Gratis studiegids

Jouw tevredenheidsgarantie bij NHA

Studeren is niet altijd even eenvoudig. Dat begrijpen we bij NHA maar al te goed. Jouw belang, en dat van je medecursisten, staat daarom bij ons voorop! Dat betekent dat wij er alles aan doen om studeren voor jou zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. En dat zie je in de praktijk! De slagingspercentages op NHA opleidingen behoren tot de hoogste in Nederland. Het beste bewijs voor een succesvolle onderwijsmethode.

Dat wij de daad bij het woord voegen is dus geen geheim. Hoe we dat doen? Met een unieke tevredenheidsgarantie waar we trots op zijn! Wil je weten hoe wij er met deze tevredenheidsgarantie voor zorgen dat al onze cursisten met een voldaan gevoel hun studie afronden? Lees dan verder.


  Kwaliteitsgarantie

 
Bij NHA hebben we al 85 jaar ervaring in kwaliteitsonderwijs. Wij weten dus wel waar we het over hebben. Dat is ook hard nodig, want als het op jouw studie aankomt wil jij alleen het allerbeste. En bij NHA ben jij gegarandeerd van die kwaliteit.

Daarnaast heeft onafhankelijk onderzoek onder studenten van NHA uitgewezen dat men zéér tevreden is over de cursussen en opleidingen, de begeleiding, de service en de prijsstelling. Het rapportcijfer 8 spreekt boekdelen. (bron: onderzoeksbureau Markteffect)

 


  Examengarantie

 
Slaag je niet voor het eerste examen? Geen zorgen. Met een studie van NHA word je gratis opgeleid voor het volgende theorie-examen. Je kunt opnieuw het huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp van je persoonlijke docent bij het beantwoorden van al je vragen. Deze extra service hoort standaard bij je opleiding. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus of opleiding staat aangegeven.

(Let op: deze garantie geldt niet voor zelfstudie-cursussen)

 

 

  Niet geslaagd? Lesgeld terug!

 
Rond jij jouw opleiding af met een examen, maar slaag je niet? Geen probleem! Want dan kun jij gebruikmaken van onze "Niet geslaagd? Lesgeld terug!" garantie.

Heb je tijdens je studie alle huiswerkopdrachten maandelijks ingestuurd en ben je na de startdatum aantoonbaar voor één theorie-examen twee keer zonder te slagen op geweest? Dan ontvang je het betaalde lesgeld (voor de lesstof voor het betreffende examen) retour. Deze garantie geldt voor alle NHA thuisstudies met examens én begeleiding door een persoonlijk docent.

Voorwaarde is wel dat je de cursus of opleiding hebt afgerond en het lesgeld is betaald. Deze garantie geldt tot 3 jaar (voor de complete opleiding SNRO Psychosociaal Counselor tot 4 jaar) na inschrijfdatum.

 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!