.

4/5
Astrologie

Duidelijke structuur en opbouw in de studie. Huiswerk wordt snel behandeld door de lerares met feedback, erg fijn.

5/5
Havo Aardrijkskunde

Erg fijne en duidelijke uitleg aan het begin van de map. Duidelijke uitleg en vragen. Erg goed dat alles ook online te vinden is. Na het inleveren van de huiswerkopdrachten snel een reply van de docent met goede aanvullingen en tips.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach

zeer tevreden. Website ook duidelijk. Docent reageert snel.

5/5
Voetreflexologie

Ik ben er eerlijk gezegd nog niet aan begonnen. Ik heb geen stapbudget gekregen. Ik kan het voor nu niet zelf betalen ivm de inflatie

5/5
PowerPoint 2021

Het is duidelijk beschreven. Misschien dat ik zelf wat langzamer ben, door mijn werk en ik een dagje ouder word (58).

4/5
Certificaat Beveiliging B

Les materiaal digitaal, eigen tempo, makkelijk contact.

5/5
Elektrotechniek

Zeer leerzame en goede cursus, huiswerk wordt snel nagekeken met zeer goede feedback. Totaal geen spijt dat ik met deze cursus begonnen ben.

5/5
Arduino Programmeren

Cursus is leuk en goed in elkaar gezet Mis alleen dat ik iemand kan bellen als ik er niet uitkom

5/5
SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Een erg leerzame cursus met duidelijke praktijk voorbeelden.

3/5
Tuinarchitectuur + SketchUp

De lesstof komt wat ongestructureerd over, onder meer door het gebruik van termen die niet worden uitgelegd.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!