Menu
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Massage

Duidelijk en uitgebreid lesmateriaal, echter strookt de info in de ondersteunende mediabestanden (video's) niet altijd met de theorie van het lesmateriaal.

5/5
Autotechniek

De cursus heeft mij tot nu toe meer gebracht en geleerd dan waar ik mij van te voren op had ingesteld . Ik vind de cursus autotechniek goed duidelijk en zeer boeiend beschreven en prettig qua opbouw . Ik kan mij bijna geen moment gelegen laten om mij niet met de inhoud van deze cursus bezig te houden .. mijn complimenten voor de opzet , de inhoud , de uitleg en het boeiende in de voortvarendheid waarmee deze cursus aanzet tot inspiratie .

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Erg leuke en interessante cursus! Het lesmateriaal is duidelijk en overzichtelijk, en wordt zowel online als op papier gegeven. Ook is de docentenbegeleiding erg goed en wordt het huiswerk vaak binnen enkele uren al nagekeken. Ik zou deze cursus zeker aanraden, bedankt NHA!

4/5
Massage

Ziet er goed verzorgd uit en goede ondersteuning

4/5
Office 2016

Tot nu toe is het niet al te moeilijk en vind ik het leuk om er mee bezig te zijn

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Ik ben zeer tevreden over NHA en de manier waarop je kunt studeren. Het is gebruiksvriendelijk, duidelijk beschreven hoe je te werk moet gaan en je bepaald zelf je tempo. Omschrijving in één woord: Fantastisch :-)!

5/5
Vwo wiskunde A

Ben net begonnen maar tot nu toe erg positief. De cursus ziet er verzorgd uit en alles wordt goed en duidelijk uitgelegd

5/5
Spaans voor Beginners

Prettig om zowel online als via het boek te kunnen leren. Duidelijke uitleg en fijne leraar die het huiswerk controleert. Ik zou NHA zeker aanraden!

4/5
Kindercoach

Ik vind het een leuke opleiding. Ik vind alleen de zinsopbouw van de lesstof niet altijd even duidelijk, daarnaast de manier van vraagstellingen bij de huiswerkopdrachten. Deze is vaak niet duidelijk of leest niet makkelijk weg. Tot slot zou ik wat meer fimpjes als aanvulling op de lesstof willen zien. Voorbeelden van gesprekstechnieken bijvoorbeeld.

5/5
Life Coach

Volg nu een aantal maanden de opleiding "Lifecoach", wat een fantastische opleiding! Kan het een ieder aanraden. Alles op eigen tempo, overzichtelijk lesmateriaal, goede en leerzame feedback, hier heb je echt wat aan. Gewoon doen!

5/5
Kindercoach

Ik vind de cursus/opleiding erg leuk. Ook de informatie is goed te bestuderen en ik neem het snel in me op. Ook het huiswerk werd snel nagekeken en de feedback was duidelijk. Het was heel fijn leren!

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Een prettige overzichtelijke cursus , met keurig lesmateriaal thuisgestuurd en ook op via de computer . huiswerk wordt snel na gekeken! 👍

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!