Gratis studiegids

Officieel erkend diploma

NHA leidt op voor de officieel erkende diploma's. Zo ben je verzekerd van een veelgevraagd diploma als je jouw thuisstudie of cursus succesvol afrondt.

Een waardevolle toevoeging op je CV

 

Ministerie van Onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs.

Bij NHA kun je de VMBO, HAVO en VWO vakken als thuisstudie volgen, mét begeleiding van een vakdocent. Zo ga je goed voorbereid op voor de staatsexamens en haal je je losse deelcertificaten of zelfs je diploma. 
  

Beroepsbranche erkende diploma’s

Daarnaast hebben we een groot aantal opleidingen en cursussen waarbij je na succesvolle afronding van je examen een beroepsbranche-erkend diploma of certificaat ontvangt.

Bij NHA zijn dat bijvoorbeeld de Gewichtsconsulent opleiding, Fitness Trainer A opleiding, de Pedicure opleiding en diverse psychologie studies. Deze studies zijn dus door brancheverenigingen aangemerkt als kwalitatief, waardoor je voldoende kennis en vaardigheden opdoet die nodig zijn om het beroep met succes uit te oefenen.

Lees hier meer over onze kwaliteitskeurmerken.
  

 

 
NHA Instituutsdiploma

Bij een aantal van onze opleidingen en hobbycursussen krijg je na afronding een NHA Instituutsdiploma. Je kunt zo altijd aantonen dat je een bepaalde cursus of opleiding hebt gevolgd. Omdat NHA een van de grootste thuisstudie-opleiders van Nederland is, heeft dit officiële instituutsdiploma veel waarde in de markt.

Bij de hobbycursussen is dit ook met name een erkenning voor jezelf: het is bewijs dat je de cursus of opleiding met succes hebt afgerond en je deze nieuwe kennis en vaardigheden eigen hebt gemaakt.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!