Gratis studiegids

HRM

Van personeelsfunctionaris tot loopbaancoach: een carrière in het bedrijfsleven begint met de juiste opleiding. De HRM-cursussen van NHA bieden erkende diploma's: van de intercedent opleiding tot de medewerker personeelszaken studie. Of organisaties op personeelskosten bezuinigen of juist investeren in mensen: voor de personeelsfunctionaris is altijd werk. Volg een human resource management opleiding bij NHA.

Beroepsopleidingen

Waarom werken in HRM?

Wanneer je binnen een bedrijf verantwoordelijk bent voor HRM, ben je een strategische partner binnen de organisatie. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het verkrijgen van het juiste personeel, regelt zaken omtrent salaris & verlof, gaat aan de slag met functioneringsgesprekken, het uitstroombeleid en méér.

Ook wanneer je als externe HRM partner aan de slag gaat, vervul je een belangrijke functie voor veel bedrijven. Door de juiste mensen op de juiste plek te zetten, help jij organisaties beter te presteren.
 

HRM opleiding volgen bij NHA

Leg een solide basis voor een breder toekomstperspectief met een NHA opleiding op het gebied van HRM. Ongeacht of je binnen één organisatie verantwoordelijk wil zijn voor de zaken omtrent personeelsmanagement, of juist bij een extern werving & selectie bureau aan de slag wil als intercedent: de juiste HRM studie vind je bij NHA. Je mag 15 dagen gratis en vrijblijvend proberen, krijgt een leuk welkomstcadeau en kunt kiezen voor professionele hulp van een docent.

Kortom: wil je carrière maken in personeelszaken? Kies dan voor een HRM opleiding van NHA. Schrijf je in en begin meteen!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Beroepsgerichte opleidingen

Met NHA volg je thuis, in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt, een gedegen vakopleiding. Je ontvangt na afronding een diploma of getuigschrift waarmee je die extra stap kunt zetten in jouw carrière. Van een cursus Webdesign tot een Assistent Controller opleiding: er zijn tal van mogelijkheden. Kies de studie die bij je past en haal het beste in jezelf naar boven. Je ontvangt persoonlijke begeleiding van je vakdocent totdat je geslaagd bent (100% examengarantie).

Het volgen van een beroepsopleiding van NHA is prima mogelijk naast hobby´s, gezin en een drukke baan. Je wordt middels slechts enkele uren studie per week naar een officieel diploma geleid. Vergroot je toekomstmogelijkheden met NHA.

Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!