Menu
Gratis studiegids

Wimperextensions  

Tijdelijk met GRATIS tablet Nú met 50% korting
Wimperextensions Winnaar Website van het jaar
Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
€738,00
369,00
of betaal
8 x €51,00
5/5

Beoordeeld door 6 student(en)

 • Met persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Gratis materialenpakket
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 4 maanden
ALGEMEEN

Mooie volle wimpers creëren met de cursus Wimperextensions

Mooie en lange wimpers zonder mascara? Dat is mogelijk met wimperextensions. Wil jij graag leren hoe je wimperextensions plaatst en zou je hier misschien zelfs je eigen bedrijfje in willen starten? Dan is de cursus wimperextensions echt iets voor jou. Speel met lengte, krul en vorm, en geef je toekomstige klanten de mooiste open blik die ze zich maar kunnen wensen.

Welke soort kunstwimpers passen het beste bij je klant? Welke dikte, lengte en krulsterke raad je aan? Hoe zorg je voor een zo natuurlijk mogelijk effect? Je leert het allemaal onder begeleiding van een vakdocent in deze zeer complete cursus Wimperextensions (one by one methode) van NHA.  

 

One by one techniek

In onze cursus leer je de one by one wimperextensions techniek. Deze houdt in dat je één extension op één wimperhaar plaatst. Omdat je de natuurlijke wimpers zo min mogelijk wilt belasten, bereken je welke dikte, lengte en krulsterkte het beste bij jouw klant past. 

De cursus Wimperextensions one by one is zeer praktijkgericht ingesteld. Uiteraard start je met de nodige theorie, maar je gaat al snel aan de slag met een oefenhoofd dat je bij de cursus krijgt meegeleverd. Uiteindelijk ga je ook werken met een model.

 

Het doel van de Wimperextensions cursus

Na het volgen van de cursus wimperextensions kun je aan de hand van de oogvorm, de staat van de natuurlijke wimpers en de wensen van je klant een advies op maat geven. Vervolgens kun jij op professionele wijze wimperextensions one-by-one plaatsen. Het resultaat? Een prachtige open blik met mooie, volle, gekrulde wimpers.

Nadat je de cursus hebt afgerond, zou je bijvoorbeeld je eigen wimperzaak kunnen starten.

Jouw docent

Mijn naam is Manon; ik ben één van de docenten van deze cursus. Een aantal jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen in de beautybranch. Ik ben er elke dag mee bezig, geef geregeld cursussen en heb daarnaast lesmateriaal ontwikkeld. Ik help je graag verder tijdens deze cursus!


Start jij je eigen business?

Deze NHA cursus is geschikt voor iedereen die graag wimperextensions wil leren plaatsen. Je hoeft geen enkele voorkennis te hebben om deze cursus te volgen. Je begint namelijk bij de absolute basis. Daarbij krijg je een GRATIS materialenpakket waarmee je meteen aan de slag kunt.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Programma cursus Wimperextensions

Tijdens de cursus Wimperextensions maak je in acht zeer uitgebreide lessen kennis met alle facetten van het plaatsen van wimperextensions. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Wimper- en ooganalyse;

Je gaat dieper in op de groeicyclus van de wimper, de vorm van het oog, oogaandoeningen en allergieën, en je legt hiermee een goede theoretische basis voor de rest van de cursus Wimperextensions.

 • Marketing;

Hoe bereik je je potentiële klanten? Welke reclamemogelijkheden zijn er? Hoe bereken je welke prijzen je moet hanteren om aan het einde van de maand een leuk salaris over te houden? In de wimperextensions cursus leer je hoe je van jouw bedrijf een succes maakt.

 • Werkplek & Hygiëne;

Welke materialen heb je nodig voor het plaatsen van wimperextensions one by one? Hoe dient je salon ingericht te zijn? Welke hygiënemaatregelen dien je te nemen?

 • Verlengen van de wimpers;

Welke soorten en materialen kunstwimpers zijn er, en wat zijn de voor- en nadelen? Wat is de ideale dikte en krulsterkte? In de cursus krijg je alle inzichten die je nodig hebt om het perfecte advies aan jouw klanten te geven.

 • Wimpers plaatsen op oefenhoofd;

Je start in deze wimperextensions opleiding met het plaatsen van one by one wimperextensions op het oefenhoofd. Stap voor stap bevestig je je eerste kunstwimpers, met video’s als ondersteunend lesmateriaal.

 • Wimpers plaatsen op echt model;

Nu ga je aan de slag met de wimpers van een echt model. Stap voor stap leer je een mooie, open blik creëren middels one by one wimperextensions.

