Gratis studiegids

Schrijfcursussen

Wil jij beter leren schrijven? Omdat het leuk is, omdat je een verhaal wilt vertellen of om je publiek te boeien? Volg een schrijfcursus van NHA. Leer de taal van kinderen in de cursus Kinderverhalen of ontwikkel je eigen schrijfstijl in de cursus Korte Verhalen Schrijven. Na de cursus een publicatie? Je bent zeker niet de eerste cursist die een verhaal publiceert. Leer spelenderwijs de regels van boeiende verhalen kennen en vergroot je schrijf- en verbeeldingskracht. Kies een cursus creatief schrijven uit het onderstaande aanbod:

Hobbycursussen

Cursus creatief schrijven

Heb jij een rijkelijke verbeelding en wil je deze graag naar papier vertalen? Leer je uitdrukken in woorden en ontdek de kunst van creatief schrijven. Met een schrijfcursus van NHA ga je op verschillende manieren aan de slag met verhalen voor kinderen of volwassenen.

Heb je ambities op het witte doek en wil je jouw verhalen laten verfilmen? Kies dan voor de cursus scenarioschrijven. Je leert hierin verschillende personages creëren, schrijft dialogen en leert hoe je een script goed moet indelen. Deze schrijfcursus is ontzettend compleet en geeft jou een mooie voorsprong in je carrière als scenarioschrijver.

 

Kruip in je pen

Wil jij je schrijftalenten optimaal benutten én verbeteren? Heb je ambities om verhalen te schrijven en misschien zelfs te publiceren? Wil je je kinderen of kleinkinderen verrassen met mooie, zelfgeschreven verhalen of wil je misschien zelfs een kinderboek schrijven?

Op een zodanige manier creatief leren schrijven dat kinderen het leuk en spannend vinden, is iets wat je kunt leren. Aan kinderen voorlezen uit je eigen werk is toch het mooiste wat er is? Kies een van de schrijfcursussen van NHA en leer álles over creatief schrijven.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Schrijfcursus gratis proberen

Haal méér uit je vrije tijd met een uitdagende en creatieve schrijfcursus van NHA. Je krijg persoonlijke begeleiding en feedback van je docent zodat je je kunt blijven ontwikkelen en verbeteren. Weet je niet zeker of de creatief schrijven cursussen aansluiten bij jouw verwachtingen? Geen zorgen, je mag gratis proberen! Je krijgt de cursus vrijblijvend 15 dagen op proef zodat je kunt zien of het iets voor je is.

Heb jij een schrijfcursus gezien die je aanspreekt? Twijfel niet langer en schrijf je in! Start vandaag nog met je nieuwe, creatieve hobby met een cursus creatief schrijven van NHA.

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Leer in je eigen tempo
  • Waar en wanneer je wilt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 NRTO Logo  crkbo  iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!