Menu

Wimperextensions  

Tijdelijk met GRATIS tablet Nú met 50% korting
Wimperextensions
Gratis_materialenpakket_rood_1
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€758,00
379,00
of 
6 x €69,50
5/5

Beoordeeld door 9 student(en)

 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Gratis materialenpakket
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 4 maanden
ALGEMEEN

Creëer mooie volle wimpers met de Wimperextensions cursus

Mooie en lange wimpers zonder mascara? Dat is mogelijk met wimperextensions. Wil jij graag leren hoe je wimperextensions plaatst en zou je hier misschien zelfs je eigen bedrijfje in willen starten? Dan is de Wimperextensions cursus echt iets voor jou. Speel met lengte, krul en vorm, en geef je toekomstige klanten de mooiste open blik die ze zich maar kunnen wensen.

Welke soort kunstwimpers passen het beste bij jouw klant? Welke dikte, lengte en krulsterke raad jij aan? Hoe zorg je voor een zo natuurlijk mogelijk effect? Je leert het allemaal onder begeleiding van een vakdocent in deze zeer complete cursus Wimperextensions (one-by-one methode) van NHA.   


Benieuwd of deze Wimperextensions cursus iets voor jou is?

Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles

Leer de one-by-one techniek

In onze Wimperextension cursus leer je de one-by-one wimperextensions techniek. Deze houdt in dat je één extension op één wimperhaar plaatst. Omdat je de natuurlijke wimpers zo min mogelijk wilt belasten bereken je welke dikte, lengte en krulsterkte het beste bij jouw klant past. 

De cursus Wimperextensions one-by-one is zeer praktijkgericht en bevat handige instructievideo's waarin de technieken worden uitgelegd en gedemonstreerd. Uiteraard start je met de nodige theorie, maar je gaat al snel aan de slag met een oefenhoofd dat je bij de cursus krijgt meegeleverd. Uiteindelijk ga je ook werken met een model.

Wat kun je na de Wimperextensions cursus?

Na het volgen van de cursus Wimperextensions kun je aan de hand van de oogvorm, de staat van de natuurlijke wimpers en de wensen van je klant een advies op maat geven. Vervolgens kun jij op professionele wijze one-by-one wimperextensions plaatsen. Het resultaat? Een prachtige open blik met mooie, volle, gekrulde wimpers.

Nadat je de Wimperextensions cursus hebt afgerond kun jij bijvoorbeeld je eigen wimperzaak starten.

Jouw docent

Mijn naam is Manon; ik ben één van de docenten van deze cursus. Een aantal jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen in de beautybranche. Ik ben er elke dag mee bezig, geef geregeld cursussen en heb daarnaast lesmateriaal ontwikkeld. Ik help je graag verder tijdens deze cursus!


Start jij je eigen business?

Deze Wimperextension cursus is geschikt voor iedereen die graag wimperextensions wil leren plaatsen. Je hoeft geen enkele voorkennis te hebben om deze cursus te volgen. Je begint namelijk bij de absolute basis. Daarbij krijg je een gratis materialenpakket waarmee je direct aan de slag kunt.

Bekijk ook de video over onze cursus Wimperextensions: 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Programma Wimperextensions cursus

Tijdens de Wimperextensions cursus maak je in 8 zeer uitgebreide lessen kennis met alle facetten van het plaatsen van wimperextensions. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Wimper- en ooganalyse

Je gaat dieper in op de groeicyclus van de wimper, de vorm van het oog, oogaandoeningen en allergieën. Je legt hiermee een goede theoretische basis voor de rest van de cursus Wimperextensions.

Marketing

Hoe bereik je je potentiële klanten? Welke reclamemogelijkheden zijn er? Hoe bereken je welke prijzen je moet hanteren om aan het einde van de maand een leuk salaris over te houden? In de Wimperextensions cursus leer je hoe je van jouw bedrijf een succes maakt.

Werkplek & Hygiëne

Welke materialen heb je nodig voor het plaatsen van one-by-one wimperextensions? Hoe dient je salon ingericht te zijn? Welke hygiënemaatregelen dien je te nemen?

