Gratis studiegids

Wellness & Beauty opleidingen

Specialiseer je in uiterlijk en lichaamsverzorging en kies voor een beroep in de verzorgingsbranche! Word bijvoorbeeld schoonheidsspecialiste, of leer masseren tijdens een massage cursus. Of wil je kapper worden en misschien zelfs je eigen kapsalon beginnen? Studeer in je eigen tempo, waar en wanneer jij wil.  De mogelijkheden zijn eindeloos met een van de wellness en beauty opleidingen van NHA. Begin vandaag nog en vergroot je toekomstmogelijkheden.

Beauty opleidingen van hoge kwaliteit

Vind jij het leuk om met persoonlijke verzorging bezig te zijn? Dan kun je zeker iets met de opleidingen van NHA. Ons aanbod is zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit. Je kunt kiezen voor een van de hobby en vrije tijd cursussen om hobbymatig mee aan de slag te gaan, maar het is ook mogelijk om er uiteindelijk je werk van te maken.

Of, wanneer je al werk in de beauty branche hebt, om verdieping of specialisatie aan te brengen. Extra kennis en kunde is nooit weg en het geeft je daarnaast de kans om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen in de markt. Met een van de beauty opleidingen van NHA werk je naar een (branche-erkend) diploma toe waar je direct iets mee kunt!
 

Praktijkdagen

Omdat bij een aantal beauty opleidingen ook een praktijkgedeelte zit inbegrepen, worden er voor sommige opleidingen praktijkdagen georganiseerd. Op locatie ga je dan onder begeleiding van een vakdocent aan de slag om je theorie om te zetten naar praktijk.

Dit is bijvoorbeeld het geval bij de branche-erkende ProVoet opleiding tot pedicure en onze schoonheidsspecialiste opleiding. Daarnaast volg je deze en alle andere wellness en beauty opleidingen geheel op je eigen tempo. In de online leeromgeving vind je al het lesmateriaal en overige informatie die je nodig hebt!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Wellness en Beauty opleidingen van NHA

Altijd al iets willen doen met Beauty en Wellness? Volg thuis een wellness of beauty opleiding voor een getuigschrift of zelfs een (branche-erkend) diploma. Van een praktische manicure opleiding tot een complete opleiding tot mode adviseur: ongeacht de richting die je kiest, je vindt een geschikte cursus of opleiding bij NHA.  Je ontvangt vakkundige begeleiding van je docent totdat je slaagt. Wij bieden 100% examengarantie, dus wie weet sta jij binnenkort wel in jouw eigen beautysalon.


Een wellness of beauty opleiding van de NHA kun je met een studielast van slechts enkele uren per week volgen. Het is dus prima haalbaar naast een drukke baan en hobby´s. Een officieel diploma vergroot je toekomstmogelijkheden flink. Welke wellness opleiding past bij jou?


Daarom studeren bij NHA

 • Eerste 15 dagen op proef
 • Waardevolle diploma's
 • Compleet studiepakket
 • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
NRTO Logo    iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!