Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Haken

De cursus bevat heldere uitleg en de videofilmpjes zijn een goed hulpmiddel, vooral in het begin. Alleen tekst en foto's zijn voor mij persoonlijk meestal onvoldoende; ik moet het echt even zien gebeuren. Er zit ook een mooie opbouw in vwb de moeilijkheidsgraad. Ik ben nu ongeveer halverwege en ben er heel tevreden over. Ik moest alleen wel wennen aan het Hoookes garen, maar je kunt er leuke dingen mee maken :)

4/5
Vakdiploma Drogist

Tevreden: - studeren in eigen tempo - docent waar je vragen aan kunt stellen - lessen op papier - oefen- en huiswerkopgaven om een idee van vraagstelling te krijgen Wat kan beter: - lessen direct aanpassen ipv. de wijzigingsdocumenten. Paragraven in wijzigingsdocumenten kloppen ook niet altijd met de les. Dat zorgt soms voor wat verwarring.

5/5
Nederlandse Gebarentaal

de lessen lees je zeer prettig, voor je het weet is er weer een uur voorbij.

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

goed te doen

3/5
Combinatiecursus HOV Horeca Ondernemer + Cafébedrijf

de cursus op zich bevalt me wel. het is alleen wel zo, dat een aantal begrippen en alinea's wel erg gedateerd zijn. zoals bijvoorbeeld het btw tarief van 6 en 19 procent, de chipknip, het CWI en (eigenkijk het gehele) gedeelte automatisering. ik heb nog niet de hele cursus gedaan natuurlijk, dus over het laatste gedeelte van HOV en de hele cursus eigen cafébedrijf kan ik nog niks zeggen.

5/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Ik ervaar de cursus als zeer tevreden omdat er snel huiswerk nagekeken word met duidelijke feedback en alles wat ik denk dat ik nodig heb om te leren zit erin verwerkt. Je word steeds meer uitgedaagd om het goed te doen. Daar hou ik van. Dank daarvoor.

5/5
Python

De lesstof was op niveau. De begeleiding prima.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

Tot op heden ben ik zeer tevreden over deze cursus. De beschrijvingen zijn heel duidelijk zodat ook iemand zonder ervaring deze cursus kan volgen. Zelf ben ik een leek op dit gebied maar zoals het nu gaat heb ik veel zin in. Wel heb twee opmerkingen en wel als eerste mijn naam. Dit bericht is gericht aan Piet Vos, dit ben ik niet want ik ben Piet de Vos. Als tweede opmerking lijkt het mij een beetje logisch, als van alle cursisten de geboorte datum bekend is, dat ook alle cursisten op die datum een felicitatie krijgen. Dit had ik eigenlijk gisteren verwacht. Voor een instelling als deze lijkt het er m.i. bij te horen.

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Ik vind het moeilijk en veel studie uren nodig. De volgorde in de map is mijns inziens niet logisch want door eerst Calculatie te doen snap ik het Boekhouden dan pas beter omdat dit moeilijker is.

5/5
Zakelijke Correspondentie Nederlands

Ik vind de cursussen bij NHA heel helder en de begeleiding van de docenten fantastisch! Een dikke 10!

4/5
Stervensbegeleiding

Ik vind vooral de verhalen die jullie gebruiken heel mooi, zij zijn soms heel herkenbaar en dat doet iets met je. Je leert door deze cursus echt anders kijken naar bepaalde situaties.

4/5
Social Media

Mooi opleiding! Opdrachten hadden iets inhoudelijk gekund. Snelle reacties op het huiswerk! Zeker aanrader.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!