Gratis studiegids

Makelaardij en financiële dienstverlening

Makelaar in 24 maanden: haal het erkende SVM NIVO-diploma Makelaar-taxateur. Met de beroepscursussen van NHA stap je in de makelaardij: huizen kopen en verkopen, kantoren taxeren en bemiddelen. Van de makelaarsopleiding tot een eigen makelaarskantoor: verbeter je toekomstmogelijkheden met een vakdiploma op zak. Bekwaam jij je liever in het financiële vakgebied? Ook daarin hebben we voldoende opleidingen beschikbaar. Deze zijn allemaal zonder vooropleiding te volgen. 

Beroepsopleidingen

Financiële opleidingen van NHA

Wil jij je financiële kennis bijspijkeren voor bijvoorbeeld meer verdieping en specialisatie in je werk? Of wil je een overstap maken richting een financieel beroep? Bekijk de financiële opleidingen van NHA.  Met een groot aantal verschillende specialisaties zit er zeker iets bij wat aansluit bij je interesses. 
 

Toekomstbestendig studeren

Wanneer je kiest voor een makelaardij- of financiële opleiding van NHA, dan kies je toekomstbestendig. Mensen zullen altijd huizen blijven kopen en verkopen, en ook financiën zullen altijd een onderdeel blijven van het leven. Zo kun je bijvoorbeeld financieel adviseur worden met de opleiding WFT basis. Of wil je mensen helpen om uit de schulden te komen, of voorkomen dat ze in de schulden raken? Dan kun je eens kijken bij de opleiding schuldhulpverlening en de budgetcoach opleiding.  

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Makelaardij & Financiële opleidingen

NHA geeft je de mogelijkheid om in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt te werken aan je toekomst. Met aan ruim aanbod makelaars- en financiële opleidingen ben jij in staat om je kennis op dit gebied drastisch te vergroten. Je werkt met slechts enkele studie-uren per week naar een officieel diploma of getuigschrift. We bieden 100% examengarantie: je ontvangt persoonlijke begeleiding van je vakdocent totdat je bent geslaagd.

Flexibel studeren, 15 dagen gratis en vrijblijvend proberen, en een mooi welkomstcadeau bij je inschrijving. Wacht niet langer en begin vandaag nog aan een makelaarsstudie of financiële opleiding.

Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!