Gratis studiegids

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen. 

 

85 jaar ervaring in afstandsonderwijs

 NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. De afgelopen 85 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten de gedegen cursussen en opleidingen van NHA.

NHA is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van NHA.

Dit is jouw tijd!

 

Studeren vanuit het buitenland

Wanneer we zeggen dat je 'waar en wanneer je wil' kunt studeren, dan menen we dit ook echt. Ook vanuit het buitenland mogen we jaarlijks weer vele studenten verwelkomen. We sturen het lesmateriaal gewoon op naar het thuisadres van de cursist, ongeacht waar ter wereld deze zich bevindt. Zo hebben we veel studenten die vanuit het buitenland een cursus Nederlands volgen. Ook hebben we een aantal studenten die onze opleidingen in Suriname, omdat we daar ooit een vestiging hadden. 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!