Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Praktische psychologie

De cursus is duidelijk en de verwerking van het huiswerk gaat supersnel. Ik ben er heel blij mee.

4/5
Office 2019

Goede cursus ook voor mensen die nog nooit gewerkt hebben met officie. Enige min puntje dat je maar heel weinig tekst kunt invoeren als je vragen hebt. Het is daardoor heel erg lastig je vraag goed duidelijk te maken.

5/5
Online Marketing

Prima cursus

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Goed kwaliteit martiaal

5/5
Aquarelleren

Ik ben nog niet zo heel erg lang bezig maar ik vind de lessen heel duidelijk uitgelegd.

4/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

De cursus heeft basisopleiding helpende zorg en welzijn, had verwacht dat de cursus ook echt over gaat maar deze cursus gaat meer over de de dienstverlening. Leer hier ook van hoor.

3/5
Excel 2016

ik vind het steeds lang wachten op cijfer voor mijn huiswerk opgaven vervelend. heb al hierover aantal keer gecommuniceerd, maar krijg dan standaard antwoord terug van klantenservice, zonder dat ze bericht goed lezen. Uiteindelijk werd mijn huiswerk na meer dan 2 weken nagekeken. De lerares bleek op vakantie te zijn, wat gewoon moet kunnen. Maar na 2 weken kreeg ik weer melding dat ze weer een 3 tal weken afwezig is. Nu is snelheid waarmee ik deze opleiding wil doen afhankelijk van mijn lerares, en dat is uiterst vervelend. Ik vond NHA altijd erg goed, maar door deze manier van snelheid en communicatie twijfel ik of ik in de toekomst nog opleidingen via NHA ga volgen.

5/5
Kinderpsychologie

bevalt mij heel goed , helaas even een pauze na nekoperatie , maar kan niet wachten om mijn studie weer te hervatten . hopelijk volgende week weer aan de slag !!!!!! ook een hele goede lerares !!!! is ondertussen mijn 3de of 4de studie bij NHA . dus zeer tevreden vriendelijke groet , ***

3/5
Programmeren in C#

Over een langere periode heb ik scholingen gevolgd bij diverse instanties. Wat mij opvalt met deze scholing bij jullie is dat er gebundeld voor verschillende hoofdstukken opdrachten moeten worden ingeleverd. Persoonlijk vind ik dit onhandig, beter zou zijn per hoofdstuk. Je krijgt dan feedback en je kunt door naar het volgende hoofdstuk. Ook vind ik de vragen die er gesteld mogen worden veel te beperkt, 1 vraag per inzend moment is niet een echte ondersteuning van de scholing. De gegeven opdrachten zijn naar mijn mening te cryptisch omschreven. Als je punten aftrek krijgt voor iets waar meerdere mogelijkheden als oplossing voor zijn is dit niet geheel terecht. Zie bovenstaande punten aub als positieve kritiek.

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

In 1 woord: SUPER!!!! Alles op internet, alles op papier. Ik heb geen opmerkingen. Als ik deze opleiding af heb dan ga ik meteen een volgende volgen.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Zeer tevreden over de cursus. Goed te combineren met mijn gewone werkzaamheden. Het huiswerk wordt snel nagekeken. Fijn om door de beoordeling van mijn huiswerk de bevestiging te krijgen dat ik ook inderdaad 'op niveau' zit. Per hoofdstuk goede combinatie van nieuwe dingen en herhaling van dingen uit vorige hoofdstukken. Je blijft geleerde dingen oefenen maar leert ook steeds iets nieuws. Echt een aanrader.

4/5
Snel en Blijvend Afslanken

Veel nieuwe informatie en het geeft veel inzicht in je handelen. Toch heel laagdrempelig om door te nemen. Bij het insturen van huiswerk krijg ik nog eens een hoop extra informatie extra toegestuurd. Erg tevreden mee.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!