Gratis studiegids

Horeca Opleidingen

In drie maanden je diploma halen en je eigen café openen? Of wil jij de organisatie van leuke evenementen op je nemen? Het kan met een event- of horeca opleiding van NHA. Haal je wijnbrevet (SDEN 3) of kies bijvoorbeeld voor de opleiding tot bedrijfsleider: de opleidingen van NHA stomen je klaar voor erkende examens. Zet je culinaire kennis succesvol in voor je eigen cateringbedrijf of haal je horecadiploma en toon daarmee aan dat je over basisvaardigheden beschikt en vergroot je kansen op een baan bij een restaurant. Start vandaag nog met een evenementen- of horeca opleiding van NHA

Beroepsopleidingen

Werken in de horeca?

De horeca is één van de meest toekomstbestendige branches, want er zullen altijd drankjes en gerechten gemaakt en geserveerd moeten worden. Hou jij van het sociale aspect dat bij horecawerk komt kijken? Ben jij iemand die graag met eten en drinken bezig is? Dan is horecawerk zeker geschikt voor jou.

Uiteraard dien je dan wel te beschikken over een goede horeca opleiding. Deze kun je geheel in je eigen tempo volgen bij NHA. Onze thuisstudies zijn van hoge kwaliteit en geven jou een mooie voorsprong wanneer je op zoek bent naar een leuke horecabaan.
 

Evenementen opleidingen

Het organiseren van evenementen is een andere tak binnen de hospitality branche. Van concerten tot bijeenkomsten en van festivals tot netwerk events: je kunt veel kanten op. Wil jij koppels bijstaan tijdens de mooiste dag van hun leven en de planning van hun trouwerij op je nemen? Dan is een opleiding tot weddingplanner wat je zoekt. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een studie tot algemeen evenementen organisator.

Of je nu een horeca- of evenementen opleiding kiest, bij NHA leg jij de basis voor een breder toekomstperspectief.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Horeca opleiding bij NHA

Altijd al in de dynamische event- of horecawereld willen werken? Volg met NHA thuis een evenementen- of horeca opleiding voor een diploma of een getuigschrift. Van een cursus Sociale Hygiëne tot een HACCP cursus: haal een officieel diploma of een getuigschrift bij NHA. Je persoonlijke vakdocent begeleidt jou totdat je geslaagd bent (100 procent examengarantie). En wie weet open jij binnenkort jouw eigen horecagelegenheid. Starten met een horeca opleiding kan iedere dag bij NHA!

Volg een horeca opleiding van NHA naast een drukke baan en hobby´s: slechts enkele uren studie per week leiden naar een officieel diploma en vergroten je toekomstmogelijkheden. Met NHA studeer je waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo.


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!