Gratis studiegids

Counseling Opleidingen

Op zoek naar een counseling opleiding? Volg de SNRO HBO Opleiding Psychosociaal Counselor (OPC), leer het vak tot in de puntjes en help als erkend counselor mensen in veranderingsprocessen. Activeer hun krachten en kwaliteiten zodat ze hun problemen tackelen en leren omgaan met de eisen die de buitenwereld stelt. Werk vanuit een zelfstandige praktijk, in een samenwerkingsverband of in dienst van een organisatie. Op zoek naar kortdurende erkende na- en bijscholing of wil je je kennis vergroten uit persoonlijke interesse? Kies dan voor de compacte module sociale psychologie, klinische psychologie of psychologie van hoogbegaafdheid.

Tablet incl. toetsenbord

NHA Counseling opleiding

Volg thuis een counseling opleiding voor een diploma of een getuigschrift. Van een HBO opleiding tot een cursus Sociale Psychologie: haal een officieel diploma of een getuigschrift bij NHA. Je persoonlijke vakdocent begeleidt jou totdat je geslaagd bent (100 procent examengarantie).


Volg eencounseling opleiding van de NHA naast een drukke baan en hobby´s: slechts enkele uren studie per week leiden naar een officieel diploma en vergroten je toekomstmogelijkheden. Met NHA studeer je waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo.


Daarom studeren bij NHA

  • Eerste 15 dagen op proef
  • Waardevolle diploma's
  • Compleet studiepakket
  • Voordelige lesgelden
Lees meer over studeren bij NHA »
 
  NRTO Logo
Tablet incl. toetsenbord
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!