Menu
Gratis studiegids

Officieel erkend diploma

NHA leidt op voor de officieel erkende diploma's. Zo ben je verzekerd van een veelgevraagd diploma als je de thuisstudie of cursus succesvol afrondt.

Een waardevolle toevoeging op je CV

 

Ministerie van Onderwijs

Door de overheid erkende opleidingen voldoen aan een aantal strenge exameneisen. Dit betekent dat de kwaliteit van de opleiding wordt gewaarborgd. Een aantal NHA opleidingen is erkend door het Ministerie van Onderwijs, bijvoorbeeld onze complete VMBO opleiding, HAVO thuisstudie en VWO studie, maar ook alle losse deelcertificaten op deze niveaus. Al deze diploma’s zijn dus van gelijke waarde als diploma’s die je haalt in het reguliere dagonderwijs.

 

Beroepsbranche erkende diploma’s

Daarnaast hebben we een groot aantal opleidingen en cursussen waarbij je na succesvolle afronding van je examen een beroepsbranche-erkend diploma of certificaat ontvangt. Bij NHA zijn dat onder andere de gewichtsconsulent opleiding, Fitness Trainer A opleiding, de pedicure opleiding en diverse psychologie studies. Deze studies zijn dus door brancheverenigingen aangemerkt als kwalitatief, waardoor je voldoende kennis en vaardigheden opdoet welke nodig zijn om het beroep met succes uit te oefenen.

 

NHA Instituutsdiploma

Bij een aantal van onze opleidingen en hobbycursussen krijg je na afronding een NHA Instituutsdiploma. Je kunt zo altijd aantonen dat je een bepaalde cursus of opleiding hebt gevolgd. Omdat NHA een van de grootste thuisstudie-opleiders van Nederland is, heeft dit officiële instituuts diploma zeker waarde in de markt. Daarnaast is het bij de hobbycursussen ook met name een erkenning voor jezelf: het is bewijs dat je een cursus of opleiding met succes hebt afgerond en je deze nieuwe kennis en vaardigheden eigen hebt gemaakt.

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!