Gratis studiegids

Logistiek & Vervoer opleidingen

Werken in de logistiek? Chauffeur worden? Wegtransporten plannen? Je moet de juiste papieren hebben. Haal erkende diploma's met de NHA-beroepscursussen: van het CVV-diploma voor logistiek medewerkers tot het ADR-certificaat voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren. Vergroot je toekomstmogelijkheden: begin een taxibedrijf of volg een cursus logistiek management. Logistiek en vervoer is een branche in beweging.

Beroepsopleidingen

NHA Logistiek opleiding voor verdieping en verbreding

Of je nu al werkzaam bent in deze sector en je verder wil verdiepen in een specifiek onderdeel binnen de logistiek, of als je je compleet wil laten omscholen met de hulp van een thuisstudie: een logistiek opleiding van NHA is precies wat je nodig hebt.

Je kunt zonder specifieke vooropleiding aan de cursus van jouw keuze beginnen. Nadat je de logistiek opleiding inclusief examens hebt afgerond, krijg je afhankelijk van je opleiding een erkend diploma of een NHA getuigschrift.
 

Waarom werken in deze sector?

De logistieke sector is er een die constant in ontwikkeling blijft. Daarnaast is het een toekomstbestendige functie, aangezien het vervoeren van personen en goederen altijd actueel blijft. Daarnaast kun je je ook richten op de logistieke processen in een bedrijf, bijvoorbeeld met de supply chain management opleiding. Waar je interesse ook naar uitgaat: met een opleiding Logistiek van NHA zet je een stap in de goede richting.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

NHA Logistiek

Kies voor kwaliteit en neem je toekomst in eigen hand met een gedegen thuisstudie. Wanneer je kiest voor een opleiding Logistiek van NHA, ontvang je na afronding een erkend diploma of een getuigschrift waarmee jij die extra stap in je carrière kunt zetten. Van een chauffeursopleiding tot een opleiding tot planner: met de begeleiding van je persoonlijke vakdocent ga jij voor het beste resultaat. We bieden 100% examengarantie en je krijgt begeleiding totdat je geslaagd bent.

Combineer je opleiding Logistiek met je baan en hobby’s: flexibel studeren met NHA betekent dat je in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt aan de slag gaat met de lesstof. Met slechts enkele uren studie per week naar een officieel examen met NHA!


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen gratis op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!