Je hebt nog geen opleiding als favoriet toegevoegd.

077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
VWO Wiskunde B

EIndelijk mijn VWO papiertje binnen door het volgen van dit vak. Sluit perfect aan op de actuele exameneisen en is goedkoper dan bij andere opleiders.

4/5
Parfumerie Basisvakopleiding

Buitenom dat ik het beloofde tablet niet heb gekregen vind ik alles goed geregeld!

4/5
Spaans

Het heeft even tijd nodig eer ik door had hoe alles functioneert.

5/5
Dierenartsassistent

Ik vind de cursus leuk maar de docent vraagt meer ervaring dan ik kan van de lessen leren. Bijvoorbeeld zonder werkervaring weet ik niet welke spullen zijn goedkoper enz.

4/5
Kinderpsychologie

Het is een leuke leerzame cursus.

5/5
Sportmassage

Cursus is zo opgezet dat je al leek toch de cursus kunt volgen. Heel duidelijk en logisch opgezet.

5/5
Excel

Ik heb al een beetje kennis van excel door mijn werk maar ondanks dat ik sommige dingen dus wel al weet zijn er toch veel formules die ik nog niet weet, dus is dit een cursus voor zowel beginners als gevorderden.

5/5
Italiaans

De manier waarop de lessen zijn ingedeeld draagt eraan bij dat ik snel een basiskennis opdoe van deze taal. De docent reageert snel waardoor ik gemotiveerd blijf en mijn zelfvertrouwen behoud.

4/5
Piano

Leuke cursus, voor beginnende heel goed te doen. Huiswerkvragen met begeleiding schrijven terug.

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Alles wordt duidelijk uitgelegd. Fijn dat je ook mede-studerenden kunt vinden in de Plaza.

4/5
Planner Wegtransport

De boeken zij duidelijk. Ook de te maken opdrachten zijn duidelijk.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Een enorm leuke cursus. Helder uitgelegd in de lessen. Veel voorbeelden waardoor het nog duidelijker wordt. Het is leuk om te schrijven, maar technisch goed schrijven geeft het geheel een echte verhaal-uitstraling en maakt het goed leesbaar voor de lezer.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!