Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Vwo Wiskunde B

Cursusmateriaal is goed en zeer duidelijk. Snelle respons van docent. Soms verwarrend als er opdrachten tussen zitten waar kennis voor nodig is die nog niet aan bod is geweest.

5/5
Rouwbegeleiding + Stervensbegeleiding

De cursus vind ik heel erg leuk en boeiend om te doen. De informatie is uitgebreid met ook extra informatie die te vinden is op websites. De opdrachten zijn ook heel mooi en verdiepend. De opdrachten over eigen verlieservaringen zijn helpend en helend. Zo heb je alle informatie bij elkaar en door de opdrachten raak je er meer in thuis en groeit het vertrouwen.

5/5
Vwo Wiskunde A

De docent had mijn huiswerk binnen ongeveer 30 minuten al nagekeken. Ook is de stof duidelijk en sluit het op elkaar aan!

4/5
Kwaliteitsmanagement

Ik vind de cursus, de methode en het lesboek incl. de online licentie erg duidelijk en prettig ingedeeld. Mijn persoonlijke coach houdt me scherp wanneer ik even te deuk ben en mijn docent beoordeelt snel, duidelijk en geeft extra informatie wanneer hij dit nodig acht. Ik heb er een tijdje over getwijfeld of ik deze opleiding daadwerkelijk zou kunnen combineren met mijn baan, maar de belofte dat je zelf je tijd mag indelen is ECHT waargemaakt! Dankjewel NHA voor deze mooie kans!

5/5
Office 365 voor Windows

Heldere lesstof en opdrachten

5/5

Ik ben tevreden omdat er goed mee te werken valt en het duidelijk uitgelegd wordt. Wél zou ik het heel prettig vinden als je tussentijds contact kunt opnemen met een coach als je tijdens je les ergens tegenaan loopt, waar je vragen over wilt stellen en niet alleen maar bij het insturen van je huiswerk.

5/5
Kunstgeschiedenis

Ik ervaar de cursus als zeer leerzaam. En gelukkig levert NHA ook nog steeds de papieren versie. Vanuit de papierenversie leert het wel iets gemakkelijker dan digitaal.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Heel leuk. Helaas lastig om tijd in te plannen voor mijn studie. Duidelijke instructies en mijn eerste 10 sinds lange tijd weer gehaald.

4/5
Dierenverzorging

Tot nu toe vind ik de cursus leuk en leerzaam om te volgen

4/5
Planner Wegtransport

Ik ben natuurlijk nog niet zo lang bezig maar tot nu toe bevalt het prima

5/5
Management Assistent

Een hele leuke opleiding !! De lesstof is goed te doen en de begevan de docenten is

5/5
Certificaat Beveiliging C

Makkelijke goed uitgewerkte leerstof, feedback docent proima/perfect

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!