Gratis studiegids

Muziek cursus?

Alles voor goede muziekles. Speel samen met een orkest bekende melodieën mee: van akkoordenschema's tot bekende liedjes en van popmuziek tot klassiek. Een muziek cursus van de NHA is zo eenvoudig mogelijk. Je kunt een gitaar met korting aanschaffen bij de gitaarcursus, bij de cursus Keyboard ontvang met korting een keyboard en als er bij een cursus een mediaplayer nodig is voor luisteroefeningen, dan ontvang je die thuis.

Hobbycursussen

Tablet incl. toetsenbord

Volg een muziek cursus bij NHA

Altijd al gitaar willen leren spelen? Of een prachtig piano concert willen geven? Maar bespeel je geen instrument? Start dan vandaag nog met een muziek cursus bij NHA. Bij elke  cursus ontvang je praktijkgericht lesmateriaal waarmee je snel aan de slag kunt. Zo speel je al snel een paar liedjes op jouw instrument. 

 

NHA is gespecialiseerd in hobbycursussen voor thuis met jaarlijks meer dan 10.000 hobbycursisten.  Je bepaalt zelf het tempo waarin je leert en hoe je de cursus een vervolg geeft. Elke maand ontvang je nieuwe hobbylessen thuis en word je weer geprikkeld om lekker met jouw hobby bezig te zijn. De muziek cursussen van NHA zijn extra voordelig, kies voor een voordelige gitaar of keyboard bij jouw cursus. Start vandaag nog met een nieuwe hobby of gewoon een leuke cursus.

Daarom studeren bij NHA

  • 50% korting
  • 15 dagen gratis op proef
  • Leer in je eigen tempo
  • Waar en wanneer je wilt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Tablet incl. toetsenbord
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!