Je hebt nog geen opleiding als favoriet toegevoegd.

077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis studiegids

Kwaliteitskeurmerken


Kwaliteit staat of valt met objectief opgestelde criteria waar NHA aan moet voldoen. Op deze pagina lees je meer over de kwaliteitskeurmerken.

ministerie logo

Erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.

ISO 9001 gecertificeerdISO 9001 logo

Het kwaliteitsmanagementsysteem van de NHA afdeling onderwijs is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat garandeert de kwaliteit bij het ontwikkelen en actualiseren van cursussen het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten.

NRTO-keurmerk

Het NRTO-keurmerk is een erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. NHA Opleidingen heeft het NRTO-keurmerk.

Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat NHA opleidingen voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van:

  • transparantie over producten en dienstenNRTO logo
  • adequate dienstverlening
  • professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel


Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan alle strenge kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Zie voor meer informatie www.nrto.nl

Samenwerking met toonaangevende organisaties

NHA werkt nauw samen met toonaangevende organisaties als Nemas, Sepr, Associatie, SVMnivo, Exact, SVH, Psychodidact enzovoort. Alles draait om kwaliteit en continuïteit en ook onze partners staan hierom bekend.

logo's

 

Tevredenheid gegarandeerd

Onafhankelijk onderzoek wijst uit: cursisten zijn zéér tevreden over de NHA.
Mensen zijn bijzonder tevreden over de cursussen en opleidingen, de begeleiding, de service en de gunstige prijsstelling. 
Bron: onderzoek uitgevoerd door Newcom Research en Consultancy.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Exact 248 opleidingsinstituten zijn enige tijd geleden beoordeeld door hun cursisten. NHA (Nationale Handels Academie) scoort in dit onderzoek een prachtige 9e plaats. Dit maakt NHA aantoonbaar de beste opleider ‘op afstand’ van Nederland.

  • In de categorie 'cursusmateriaal' eindigde NHA op de vierde plaats
  • In de categorie 'prijs-kwaliteitverhouding' is NHA uitgeroepen tot de voordeligste opleider van Nederland: de eerste plek.
  • In de categorie 'waarmaken van verwachtingen' staat NHA eveneens op de eerste plek (gedeeld met Fontys hogeschool en Nyenrode).


Ook werknemers van grote bedrijven zijn door NHA opgeleid.

Naast particulieren heeft de NHA de afgelopen jaren ook werknemers van talloze bedrijven en instellingen opgeleid.

 O.a. voor de NS, Rank Xerox, KPN, Rabobank, Maxwell, Claudia Sträter, Heineken, Unilever, EMI Music, Koninklijke Sphinx, Edet, Nefit, American Express, Amici, Texaco, Red band/Venco, Lease plan, Achmea, Adecco, Aegon, Atos Origin, PSV, Roda JC, belastingdienst, Capgemini, Essent, Fbto, Hema, Ikea, Kamer van Koophandel, Mexx, Océ, Ohra, Philips, Sony, V&D, Yacht, Polaroid, Ahold, Ministerie van Justitie, Nike, Bruna, Leolux, Akzo Nobel, Universiteit van Amsterdam, Unigro, Blokker, Nationale Nederlanden, ABN-Amro, DHL, Univé, Phillip Morris, Diaconessehuis Utrecht, VU medisch centrum, DSM, ING bank, duizenden midden- en kleinbedrijven, tal van gemeenten, ministeries, universiteiten, ziekenhuizen en huisartspraktijken, diverse reïntegratiebedrijven en het UWV.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!