Gratis studiegids

Taalcursussen

Een taal leren doe je bij NHA

Een taal leren? Wil je bijvoorbeeld Tsjechisch leren of je Spaanse taalvaardigheden verbeteren met een cursus Spaans? Of ga je juist richting zakelijke correspondentie of wil je misschien gebarentaal leren?

NHA is thuis in taalcursussen. Of je nu je (zakelijke) communicatieve vaardigheden wilt verbeteren of je verstaanbaar wilt maken op vakantie: een talencursus van NHA vergroot je wereld. Je kunt rekenen op een kwalitatief aanbod, waaronder de hoogwaardige taalcursus Business English. Kies jouw taalcursus uit het onderstaande aanbod.

Taalcursussen vanuit het Nederlands

Snel een taal leren vanuit het Nederlands of Engels

Wil je graag je taalvaardigheden vergroten, om welke reden dan ook? Bij NHA heb je de keuze uit tientallen cursussen waarmee je vanuit het Nederlands een compleet nieuwe taal leert. Enkele populaire cursussen zijn de cursus Italiaans, Spaans en de cursus Frans.

Liever een iets uniekere taalcursus? Deze zijn vanuit het Engels te volgen, zoals Japans, Afrikaans en Punjabi. We hebben zelfs zogenaamde "dode talen" in ons aanbod. Zo kun je Latijn leren, de officiële taal van Vaticaanstad.

Een groot aantal talen zijn verdeeld in een beginners module en een gevorderden module. Deze zijn samen of apart te volgen. Ben je dus al bekend met een taal, dan kun je in een aantal gevallen ook op een hoger niveau instromen. Dit maakt een taal leren voor iedereen efficiënt en uitdagend!
 

Easy Learning Systeem

Stap voor stap een taal leren zoals een kind zijn moedertaal leert: dát is de insteek van het door NHA ontwikkelde Easy Learning Systeem. Met de focus op praktisch en actief taalgebruik, en minder op grammatica, zul je al snel na het begin van je talencursus resultaat merken. Het bewezen systeem heeft al bij veel cursisten zijn vruchten afgeworpen, en dit kan het ook voor jou doen! Of je nu kiest voor Kroatisch leren of een taalcursus Papiaments: bekijk dus snel ons cursusaanbod en kies een taal die bij jou past. 

Taalcursus

Snel een buitenlandse taal leren vanwege een congresbezoek of je verdiepen in de taal van je vakantiebestemming: NHA biedt taalcursussen voor schriftelijke en mondelinge communicatie. Een taalcursus van NHA volg je in je eigen tempo. Waar en wanneer je wilt. 

Ga jij direct voor Duits voor Gevorderden? Of toch liever eerst de beginnerscursus? Of ga je meteen voor beginners én gevorderd samen voor een aantrekkelijk voordelig tarief? Dit geldt overigens niet alleen voor Duits, maar ook voor Engels, Spaans, Frans en vele andere taalcursussen in ons aanbod. Welke taal je ook zoekt, de kans is groot dat je bij NHA de juiste cursus vindt. 

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Een van de grootste taalopleiders van Nederland
  • Nu met gratis Taal-app 
Lees meer over studeren bij NHA »
NRTO Logo  crkbo  iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!