Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Vmbo Engels

Tot nu toe bevalt alles goed

5/5
Thuiskapper

Duidelijke uitleg, goede ondersteunende materialen om de opdrachten goed uit te voeren, snelle correctie op gemaakte huiswerk.

5/5
Wimperextensions

Vooral in deze tijd ideaal om niet stil te zitten en jezelf toch te blijven ontwikkelen. Ik ben erg blij met de lessen die ze geven en hoe de leeromgeving eruit ziet. Handig en bruikbaar voor jong en oud

3/5
Eigen Webshop Starten

Het product is me redelijk goed bevallen. Veel van geleerd. Maar in het paar weken tijd heb je wel heel de lesstof doorgenomen. En dat er 2 programma's zijn voor webshop te maken was niet nodig, want als je zelf voor een ander kiest werkt het toch anders als dat programma wat je leert. Vond het dus ook dat de prijs in verhouding de tijd die je kwijt bent aan studie veel te hoog.

5/5
Stervensbegeleiding

Na een cursus bij *** overgestapt naar NHA. Ik vind de uitleg veel duidelijker/prettiger. Ik heb dan ook besloten om mij aan te melden voor een 2e cursus.

4/5
Vmbo Biologie

De lesstof zou wat mij betreft wat minder thermen moeten bevatten en wat menselijker opgeschreven.

3/5
Uitvaartverzorger

Ik vind de opleiding te theoretisch voor iemand die in het uitvaartvak wil gaan werken. Het koppelen van een stage aan deze theorie, zou mi een enorme verrijking zijn

4/5
Thuiskapper

Snelle levering van leerstof en materialen!

5/5
Spaans voor Beginners

Duidelijke lesstof

5/5
Secretaresse

Materiaal snel geleverd, goede omschrijvingen van de lesstof en fijn dat er digitale hulp bij zit. (Zo gekozen.)

4/5
Vwo Biologie

Ben erg tevreden met NHA, vind soms het alleen werken nog wel is lastig maar er komt steeds meer verbetering in en dat is fijn om te zien!

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

De luistertoetsen zijn goed en duidelijk verstaanbaar voor de uitspraak. In de lessen komen een aantal herhalingen, wat prettig is. Ik heb nog maar een klein gedeelte van het pakket verwerkt.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!