Gratis studiegids

Officieel erkend diploma

Een waardevolle toevoeging op je CV

NHA leidt op voor officieel erkende diploma's. Zo ben je verzekerd van een veelgevraagd diploma als je jouw thuisstudie of cursus succesvol afrondt. En dat kan je veel voordelen opleveren in je carrière!


  

Ministerie van Onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs.

Bij NHA kun je de VMBO, HAVO en VWO vakken als thuisstudie volgen, mét begeleiding van een vakdocent. Zo ga je goed voorbereid op voor de staatsexamens en haal je je losse deelcertificaten of zelfs je diploma. 
  

Branche-erkende diploma’s

Daarnaast hebben we een groot aantal opleidingen en cursussen waarbij je na succesvolle afronding van je examen een branche-erkend diploma of certificaat ontvangt.

Bij NHA zijn dat bijvoorbeeld de Gewichtsconsulent opleiding, Fitness Trainer A opleiding, de Pedicure opleiding, diverse psychologie studies enzovoort. Deze studies zijn dus door brancheverenigingen erkend. Je doet de kennis en vaardigheden op die nodig zijn om het beroep met succes uit te oefenen.

Lees hier meer over onze kwaliteitskeurmerken.
  

 

 
NHA Instituutsdiploma

Veel cursussen en opleidingen kun je afronden met het NHA instituutsdiploma. Je kunt zo altijd aantonen dat je een bepaalde cursus of opleiding succesvol hebt gevolgd.

Omdat NHA één van de grootste thuisstudie-opleiders van Nederland is, is het behalen van dit diploma zeer waardevol. Je kunt van jouw insitituutsdiploma veel voordeel ervaren in je loopbaan. Je kunt zo namelijk bij (toekomstige) werkgevers aantonen dat je succesvol een diploma hebt behaald. 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!