Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Havo Wiskunde A

***

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik leer veel nieuwe dingen. De docent is ook goed.

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

Ik ben prima tevreden over de basis opleiding doktersassistente. Het is duidelijk en overzichtelijk. Leraren reageren snel en prettig. Ik mis alleen illustraties bij de lessen die het menselijk lichaam aangaan. Deze zijn uiteraard digitaal te vinden Maar het zou de lessen visueel opleuken. Waardoor je wat je leest ook direct kunt visualiseren.

5/5
WordPress

De lesstof is duidelijk en helder omschreven De mogelijkheid om wijzigingen tussen de lesstof en de actualiteit te kunnen geven is prima. De docent reageerde snel en gaf goede tips.

5/5
Frans voor Beginners

Volg de cursus frans voor beginners, ben nu ongeveer bij de veertiende les, goed te doen alleen vind ik de huiswerkopgave niet altijd meteen even duidelijk, denk dat ik als ik klaar ben het goed kan schrijven maar dat spreken minder zal wezen, verder goed tevreden

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Tot nog toe is alles keurig verzorgd, de lessen zijn duidelijk. Ik krijg snel en goed antwoord op mijn ingezonden huiswerk. De toegezonden Tablet is echter van magere kwaliteit (te magere processor), maar de toebehoren map en toetsenbord zijn prima.

5/5
Arduino Programmeren

Cursus bevalt tot nu toe goed. Goede opbouw en duidelijk beschreven. Je hebt de mogelijkheid om contact op te nemen met medestudent(en), echter: Je kent deze mensen niet en weet niet in welk stadium van de cursus zij zijn. Je kunt maar met EEN student per sessie contact opnemen. Wellicht een suggestie om een open vraag te kunnen stellen die door ALLE cursisten kan worden gelezen en waarop men kan antwoorden/reageren als men daar behoefte toe voelt.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Duidelijke en overzichtelijke lessen, waardoor het leren van een nieuwe taal een plezier is!

3/5
Vwo Geschiedenis

Ik merk dat er veel verschillen zitten tussen geschiedenisboeken van het reguliere onderwijs en de stof van NHA. Verder is de hoofdstukindeling echter wel op een erg overzichtelijke manier uiteengezet.

3/5
Vwo wiskunde A

Er zijn veel oefenopdrachten en de stof is stapsgewijs neergezet. Dit is top! Echter, af en toe vind ik de manier waarop de stof wordt uitgelegd, niet optimaal.

4/5
Vwo Nederlands

De stof wordt op een heldere, complete manier uitgelegd en afwisselend aangeboden zodat het niet snel verveeld.

4/5
Vwo Maatschappijleer

Ik vind maatschappijleer een erg interessant vak en de stof wordt op begrijpelijke wijze uiteengezet. Wel is de stof wat gedateerd: er wordt nog gesproken over de koningin.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!