Gratis studiegids

Coachingsopleidingen

Van de opleiding Schuldhulpverlening tot Dating coach tot erkend Psychosociaal Counselor: breid je vaardigheden uit met de psychologie- en coachingsopleidingen van NHA. Leer alle vaardigheden die van pas komen in deze branche, zoals beter luisteren, gesprekken voeren en coachen. Zet je kennis over coaching in en help mensen, bijvoorbeeld als life coach of als personal trainer. Een coaching opleiding is een investering in jezelf én in anderen.
 

Waarom een coaching opleiding

Ben jij graag bezig met je eigen (persoonlijke) ontwikkeling, maar ook met die van anderen? Wil jij het beste in mensen naar boven halen, op persoonlijk of zakelijk vlak? Met een kwalitatieve opleiding zet jij een stap in de goede richting.

Bij NHA kun je kiezen uit verschillende studies op het gebied van coaching. Zo zijn er coaches, en dus ook coachingsopleidingen, op het gebied van financiën, sport, business en (mentale) gezondheid.

Ook kun je de opleiding tot kindercoach volgen, die zich specifiek richt op coaching van kinderen. Of wil je misschien graag ervaringsdeskundige worden en anderen helpen met jouw persoonlijke ervaringen? Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden in veel verschillende branches. Waar ligt jouw voorkeur?
 

Erkend door beroepsbranche

Hecht jij veel waarde aan een (Europese) erkenning van je coaching opleiding? Bij NHA hebben we diverse (branche) erkende cursussen, zoals BGN gewichtsconsulent en de opleiding tot psychosociaal counselor.

Bij afronding van de laatstgenoemde opleiding word je zelfs toegelaten tot het register van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, waardoor je toekomstige cliënten aanspraak kunnen maken op een vergoeding van de ziektekostenverzekering.
 

Coach worden?

Wil jij coach worden, maar weet je nog niet goed welke opleiding of richting het beste bij je past? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze studieadviseurs. In een telefonisch studieadviesgesprek bekijken we samen welke coaching opleiding het beste bij jou past. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Coachingsopleiding van NHA

Help mensen door ze te coachen, zowel privé als in hun werkomgeving. Volg thuis een coachingsopleiding voor een diploma of een getuigschrift. Van een cursus Budgetcoach tot een opleiding Personal Trainer: haal een officieel diploma of een getuigschrift bij NHA. Je persoonlijke vakdocent begeleidt jou totdat je geslaagd bent (100 procent examengarantie).

Volg een beroepsopleiding van de NHA naast een drukke baan en hobby´s: slechts enkele uren studie per week leiden naar een officieel diploma en vergroten je toekomstmogelijkheden. Met NHA studeer je waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo.


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!