Gratis studiegids

NHA: 85 jaar ervaring in afstandsonderwijs

NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. De afgelopen 85 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten de betrouwbare cursussen en opleidingen van NHA.

NHA is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van NHA.

 

Erkend door het ministerie van Onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. 

 

Studeren vanuit het buitenland

Wanneer we zeggen dat je 'waar en wanneer je wil' kunt studeren, dan menen we dit ook echt. Ook vanuit het buitenland mogen we jaarlijks vele studenten verwelkomen. We sturen het lesmateriaal gewoon op naar het thuisadres van de cursist, ongeacht waar ter wereld deze zich bevindt. Via onze digitale leeromgeving legt de cursist contact met onze docent en met studiegenoten.

Zo hebben we veel studenten die vanuit het buitenland een cursus (bijvoorbeeld een cursus Nederlands) volgen. Ook hebben we een aantal studenten die onze opleidingen in Suriname volgen, omdat we daar ooit een vestiging hadden. Tevens hebben we cursisten op Aruba, Bonaire en Curacao.

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!