Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Papiaments voor Beginners

Nog niet heel lang bezig, maar het bevalt goed tot nu toe. Het is zeker niet makkelijk, maar ik merk al dat ik vooruitgang boek. Feedback van de online docent is goed met handige tips. Grootste voordeel is dat je het in je eigen tempo kan doen.

5/5
Eigen Massagesalon Starten

Ik ben nog bezig met de studie. Het is makkelijk te volgen, het lesmateriaal is duidelijk met veel foto's Ik ben erg tevreden

5/5
Office 2019

Het is een duidelijke cursus, goede uitleg, overzichtelijk lesmateriaal. Goed te doen. Fijne begeleiding. Alleen het huiswerk is vaak erg eenvoudig, doet geen recht aan de cursus.

4/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Nog maar net begonnen met de studie, dus nog moeilijk over te oordelen. 2e studie bij NHA. Dit bevalt me prima!

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Cursus is een beetje gedateerd en de voorbeelden in het boek mogen groter. Je moet echt een tweede scherm hebben om de cursus digitaal ook op een scherm te hebben. Voor de rest is het een leuke cursus.

3/5
Thuiskapper

Ik vind het echt een fijne cursus tot nu toe, heb het nog niet helemaal afgerond. Wel mis ik 2 praktijkdagen bijvoorbeeld dat iemand echt met je mee kijkt of je de techniek wel beheerst. Ook zou het fijn zijn dat er een feather mes wordt toegevoegd aan het basispakket omdat je in de lesstof wel oefeningen krijgt aangereikt met dit mes. Verder tevreden en de lesstof is erg duidelijk en werkzaam en leraar reageert snel op je huiswerk, erg prettig allemaal!

4/5
Bouwkunde

Lijkt vrij compleet. Verbeterpunten: -Inmiddels ook wel lessen afgewerkt waarin de antwoorden op de vragen niet helemaal duidelijk kon vinden (niet in de leerstof en ook niet als ik andere bronnen raadpleegde). -Qua niveaumeting zou ik nog graag een of meer proefexamen(s) van Bouwkunde A en B terugzien. .

5/5
Elementaire Belastingkunde

Een goede cursus voor beginners die intresse hebben in de beginselen van inkomstenbelasting. Zeer goede begeleiding en er wordt bijzonder snel gereageerd door de begeleidende docent. Kan iedereen deze basiscursus belastingen aanraden die meer inzicht wil hebben over de inkomstenbelasting.

3/5
Eigen Webshop Starten

-Er word te veel info gegevens die voor de meeste mensen al bekend zijn. - Er word gesproken over de verschillende soorten webshop zoals een webshop huren en zelf een webshop bouwen. Het is goed om hoofdstukken toe te voegen waar word ingezoomd deze soorten.

4/5
Ontwikkelingspsychologie

Het is een studie waar ik naar heb uitgekeken maar ik zie heel erg de overeenkomsten met de studie kinderpsychologie die ik al eerder heb gedaan. Het boek geeft wel meer inzichten maar het feit dat je één vraag kan stellen aan de docent vind ik een beetje zinloos. Het is namelijk ook gewoon mogelijk om vragen toe te voegen bij de huiswerk opgaven. Zoveel contact heb ik niet met de docent dus daar kan ik niks over kwijt, maar de lesstof blijft interessant.

4/5
Klinische Psychologie 1 en 2

Fijne lesstof en alles secuur en goed uitgelegd

5/5
Wimperextensions

Leuk en makkelijk zelf je tijden in te plannen; dus ideaal voor naast je baan

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!