Gratis studiegids

Drogisterij

Hoeveel vacatures zijn er bij drogisterijen? Stap in de toekomst: begin vandaag aan een drogisterij opleiding. Behaal het vakdiploma drogist, leer alles over het vak en leer de producten kennen: van tandpasta tot paracetamol. Leer klanten adviseren als ze bij je komen, bijvoorbeeld met een vraag over shampoo of parfumvrije pleisters. Het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) heeft NHA aangewezen als branche-erkend opleidingsinstituut.

Tablet incl. toetsenbord

Beroepsopleidingen

Volg thuis een vakopleiding voor een diploma of een getuigschrift. Van een cursus Webdesign tot een opleiding Assistent Controller: haal een officieel diploma of een getuigschrift bij NHA. Je persoonlijke vakdocent begeleidt jou totdat je geslaagd bent (100 procent examengarantie).


Volg een beroepsopleiding van de NHA naast een drukke baan en hobby´s: slechts enkele uren studie per week leiden naar een officieel diploma en vergroten je toekomstmogelijkheden. Met NHA studeer je waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo.


Daarom studeren bij NHA

  • Eerste 15 dagen op proef
  • Waardevolle diploma's
  • Compleet studiepakket
  • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
  NRTO Logo
Tablet incl. toetsenbord
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!