Gratis studiegids

Fotografie & Film

Van foto’s maken en nabewerken tot videobewerking: ontwikkel je vaardigheden met een cursus fotografie of film van NHA. Alle ins en outs van digitale camera's leren kennen? Werken met fotobewerkingssoftware? Van portretfoto’s indrukwekkende kunstwerken maken? Vergroot je beeldend vermogen en je technische kennis met de fotografiecursussen van de NHA. Kies voor een opleiding van de NHA en maak van je hobby je werk. Het kan. Echt.

Hobbycursussen

Tablet incl. toetsenbord

Hobbycursussen

NHA is gespecialiseerd in hobbycursussen voor thuis met jaarlijks meer dan 10.000 hobbycursisten. Bij elke hobbycursus ontvang je praktijkgericht lesmateriaal waarmee je snel aan de slag kunt. Ook krijg je bij meerdere hobby en vrije tijd cursussen een basispakket met materialen. Of je kunt een gitaar met korting aanschaffen bij de gitaarcursus.


Wil je van je hobby je werk maken? Ook dat kan. Veel cursisten beginnen met een hobbycursus en volgen daarna een beroepsopleiding van NHA. Je bepaalt zelf het tempo waarin je leert en hoe je de cursus een vervolg geeft. Elke maand ontvang je nieuwe hobbylessen thuis en word je weer geprikkeld om lekker met jouw hobby bezig te zijn. Start vandaag nog met een nieuwe hobby of gewoon een leuke cursus.


Daarom studeren bij NHA

  • 50% korting
  • 15 dagen gratis op proef
  • Leer in je eigen tempo
  • Waar en wanneer je wilt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Tablet incl. toetsenbord
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!