Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

6/10
SketchUp (3D-tekenen)

Goede cursus om de basistechnieken van Sketchup te leren. De docent geeft ook fijne feedback. Het is alleen onhandig dat je vervolgens niet meer kan reageren op de feedback van de docent. En ik had verwacht dat ik tijdens de cursus zou leren hoe ik een mooi interieur kan tekenen.

10/10
Herborist

goede vormgeving, duidelijke uitleg,

8/10
Communicatie en Media Design (CMD)

Het eerste deel van de opleiding is veel leesstof. Maar vanaf het tweede deel ga je hier echt mee aan de slag.

8/10
Pedagogiek / Opvoedkunde

Cursus is laagdrempelig opgebouwd hierdoor hoef je de teksten niet meerdere keren te lezen voordat je begrijpt wat er staat. De oefenvragen en huiswerkopgaven sluiten goed aan bij de theorie. Studiemateriaal is overzichtelijk vormgegeven.

10/10
Schuldhulpverlening

Goede opleiding, ziet er netjes uit. Goede feedback op de ingestuurde antwoorden.

10/10
Basisopleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

door de opdrachten in het werkboek wordt je goed door de studiestof heen geleid, wat mij helpt bij het studeren. Mijn ingeleverde huiswerk wordt snel nagekeken en voorzien van feedback, dit werkt heel prettig.

8/10
Bedrijfskunde met HRM

Ben net een kleine 2 maand met de studie bezig, maar tot nu toe is het goed te doen. Wel veel leeswerk maar ook goede feedback van de docent. Daarom geef ik tot nu toe 4 sterren omdat ik de rest van de studie nog moet afmaken.

10/10
Haken

Hele prettige begeleiding, huiswerk werd snel nagekeken, er werden goede en heldere adviezen gegeven en de cursus werd zeer snel geleverd.

6/10
Hondentrimmen

Ik ervaar de opleiding positief. Bij vragen wordt je goed geholpen. Alles is verder vrij duidelijk maar je moet het wel echt zelf doen. Planning maken en nakomen van je planning.

8/10
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

ik ervaar de cursus fijn! Het is duidelijk uitgelegd en leerzaam. ik vind het fijn dat mijn docent mijn huiswerk altijd snel nakijkt. Ga zo door NHA

10/10
Nederlandse Gebarentaal

De lessen zijn interessant en veelomvattend. De instructiefilmpjes zijn heel duidelijk. De huiswerkbegeleiding is uitstekend. Het huiswerk is altijd (zeer) snel nagekeken en de docent is daarbij vriendelijk, behulpzaam en complimenteus.

10/10
Human Resource Management (HRM)

Goede cursus, duidelijke instructies, overzichtelijk, nuttige feedback, juiste niveau. Helemaal aan te passen aan het tempo wat realiseerbaar is.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!