Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Thai voor Beginners + Gevorderden

Op zich Parkman cursus maar is moeilijk digitaal. Zou fijn zijn één op één contact met een leraar/lerares te hebben.

4/5
Event Security Officer

Het tweede deel vind ik er lastig en moeilijk. Deel 1 had ik 10 op maar deel 2 blijf ik wat hangen.

4/5
Fries

Ik ben nog niet begonnen aan de opleiding.

4/5
Vwo Nederlands

Inmiddels mijn 3e opleiding via NHA. Duidelijk cursusmateriaal. Fijn om te studeren in eigen tijd en tempo.

4/5
Webdesign

Praktijkgerichte cursus waarbij je vanaf les 1 aan de slag gaat met het maken van een website. Ook heel fijn dat je dit volledig in je eigen tempo kunt doen.

4/5
Reiki

De Reiki cursus doe je aan de hand van een boek. Iedereen die dat boek dus los koopt, weet in principe evenveel als jij, op 1 les na. De huiswerkopdrachten vond ik erg makkelijk, alleen hadden de instructies voor de open vragen wat duidelijker mogen zijn. Zo moet je bijvoorbeeld uitgebreid antwoorden, maar dat staat niet duidelijk in de opdracht. Communicatie met de docent verliep goed.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Leuke,praktische cursus met een goede opbouw.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is een leuke cursus, echter moet je toch alles zelf uitzoeken op internet en YouTube. Je kunt geen vragen stellen tenzij je eerst een les vooruit leest. Ik mis het persoonlijke contact met de leraar. Een chat zou wel een toegevoegde waarde zijn

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Met (geschiedkundige) filosofie ben ik al enigszins vertrouwd, maar de combinatie met levensbeschouwing, waaronder natuurlijk ook een breed aanbod van godsdienstige stromingen, is voor mij heel verrijkend.

4/5
Basisopleiding Apothekersassistent

Goed te leren, Overzichtelijk.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Ondanks dat ik nog maar 3 lessen heb ingezonden, merk ik dat er snel progressie is in de opbouw van de lessen. Ikzelf had niet gedacht dat ik al in les 3 met 2 handen zou gaan spelen. Het is een uitdaging voor mij, maar na wat oefenen, gaat het al vrij goed. Cursus is zeker een aanrader.

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Het is een veelzijdige cursus, die je kijk op interieur en wonen een compleet nieuwe visie geeft! Werkelijk alle aspecten komen aan bod bouwkundig en het inrichten van gewenst vertrek! De lesstof is duidelijk al mis ik bij sommige hoofdstukken een uitleg video! De feedback van docent is duidelijk en motiverend! Ik ben gemotiveerd en tevreden!

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!