Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

3/5
Medische Terminologie

Moeilijker dan ik had verwacht. Ziet er verder goed uit. Lesstof is zeer uitgebreid.

4/5
Office 365 voor Windows

het is duidelijk omschreven, nog maar net bezig en toch al wat nieuwe dingen geleerd.

5/5
Stressmanagement / Stresshantering

Ik ben nog niet zo lang bezig met deze cursus, maar leer al heel veel wat ik meteen in het dagelijks leven kan toepassen. Ook wordt er heel goed uitgelegd wat er bv bij stress in het lichaam gebeurt, dat was een echte eyeopener en heel herkenbaar. Het huiswerk wordt zeer snel nagekeken. Tot nu toe ben ik heel enthousiast over de cursus Stressmanagement.

3/5
Manicure

De inhoud van de cursus is voor mij goed . Als aanvullende studie op pedicurepraktijk goed te doen. Alleen het verzenden via Word is voor mij bijna een onmogelijke opgave. Niet meer van deze tijd. Waarom niet per mail, zoals dit ragenlijstje ?

4/5
Excel 2013

Ik ben net begonnen met de cursus maar tot nu toe is het in een duidelijke begrijpende taal geschreven en de stappen om excel onder de knie te krijgen zijn duidelijk...je wordt bij de hand meegenomen om excel door te krijgen.

4/5
Bloemist

Ben helemaal tevreden, dus op dit moment weet ik geen verbeter punten.

4/5
Copywriter

Voldoet geheel aan de verwachtingen. Goede informatie over de inhoud van de cursus.

4/5
Word 2013

cursus zit goed in elkaar al is het mij niet altijd allemaal van de eerste keer lezen duidelijk

4/5
Bloemschikken

Duidelijke lesstof, soms zijn zinnen binnen de teksten raar opgebouwd en is opnieuw lezen nodig, maar verder prettig. De afbeeldingen helpen ook goed. Soms lastig om de juiste materialen te vinden voor de praktijkopdrachten (voornamelijk wat betreft de bloemen e.d.). Over het algemeen een leuke cursus.

5/5
Receptioniste/Telefoniste

Aan alles is gedacht, zelfs een typecursus! Ook is alles duidelijk uitgelegd en wat je leest is ook te begrijpen. Het mooie is dat alle onderdelen gesorteerd en verdeeld zijn, zodat het overzichtelijk is.

5/5
Sportmassage

De sportmasseur cursus is leuk! Leren uit het boek in combinatie met het huiswerk dat wordt nagekeken door de docent is erg prettig. Daarnaast is er altijd iemand snel bereikbaar voor eventuele vragen binnen de opleiding. Kortom ik ben zeer tevreden :)

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Bevalt tot nu toe prima.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!