Gratis studiegids

Computercursus

Je eigen webshop starten of met hulp van een cursus programmeren in C# je eigen website bouwen? Of wil je leren werken met specifieke software, zoals Microsoft Office of Photoshop? Upgrade je CV en vergroot je mogelijkheden met kennis van software, computers en internet met een computercursus van NHA. Volg een opleiding die helemaal aansluit bij jouw ambities en interesses. Kies voor een NHA cursus, volg deze in je eigen tempo onder begeleiding van een ervaren docent en behaal een diploma of getuigschrift.

Voor iedereen een geschikte computer cursus

Computercursus voor beginners? Of voor senioren? Voor iedereen die beter met een pc of laptop overweg wil kunnen, zijn er diverse cursussen te vinden in het aanbod van NHA. Wellicht wil je helemaal bij de basis beginnen: de computer en al zijn onderdelen “leren kennen” en daarbij leren surfen, typen, chatten en zulke zaken. Daar hebben we een basiscursus voor ontwikkeld, namelijk Populair Computergebruik.

Wil je juist wat meer de diepte in? We bieden ook een aantal specialistische computer cursussen, waarin we dieper ingaan op specifieke programma’s. Denk hierbij aan technisch tekenen op de computer, wat je leert tijdens de cursus AutoCAD. Of misschien wil je het Office 365 pakket wel helemaal onder de knie krijgen met een Office 365 cursus. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 

Gespecialiseerde IT opleiding of cursus?

Behalve computercursussen biedt NHA ook diepgaandere opleidingen aan. Mocht je werkzaam (willen) zijn in de informatica, dan is een ICT cursus misschien wel iets voor je. Verdiep je bijvoorbeeld in IT-beheer of kies de opleiding medewerker ICT. Of wat dacht je van de grafisch ontwerper opleiding, waarmee je als grafisch vormgever aan de slag kunt. Waar je keuze ook naar uit gaat: al onze IT-opleidingen en cursussen zijn van hoge kwaliteit en geven jou een extra zetje in je persoonlijke ontwikkeling én je carrière.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Computercursussen

Op zoek naar een computercursus? Voor beginners tot senioren, bij NHA vind je de cursus die bij je past. Volg thuis in je eigen tempo een cursus voor een diploma of getuigschrift. Van een cursus Webdesign tot een cursus AutoCAD of van een Excel cursus tot de complete Game Developer opleiding. Bij NHA vind je een uitgebreid aanbod aan cursussen.

Volg een computeropleiding van NHA naast een baan en hobby´s: met een paar uren studie per week wordt jij begeleid naar een diploma. Zo vergroot je actief je toekomstmogelijkheden. We bieden 100% examengarantie: je krijgt persoonlijke begeleiding van je vakdocent totdat je slaagt!Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen gratis op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!