Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Counseling

Counseling helpt mensen met emotionele problemen. Hoe activeer je als psychosociaal counselor krachten en kwaliteiten zodat mensen beter om kunnen gaan met de eisen van de buitenwereld? Dit leer je in de opleiding psychosociaal counseling (OPC) van NHA. Leer handelen vanuit ethiek, zelfreflectie, empathie, analystisch vermogen, sociaal communicatieve vaardigheden en meer. Een compacte module volgen? Kies voor Klinische Psychologie (1 en 2) of Sociale Psychologie.

Wij helpen je graag!
Stuur een mail
Tablet incl. toetsenbord

Beroepsopleidingen

Volg thuis een vakopleiding voor een diploma of een getuigschrift. Van een cursus Webdesign tot een opleiding Assistent Controller: haal een officieel diploma of een getuigschrift bij NHA. Je persoonlijke vakdocent begeleidt jou totdat je geslaagd bent (100 procent examengarantie).


Volg een beroepsopleiding van de NHA naast een drukke baan en hobby´s: slechts enkele uren studie per week leiden naar een officieel diploma en vergroten je toekomstmogelijkheden. Met NHA studeer je waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo.


Daarom studeren bij NHA

  • Eerste 15 dagen op proef
  • Waardevolle diploma's
  • Compleet studiepakket
  • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
  
Tablet incl. toetsenbord
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!