Menu
Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Prince2® Foundation

Ik vind de vragen van het huiswerk erg makkelijk. Het is letterlijk overtypen uit het boek.

4/5
Logistiek Teamleider

Teksten duidelijker maken voor mensen op lagere niveaus die moeilijke woorden en zinsopbouwen niet helemaal begrijpen

4/5
Frans voor Gevorderden

Het is fijn om op mijn eigen tijd mijn lessen op te pakken. Ook de beoordeling is goed, ik ontvang goede tips en feedback. Kortom, ik vind het heerlijk om bezig te zijn met de Franse taal!

4/5
Frans voor Beginners

De lessen zijn duidelijk en goed te doen. Nu aan het begin wel weinig variatie in de opgaven.

4/5
Preventiemedewerker

De lessen zijn erg kwalitatief samen gesteld,overzichtelijk en duidelijk.Ook hulp online is goed geregeld.

4/5
Hongaars voor Beginners

De cursus begint vrij eenvoudig, maar het niveau stijgt (gelukkig) al snel. Er is een goede balans tussen theorie en oefeningen/huiswerk met vlotte feedback van de docent. Er zou evt. wat meer aandacht besteed kunnen worden aan luister- en spreekvaardigheid.

4/5
Vwo Biologie

De theorie is duidelijk, er zou misschien iets meer oefeningen in mogen zitten.

4/5
Python

Tevreden over de kwaliteit!

4/5
Copywriter

Lesstof is duidelijk een feedback is fijn, maar ik mis de mogelijkheid om tijdens het maken van het huiswerk vragen te kunnen stellen. De feedback die ik nu krijg is ook meteen het eindcijfer.

4/5
Vwo Biologie

De inhoud is verzorgd en de nodige informatie wordt verstrekt. Het enige wat ik persoonlijk graag anders zou zien is als de methode meer in zou gaan op de “waarom?” voor degenen die dat nodig hebben, zoals ikzelf.

5/5
Stervensbegeleiding

Ik ervaar de cursus als zeer plezierig. Het zit goed in elkaar ook werkt de site heel plezierig! Reacties volgen altijd heel snel!

4/5
Accountmanager

Overzichtelijk studiepakket en nakijken huiswerk gebeurt ook zeer snel

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!