Verlengen van de wimpers

Welke soorten en materialen kunstwimpers zijn er, en wat zijn de voor- en nadelen? Wat is de ideale dikte en krulsterkte? In de cursus krijg je alle inzichten die je nodig hebt om jouw klanten het perfecte advies te geven.

Wimpers plaatsen op een oefenhoofd

Je start in deze Wimperextensions cursus met het plaatsen van one-by-one wimperextensions op het oefenhoofd. Stap voor stap bevestig je je eerste kunstwimpers, met video’s als ondersteunend lesmateriaal.

Wimpers plaatsen op een echt model

Nu ga je aan de slag met de wimpers van een echt model. Stap voor stap leer je een mooie, open blik creëren met one-by-one wimperextensions.

Refill

Je leert in de cursus Wimperextensions one-by-one ook hoe je na twee á drie weken je klanten kunt voorzien van een refill. Ook leer je om de oorzaak te achterhalen als er te veel extensions zijn uitgevallen in die periode. Ook het op de juiste wijze verwijderen van extensions komt aan bod.

Nazorg en FAQs

Je leert alles over de nazorg van wimperextensions, de combinatie met mascara en andere make-up, en je leert de antwoorden op vragen die klanten jou kunnen stellen.

Met videolessen

De Wimperextensions cursus is zeer praktisch ingestoken en is voorzien van handige video's. In deze video's worden alle stappen van het plaatsen van wimperextensions duidelijk uitgelicht. Hierdoor krijg jij de techniek makkelijker onder de knie.

REVIEWS

Reviews

5/5
Wimperextensions

Fijne uitleg , heel duidelijk .

5/5
Wimperextensions

Mijn persoonlijke ervaring is heel positief. De site is overzichtelijk en de inhoud is duidelijk in elkaar gezet. Ook zitten er filmpjes bij zodat je de praktijk goed kan uitvoeren thuis. Ik ben erg tevreden en zou het mensen zeker aanraden!

5/5
Wimperextensions

Goed en duidelijk uitgelegd en een net starterspakket

5/5
Wimperextensions

Ik ben zeer tevreden met het product! Ik raad het zeker aan omdat, het opbouw van het leerstof zo duidelijk is beschreven. Je kan alles uit het leerboekje halen en dat maakt de lessen zo leuk waardoor ik op een dag wel 6 lessen achter elkaar kan maken!!! Zeer tevreden student ik vind dat zij dit verdienen😃😃

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je cursus Wimperextensions af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en dicht bij huis

Deze cursus kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.
 • examen maken kan ook in Paramaribo en Curaçao

Aanmelding
Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 125,-.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor de cursus Wimperextensions is geen specifieke vooropleiding vereist.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Korting op je NHA-getuigschrift

Geef bij de inschrijving alvast aan dat je na afronding van de cursus het getuigschrift wil ontvangen. Je ontvangt dan 10 euro korting en betaalt slechts 19 euro. 

 

NHA best beoordeelde online opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Multiscope heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van online opleidingen. Duizenden studenten werden gevraagd hun online opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste online opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. 


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Wimperextensions uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Wimperextensions, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur voor de Wimperextensions cursus is 4 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00 of stuur ons een e-mail.

MATERIALENPAKKET

Gratis materialenpakket

Bij de cursus Wimperextensions one-by-one ontvang je een gratis starterspakket t.w.v. €150,-. Dit betekent dat je meteen met de cursus aan de slag kunt. In het materialenpakket zitten de volgende artikelen:

 • jade steen;
 • lijmstickers;
 • tape;
 • wimperextensions (volledig doosje);
 • ultra bonding lijm;
 • primer 15ml;
 • remover 15ml;
 • brushes;
 • borstels;
 • pincetten x2;
 • pompje;
 • oefenhoofd + 1 paar oefenwimpers.

CREATIES

Creaties van cursisten


Werk van cursist(e) Marije Hoekerd

LESGELD
Wimperextensions
€758,00 €379,00
of  6x 69,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€758,00 €379,00
of  6x 69,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Headphone of Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

 • Nu 50% korting op het lesgeld!
 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

5/5

Fijne uitleg , heel duidelijk .

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!