Gratis studiegids

Rechten opleidingen

Van bestuursrecht tot privaatrecht en ondernemingsrecht: met de rechten opleidingen van NHA leer je wat nodig is om als overheidsjurist of bedrijfsjurist aan de slag te gaan. Leer hoe je tussen twee partijen kunt bemiddelen of leer de strafrecht kennen. Hoe pas je recht nu in de praktijk toe? Je leert het allemaal met de een thuisstudie rechten van NHA.

Voor wie zijn deze opleidingen geschikt?

Een thuisstudie rechten is perfect geschikt voor iedereen die tijdens zijn werk te maken krijgt met juridische vraagstukken of kwesties. Ben je bijvoorbeeld HR-medewerker of manager? Dan is een opleiding arbeidsrecht een goede aanvulling op je kennis. Een cursus mediation is dan ook een optie, zodat je leert hoe je kunt bemiddelen bij conflicten op de werkvloer. Ook als je werkzaam bent als jurist, kun je een van de NHA opleidingen volgen als verdieping van je kennis.
 

Rechten studie zonder vooropleiding

Wist je dat een gecertificeerde Functionaris Gegevensbescherming tegenwoordig verplicht is in tal van organisaties? Wanneer jij de DPO binnen jouw organisatie wil zijn, dan kun je de opleiding Data Protection Officer volgen. Waar je keuze ook naar uitgaat: bij NHA kun je zonder verplichte vooropleiding een zelfstudie rechten volgen.  Ook wanneer je verder geen juridische kennis of achtergrond hebt, is een NHA rechtenopleiding geschikt voor je. 

Ben je niet helemaal zeker of een thuisstudie rechten bij je past? Kies dan voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Thuisstudie Rechten in jouw tempo

Het voordeel van een thuisstudie rechten van NHA is dat je de lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Je krijgt toegang tot de online studentenplaza, maar je krijgt het cursusmateriaal ook thuisgestuurd via de post. Je kunt daarnaast elk gewenst moment starten met je studie. Kortom: wanneer je thuis rechten wilt studeren, kan dat prima in combinatie met een drukke baan en hobby’s.

Bij NHA ontvang je gedegen persoonlijke begeleiding van een vakdocent totdat je geslaagd bent. Om die reden bieden wij dan ook 100% examengarantie. Start vandaag nog met het verbreden van je toekomstperspectieven en schrijf je in voor een thuisstudie rechten!
Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!