Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ik heb echt veel geleerd bij de cursus. Ik zou iedereen deze cursus aanraden.

4/5
Assistent Controller

Ik ben pas bij les 9, maar tot nu toe heel erg tevreden over de studie. Ik heb gekozen voor een studie met huiswerkbegeleiding en dat bevalt erg goed, mede doordat de huidige docent erg snel is met reageren!

5/5
Bloemschikken

goed georganiseerd en toegankelijk begrijpelijk

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Interessante stof op goed niveau. Snelle feedback op ingeleverd huiswerk gekregen. Vraag me wel een beetje af of ik dit niet buiten NHA om had kunnen doen, via boek en website van uitgever, maar misschien zit meerwaarde hiervan in het vervolg.

5/5
Excel 2019

Leerzaam, erg duidelijke opbouw van lessen.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Leuke, nuttige cursus

4/5
Populaire Autotechniek

De tekeningen/schetsen zijn niet altijd even duidelijk.

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

De cursus is heel praktisch opgesteld en de hoofdstukken zijn niet te lang van stof.

4/5
Populaire Autotechniek

lessen zitten goed in elkaar en huiswerk word snel nagekeken dat vind ik erg goed ik vind wel dat de tekeningen niet altijd volledig zijn qua onderdeel benaming en in welke stand het onderdeel staat b.v. bij de e.l brandstof pomp is hij aan het pompen of ?

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

De inhoud van de lesstof is duidelijk en voldoende. De werking van huiswerk inleveren is zelfs voor een digibeet te doen. Daarnaast is terugkoppeling huiswerk op tijd, duidelijk en indien nodig met aantekeningen of extra stof Wat me niet bevalt is het financiele stuk. Er is geen ruimte voor bijzonderheden en daarbij duurt de terugkoppeling te lang of komt er niet. Op dat gebied zou ik een 5.5. geven

5/5
Positieve Psychologie

Top! Met veel plezier doe ik mijn studie!

5/5
Havo Biologie

Zoals ik bij mijn vorige evaluatie van Havo - scheikunde heb afgegeven is het les materiaal heel goed duidelijk geschreven dus TOP ik ben heel blij dat ik voor nha gekozen heb.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!