Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

3/5
Vakopleiding Payroll Services (VPS)

De studie op zich zit prima in elkaar, maar als je sneller wil studeren werkt dit niet handig. Mijn docent doet erg lang over nakijken en er is een verplichte praktijkdag die pas na 4,5 maand is.

3/5
WFT Adviseur Basis

Ik heb de cursus nog niet afgerond dus ik kan nog geen totaaloordeel geven. Wat ik wel onhandig vind is dat in het cursusmateriaal tarieven worden vermeld van 2020 en 2021 maar in de voorbeelden wordt vaak gewerkt met tarieven uit 2019. Net of het cursusmateriaal niet geactualiseerd is op dat punt. Het werkt in ieder geval erg verwarrend.

4/5
WFT Adviseur Basis

Studie snel in huis

3/5
Bedrijfspsychologie

Zeer snelle terugkoppeling van de mentor!

5/5
Intercedent

Ik ben zeer tevreden over de cursus die ik aan het volgen ben. De lesstof is erg duidelijk en het systeem is ook makkelijk om mee te werken. Tevens ben ik tevreden over de snelheid van het nakijken van huiswerk.

3/5
Soft Skills

De spullen die je krijgt thuisgestuurd zijn voldoende en toereikend, de stof is goed, maar vind het vervelend dat ik maar 1 vraag moment per les krijg. Sommige lessen zijn net wat te groot en ingewikkeld voor maar 1 vraagmoment.

4/5
Dieren EHBO

Mijn mening is nog wat beknopt omdat ik nog niet heel veel tijd en aandacht heb besteed aan de cursus. Maar tot nu toe ben ik tevreden.

4/5
Nagelstyling met Gel

Duidelijke lesstof en toetsingsopdrachten. Mogelijkheid tot het stellen van specifieke vragen en fijne feedback van docenten.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Leuke studie om te doen. Goed te begrijpen en goed contact met de begeleiding..!

5/5
Vwo Maatschappijleer

Ikvind de cursus breed opgezet. Het wekt de interesse voor politiek en het geeft een duidelijk inzicht in de werking van onze rechtsstaat.De stof wordt in "hapklare brokke"aangereikt.

4/5
Gimp Fotobewerking

Erg leuke opleiding voor beginnende photoshoppers. Stapje voor stapje word je in alles meegenomen.

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Ik vind het een hele leerzame en interessante cursus die ik goed met werk kan combineren. De docent reageert ook snel op het huiswerk dat ik heb ingeleverd.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!