Gratis studiegids

Unieke garantie: Niet geslaagd? Lesgeld terug!

 

Jaarlijks kiezen tienduizenden mensen voor de cursussen en opleidingen van NHA. De slagingspercentages op NHA opleidingen behoren tot de hoogste in Nederland. Het beste bewijs voor een succesvolle onderwijsmethode. Leren via NHA is niet moeilijk. Ook jij kunt het!


De niet geslaagd = lesgeld terug garantie geldt voor alle NHA thuisstudies met examens en begeleiding door een persoonlijk docent. Heb je alle huiswerkopdrachten maandelijks ingestuurd en ben je na de startdatum aantoonbaar voor één theorie-examen twee keer zonder te slagen op geweest? Dan ontvang je het betaalde lesgeld (voor de lesstof voor het betreffende examen) retour. Voorwaarde is wel dat je de cursus of opleiding hebt afgerond en het lesgeld is betaald. Deze garantie geldt tot 3 jaar (voor de complete opleiding SNRO Psychosociaal Counselor tot 4 jaar) na inschrijfdatum.

Kwaliteitsgarantie

Onafhankelijk onderzoek onder studenten van NHA heeft uitgewezen dat men zéér tevreden is over de cursussen en opleidingen, de begeleiding, de service en de prijsstelling. Het rapportcijfer 8 spreekt boekdelen. (bron: onderzoeksbureau Markteffect)

Examengarantie

Slaag je niet voor het eerste examen? Geen zorgen. NHA leidt je gratis op voor het volgende theorie-examen. Je kunt opnieuw het huiswerk insturen en blijven rekenen op de hulp van je leraar bij het beantwoorden van al je vragen (geldt natuurlijk niet voor zelfstudiecursussen). Deze extra service hoort standaard bij je opleiding. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus of opleiding staat aangegeven.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!