Gratis studiegids

Taalvaardigheid

Goede communicatie is essentieel. In het Nederlands, maar ook zeker in een vreemde taal. Kies voor een cursus zakelijke correspondentie in het Duits, Engels of Frans. Leer foutloos Nederlands en werk aan jouw taalvaardigheid met een cursus van NHA. Zowel zakelijk als privé. Of interesse in een andere taal? Bekijk dan een van onze ruim 60 taalcursussen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Spaans, Italiaans, of misschien wil je wel Portugees leren?

Foutloos in verschillende talen

Wanneer je foutloos een taal spreekt of schrijft, dan is dit een mooie aanvulling op je CV. Een goede taalvaardigheid komt namelijk prima van pas in tal van beroepen.

Nederlands is hier in Nederland natuurlijk de voornaamste taal om foutloos te spreken, schrijven en lezen. Daarnaast zijn ook verschillende buitenlandse talen een aanvulling. In Nederland zou je dan het meeste hebben aan een cursus zakelijk Duits, zakelijk Frans en natuurlijk zakelijk Engels.
 

Business English

Wil je graag je taalvaardigheid verbeteren, maar weet je nog niet hoe? Dan adviseren we je om eens te kijken naar zakelijke correspondentie in het Engels en de cursus Business Engels.

Engels is een taal die altijd goed van pas komt. Het is de taal waar al snel naartoe wordt geswitcht in communicatie met buitenlandse zakenrelaties of klanten. Het is een van de meest gesproken talen ter wereld, dus het is absoluut een taalvaardigheid die van meerwaarde is op je CV.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Taalvaardigheid cursussen

Wil jij je taalvaardigheid vergroten en je carrièrekansen verbreden? Ga dan voor een zakelijke taalcursus die je gemakkelijk vanuit thuis volgt. Je kunt kiezen voor persoonlijke en professionele begeleiding van een volleerd docent. Deze zal je voorzien van feedback op je opdrachten.

Het lesmateriaal is online bereikbaar, maar je krijgt de cursus ook thuisgestuurd via de post. Je kunt dus studeren wanneer het jou uitkomt en je taalvaardigheid vergroten kan dus prima in combinatie met een drukke baan, gezinsleven en hobby’s. Wil jij ook starten? Schrijf je in of probeer eerst een gratis proefles!
Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!