Gratis studiegids

Psychologie

De menselijke psyche doorgronden? Weten wat mensen beweegt? Begrijpen waarom verandering vaak zo lastig is? Volg een opleiding psychologie bij NHA: van Bedrijfspsychologie tot Mindfulness en van Sportpsychologie tot Kinderpsychologie of de complete SNRO HBO Opleiding Psychosociaal Counselor (OPC). Leer hoe mensen zich gedragen in het bijzijn van anderen en hoe je gedrag beïnvloedt. Van Stressmanagement tot Praktische Psychologie: de beroepsopleidingen van NHA volg je in je eigen tempo.

Beroepsopleidingen

De menselijke psyche is een lastig te doorgronden iets. Waarom maken mensen bepaalde keuzes? Waarom reageren ze hoe ze reageren? Hoe beïnvloeden ze elkaar? Met een psychologie opleiding van NHA ga jij met deze vraagstukken aan de slag. Daarnaast beschikken een aantal van onze opleidingen over praktijkdagen, die bij het lesgeld inbegrepen zitten. Zo weet je zeker dat de beroepsopleiding ook in de praktijk goed aansluit bij het werkveld.
 

Bij- en nascholing

Als je al werkzaam bent in de gezondheidszorg, dan is bijscholing en nascholing bij een aantal beroepen noodzakelijk. Een aantal psychologie opleidingen van NHA zijn erkend door de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Dit betekent dat je na afronding van het bijbehorende examen een Psychodidact certificaat ontvangt, inclusief Permanente Educatie (PE) punten.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Psychologie studeren in je eigen tempo

Wil jij in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, een studie psychologie volgen? Bekijk dan het aanbod NHA en kies de opleiding die bij je past. Je kunt rekenen op een goede vakopleiding waarmee je mooie stappen kunt zetten in je carrière. Na afronding ontvang je een officieel (branche-erkend) diploma of getuigschrift. De opleidingen zijn te volgen met begeleiding van een persoonlijke vakdocent. Je krijgt begeleiding totdat je geslaagd bent: wij bieden 100% examengarantie!

Psychologie studeren naast je baan, hobby’s en gezinsleven? Start vandaag nog! Neem je toekomst in eigen hand en schrijf je in.
Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!