Gratis studiegids

Creatieve cursussen

Ben jij op zoek naar een leuke hobby en wil je je creativiteit de vrije loop laten? De creatieve cursussen van NHA inspireren je en helpen je om jouw creativiteit te uiten. Onze cursussen zijn niet alleen leuk als hobby, maar kunnen soms ook leiden tot de start van een nieuwe carrière. Veel cursisten volgen na een creatieve cursus namelijk nog een NHA beroepsopleiding. Van een cursus schilderen tot een cursus bloemschikken en van bijzonder koken tot aquarelleren; met welke cursus ga jij je creativiteit naar boven halen?

Hobbycursussen

Ontwikkel nieuwe vaardigheden

Het is nooit te laat om te leren, en wat is er nu leuker dan leren over iets waar je plezier in hebt? Het is goed om jezelf uit te blijven dagen en zo vaardigheden te blijven ontwikkelen. Door het ontwikkelen van je creatieve vaardigheden haal je méér uit je leven.

Dus haal al je creativiteit naar de oppervlakte met een cursus van NHA. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je vindt een leuke creatieve cursus die aansluit bij jou als persoon. Maak jij straks de lekkerste taarten, de mooiste schilderijen of maak jij de meest trendy sieraden

Gratis materialenpakket

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag om je creativiteit te ontdekken. Maar waarom kies je niet voor een leuke creatieve cursus met begeleiding? Het voordeel van een NHA thuiscursus is dat je volledig in je eigen tempo kunt studeren.

Je krijgt daarnaast bij veel van onze creatieve cursussen een gratis materialenpakket, zodat je meteen aan de slag kunt. Wanneer je een nieuwe creatieve hobby zoekt, is NHA dus het perfecte startpunt!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

De leukste creatieve cursussen

Onder professionele en persoonlijke begeleiding een creatieve cursus als thuisstudie volgen? NHA helpt je verder. Haal het beste in jezelf naar boven en ga aan de slag met jouw creatieve talenten. Je ontwikkelt vaardigheden waar je veel plezier en voldoening uit haalt. Na afloop van je cursus kun je een NHA getuigschrift aanvragen als bewijs van je verworven creativiteit. Bij sommige cursussen, zoals de cursus kalligrafie, is zelfs een officieel examen mogelijk (maar dit is uiteraard niet verplicht).

Ben jij er klaar voor om méér uit je vrije tijd te halen? Ben jij klaar voor een creatieve cursus van NHA? Schrijf je vandaag nog in en probeer de cursus 15 dagen gratis.

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Leer in je eigen tempo
  • Waar en wanneer je wilt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 NRTO Logo  crkbo  iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!