Gratis studiegids

NHA Schrijfcursussen

Schrijven omdat het leuk is, omdat je een verhaal wilt vertellen, om te boeien: volg een schrijfcursus van de NHA. Leer de taal van kinderen in de cursus Kinderverhalen en ontwikkel je eigen schrijfstijl in de cursus Korte Verhalen Schrijven. Na de cursus een publicatie? Je bent zeker niet de eerste cursist die een verhaal publiceert. Leer spelenderwijs de regels van boeiende verhalen kennen en vergroot je schrijf- en verbeeldingskracht.

Hobbycursussen

Tablet incl. toetsenbord

Volg een schrijfcursus bij NHA

NHA is gespecialiseerd in hobbycursussen voor thuis met jaarlijks meer dan 10.000 hobbycursisten. Start vandaag nog met een cursus schrijven. Klim in snel in de pen en schrijf prachtige kinderverhalen. Of creeër mooie letters en woorden met de cursus kalligrafie.  Bij elke hobbycursus ontvang je praktijkgericht lesmateriaal waarmee je snel aan de slag kunt. 

Wil je van je hobby je werk maken? Ook dat kan. Veel cursisten beginnen met een hobbycursus en volgen daarna een beroepsopleiding van NHA. Je bepaalt zelf het tempo waarin je leert en hoe je de cursus een vervolg geeft. Elke maand ontvang je nieuwe hobbylessen thuis en word je weer geprikkeld om lekker met jouw hobby bezig te zijn. Start vandaag nog met een nieuwe hobby of gewoon een leuke cursus.


Daarom studeren bij NHA

  • 50% korting
  • 15 dagen gratis op proef
  • Leer in je eigen tempo
  • Waar en wanneer je wilt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Tablet incl. toetsenbord
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!