Gratis studiegids

Ondernemer worden

Zelfstandig ondernemer worden? Je eigen bedrijf starten en daarmee succes behalen? Begin vandaag nog met een NHA opleiding. Je kunt kiezen voor opleidingen die overeenkomen met jouw gewenste werkveld, zodat je gerichte kennis opdoet waar je écht iets mee kan. Naast de gerichte opleidingen biedt NHA ook ondersteunende opleidingen, zoals leidinggeven en debiteurenbeheer. Kies een ondernemer opleiding die bij je past.

Zelfstandig ondernemer worden?

Heb je altijd al de wens gehad om voor jezelf te beginnen? Twijfel niet langer en zet een stap in de goede richting. Kies een NHA opleiding om ondernemer te worden, en vergaar de kennis en kunde om je eigen bedrijf te kunnen opzetten. Ongeacht of jij bijvoorbeeld een eigen café wil beginnen of scenarioschrijver wil worden: met de juiste opleiding zet jij een mooie stap richting je nieuwe carrière binnen jouw eigen bedrijf.

 

Inclusief gratis ondernemerscoach

Bij een aantal van onze ondernemer opleidingen zit een gratis ondernemerscoach inbegrepen. Je kunt je ondernemingsplan door je coach laten checken en je ontvangt ook praktische tips met betrekking tot het starten van je eigen bedrijf. Stel vragen over bijvoorbeeld de financiering, marketing, administratie, instanties en alles wat je tegenkomt op jouw reis naar het zelfstandig ondernemerschap.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Ondernemer opleiding

Geef jezelf de beste start bij het opzetten van je eigen bedrijf en begin met een NHA ondernemer opleiding. Middels flexibel studeren, dus in je eigen tempo en wanneer jij tijd hebt, kun je een officieel diploma of getuigschrift halen. Daarmee kun jij de volgende stap zetten in je carrière en zelfstandig ondernemer worden in de door jou gekozen branche. Van een eigen horeca bedrijf of een eigen webshop beginnen tot pedicure of personal trainer worden: NHA helpt je verder.

Een opleiding of cursus van NHA is flexibel in te delen en volg je dus gemakkelijk naast je huidige baan en hobby’s. Je vergroot je toekomstmogelijkheden drastisch, dus ga vandaag nog van start.


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!