Gratis studiegids

Kwaliteitskeurmerken


Kwaliteit staat of valt met objectief opgestelde criteria waar NHA aan moet voldoen. Op deze pagina lees je meer over de kwaliteitskeurmerken.


Erkenning door het Ministerie van Onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs.

 
 

NHA ingeschreven in het CRKBO

NHA staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). CRKBO logoDat houdt in dat NHA als onderwijsinstituut voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Een onderwijsinstelling die ingeschreven is in het register, is daardoor een erkende instelling zoals bedoeld in de btw-wetgeving. Daardoor zijn al onze beroepsgerichte opleidingen vrijgesteld van btw. Dat betekent dat jouw opleiding extra voordelig voor je is!

 

NRTO-keurmerk

Het NRTO-keurmerk is een erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. NHA Opleidingen heeft het NRTO-keurmerk.NRTO logo

Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat NHA opleidingen voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van:

  • transparantie over producten en diensten;
  • adequate dienstverlening;
  • professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.


Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan alle strenge kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

NHA onderschrijft daarmee ook de NRTO-gedragscode. Zie voor meer informatie www.nrto.nl

ISO 9001 gecertificeerd

NHA is conform ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat NHA voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. De ontwikkeling van cursussen en opleidingen, onze klantgerichte dienstverlening, begeleiding en examinering voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Voor deze certificering worden wij ieder jaar door een onafhankelijke partij gecontroleerd.

  

Samenwerking met toonaangevende organisaties

NHA werkt nauw samen met toonaangevende organisaties als Nemas, de Associatie voor Examinering, SVMNIVO, Exact, SVH en Psychodidact. Alles draait om kwaliteit en continuïteit en ook onze partners staan hierom bekend.
 

 

 

Tevredenheid gegarandeerd

Onafhankelijk onderzoek wijst uit: cursisten zijn zeer tevreden over NHA. Mensen zijn bijzonder tevreden over de cursussen en opleidingen, de begeleiding, de service en de gunstige prijsstelling. 
Bron: onderzoeksbureau Markteffect

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Exact 248 opleidingsinstituten zijn enige tijd geleden beoordeeld door hun cursisten. NHA scoort in dit onderzoek een prachtige 9e plaats. Dit maakt NHA aantoonbaar de beste opleider ‘op afstand’ van Nederland.

  • In de categorie 'cursusmateriaal' eindigde NHA op de vierde plaats.
  • In de categorie 'prijs-kwaliteitverhouding' is NHA uitgeroepen tot de voordeligste opleider van Nederland: de eerste plek.
  • In de categorie 'waarmaken van verwachtingen' staat NHA eveneens op de eerste plek (gedeeld met Fontys hogeschool en Nyenrode).


Ook werknemers van grote bedrijven zijn door NHA opgeleid

Naast particulieren heeft NHA de afgelopen jaren ook werknemers van talloze bedrijven en instellingen opgeleid.

O.a. voor de NS, Rank Xerox, KPN, Rabobank, Claudia Sträter, Heineken, Unilever, EMI Music, Koninklijke Sphinx, Edet, Nefit, American Express, Amici, Texaco, Red band/Venco, Lease plan, Achmea, Adecco, Aegon, Atos Origin, PSV, Roda JC, belastingdienst, Capgemini, Essent, Fbto, Hema, Ikea, Kamer van Koophandel, Mexx, Océ, Ohra, Philips, Sony, Yacht, Polaroid, Ahold, Ministerie van Justitie, Nike, Bruna, Leolux, Akzo Nobel, Universiteit van Amsterdam, Unigro, Blokker, Nationale Nederlanden, ABN-Amro, DHL, Univé, Phillip Morris, Diaconessehuis Utrecht, VU medisch centrum, DSM, ING bank, duizenden midden- en kleinbedrijven, tal van gemeenten, ministeries, universiteiten, ziekenhuizen en huisartspraktijken, diverse reïntegratiebedrijven en het UWV.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!