 • Refill;

Je leert in de cursus wimperextensions one by one ook hoe je na twee á drie weken je klanten kunt voorzien van een refill. Tevens leer je om de oorzaak te achterhalen als er te veel extensions zijn uitgevallen in die periode.

Ook het op de juiste wijze verwijderen van extensions komt aan bod.

 • Nazorg en FAQs.

Je leert alles over de nazorg van wimperextensions, de combinatie met mascara en andere make-up, en je leert de antwoorden op vragen die klanten jou kunnen stellen.

Met videolessen

De wimperextensions opleiding is zeer praktisch ingestoken en is voorzien van handige filmpjes. In deze filmpjes worden alle stappen van het plaatsen van wimperextensions duidelijk uitgelicht. Hierdoor krijg jij de techniek gemakkelijker onder de knie.

DIPLOMA

Bij NHA rond jij je cursus Wimperextensions af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en dicht bij huis

Deze cursus kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.

Aanmelding
Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 125,-.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor de cursus Wimperextensions is geen specifieke vooropleiding vereist.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Wimperextensions uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Wimperextensions, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • je digitale coach activeren om je extra te stimuleren;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen.

STUDIEDUUR

Studieduur opleiding Wimperextensions

De studieduur voor de opleiding Wimperextensions is 4 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00 of stuur ons een e-mail.

MATERIALENPAKKET

Gratis materialenpakket

Bij de cursus Wimperextensions one by one ontvang je een gratis starterspakket t.w.v. €150,-. Dit betekent dat je meteen met de cursus aan de slag kunt. Hierin zitten de volgende artikelen:

 • jade steen;
 • lijmstickers;
 • tape;
 • wimperextensions (volledig doosje);
 • ultra bonding lijm;
 • primer 15ml;
 • remover 15ml;
 • brushes;
 • borstels;
 • pincetten x2;
 • pompje;
 • oefenhoofd + 1 paar oefenwimpers.

CREATIES

Creaties van cursisten

Werk van cursist(e) Marije Hoekerd

REVIEWS

Reviews

5/5
Wimperextensions

Ik ben zeer tevreden met het product! Ik raad het zeker aan omdat, het opbouw van het leerstof zo duidelijk is beschreven. Je kan alles uit het leerboekje halen en dat maakt de lessen zo leuk waardoor ik op een dag wel 6 lessen achter elkaar kan maken!!! Zeer tevreden student ik vind dat zij dit verdienen😃😃

5/5
Wimperextensions

Ik ben erg tevreden over het contact en de snelheid van reageren door de docenten. Het lesmateriaal is ook volledig en netjes. Op internet ziet het er ook super overzichtelijk en duidelijk uit

5/5
Wimperextensions

Fijne studie als je goed zelfstandig kunt studeren. Er is vrijwel geen contact met de docent behalve als je huiswerk inlevert. Bij vragen en de ingeleverde huiswerk krijg je volledige feedback met een goede, duidelijke uitleg.

5/5
Wimperextensions

Vooral in deze tijd ideaal om niet stil te zitten en jezelf toch te blijven ontwikkelen. Ik ben erg blij met de lessen die ze geven en hoe de leeromgeving eruit ziet. Handig en bruikbaar voor jong en oud

LESGELD
Wimperextensions
€738,00 €369,00
of betaal 8x 51,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€738,00 €369,00
of betaal 8x 51,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Jouw werkgever heeft namelijk ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Belastingteruggaaf voor NHA studie

Je kunt de studiekosten voor een NHA-opleiding, die aansluit op jouw beroep of toekomstige beroep, als aftrekpost indienen bij jouw belastingaangifte. In dat geval vergoedt de belastingdienst een gedeelte (afhankelijk van jouw belastingschaal) van jouw studiekosten, boven het drempelbedrag van € 250. Dat maakt je studie bij NHA nog voordeliger!

Bereken jouw belastingvoordeel Bedrag
Studiekosten
Belastingschaal
Drempel
Jouw Voordeel
Tablet incl. toetsenbord

Daarom NHA

 • Nu 50% korting op het lesgeld!
 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

5/5

Ik ben zeer tevreden met het product! Ik raad het zeker aan omdat, het opbouw van het leerstof zo duidelijk is beschreven. Je kan alles uit het leerboekje halen en dat maakt de lessen zo leuk waardoor ik op een dag wel 6 lessen achter elkaar kan maken!!! Zeer tevreden student ik vind dat zij dit verdienen😃😃

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!