Gratis studiegids

Thuisopleiding

Aan de keukentafel of met de tablet op de bank. Met NHA volg je een thuisopleiding waar én wanneer het jou uitkomt. Of het nou voor je hobby is of om jezelf te ontwikkelen in jouw werk. Met meer dan 600 cursussen en opleidingen vind je bij NHA sowieso een thuisopleiding die bij je past. Van Nagelstyliste tot Juridisch Medewerker en van een SQL cursus tot de Barbier opleiding. Wat wil jij leren?

 

Studeer waar en wanneer je wil

Het grote voordeel van een thuisopleiding is dat je deze kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 's Avonds op de bank? Aan je bureau in je werkkamer? Buiten in een tuinstoel? In de trein? Op het strand? Dit is allemaal geen enkel probleem: de beste thuisstudie vind je via NHA.

Ook vanuit het buitenland wordt veelvuldig gestudeerd bij NHA. Zo kun je online studeren in Suriname, op vakantie in Spanje, in je berghutje in Oostenrijk, of waar dan ook. Ook het tempo mag je zelf bepalen. Dit, in combinatie met de voordelige prijzen, maakt een thuisopleiding van NHA voor iedereen geschikt. 

Vaak kun je ook gebruik maken van subsidies en regelingen. Dit maakt studeren bij NHA extra voordelig!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt

Thuisopleidingen

Zoveel mensen, zoveel interesses. Van cursussen op het gebied van administratie, logistiek en computer tot techniek, management en persoonlijke ontwikkeling: welke thuisopleiding je ook zoekt, bij NHA is er altijd een thuisopleiding die goed aansluit. Of een combinatie van cursussen. De meeste cursisten krijgen de smaak snel te pakken. Vanuit bestaande interesses ontstaan zomaar nieuwe hobby's. Laat je verrassen.

Helemaal interessant is het als je keuze uiteindelijk leidt tot werk. Veel cursisten kiezen eerst een thuisopleiding om te kijken of er een ‘klik’ is. Is die klik er? Dan is de stap snel gemaakt naar een beroepsopleiding en verdien je binnen de kortste keren geld met een thuisopleiding. Zo snel kan het gaan. Verken de interessegebieden en laat je inspireren door het aanbod van NHA.

Waarom studeren bij NHA?

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in je eigen tempo
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocenten
Lees meer over studeren bij NHA »
 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!