Gratis studiegids

Fotografie & Film cursus

Wil jij alle ins en outs van digitale camera's leren kennen? Leren werken met fotobewerkingssoftware? Of van portretfoto’s indrukwekkende kunstwerken maken? Van foto’s maken en nabewerken tot videobewerking: ontwikkel je vaardigheden met een cursus fotografie of film van NHA! Vergroot je creatieve visie en je technische kennis met een van onze fotografiecursussen. Kies voor een opleiding van NHA en maak van je hobby je werk. Het kan, echt!

Hobbycursussen

Film opleiding? Kies een thuiscursus van NHA

Haal de innerlijke Alfred Hitchcock of Sofia Coppola in je naar boven met een fotografie of film opleiding van NHA. Welke shots heb je nodig om je verhaal compleet te maken? Welke sfeerbepalende achtergrondmuziek gebruik je? In onze cursus leer je de basis van filmen en hoe je je zelfgemaakte shots tot één mooi geheel monteert.

Of je nu korte films wil maken of je vakantie op beeld wil vastleggen: met een film cursus van NHA zet je een stap in de goede richting.
 

Aan de slag met je fotocamera

Liever met de fotocamera in de weer? Wil jij de mooiste momenten op de gevoelige plaat vastleggen? Kies dan voor een cursus fotografie waarin je praktisch met je fototoestel aan de slag gaat. Zo leer je de theorie achter goede fotografie en ga je deze meteen in de praktijk toepassen.

In onze creatieve cursussen ontwikkel je dus een vaardigheid waar je nog lang plezier van zult hebben. Je kunt er zelfs voor kiezen om vanuit de hobbycursus door te stromen naar de beroepsopleiding waarmee je professioneel fotograaf wordt. Van je hobby je werk maken is dus zeker mogelijk!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Fotografie en film cursussen

Zou jij graag je vaardigheden op het gebied van fotografie en film ontwikkelen? Kies dan voor een fotografie- of film cursus van NHA. Zo ga je onder professionele begeleiding praktisch aan de slag met bijvoorbeeld het maken van foto’s, de nabewerking ervan, het filmen van de juiste shots en/of het editen tot een mooi eindresultaat.  Beslist cursussen waar je al je creativiteit in kwijt kunt!

Wil jij je vrije tijd nuttig en leuk besteden met een creatieve cursus van NHA? Ben jij klaar voor om méér uit je leven te halen? Start dan met een leuke foto- of filmcursus. Schrijf je nu in en ontvang de cursus gratis 15 dagen op proef.

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Leer in je eigen tempo
  • Waar en wanneer je wilt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 NRTO Logo  crkbo  iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!