Gratis studiegids

Muziek cursus

Wil jij muziek leren maken en zelf nummers leren spelen op bijvoorbeeld gitaar of keyboard? NHA maakt het mogelijk met praktische muziek cursussen. Je begin bij de ultieme basis, dus elke cursus is prima te volgen voor absolute beginners. Daarnaast ontvang je een gratis muziekinstrument bij een aantal cursussen. Je kunt dus meteen aan de slag! Wil jij met muziek als hobby aan de slag? Kies dan een van de onderstaande muziek cursussen:

Hobbycursussen

Muziek leren maken: verschillende mogelijkheden

Verbeter je muzikale kennis en vaardigheden met een cursus van NHA. Je luistert wellicht regelmatig naar muziek. Het gaat niet alleen om het combineren van de juiste klanken, maar het idee is om hier de juiste lading aan te geven. Muziek kan je de wereld om je heen laten vergeten, of juist speciale herinneringen of emoties oproepen. Ontdek zelf jouw muzikale kracht. Sommige van onze cursussen muziek leren je vanaf de basis hoe je het instrument moet bespelen. We hebben ook een DJ cursus waarin je je eigen tracks leert maken. Welke cursus je ook kiest: je bepaalt je eigen studie tempo.  
 

Instrument bij je cursus

Bij een aantal van onze cursussen kun je een instrument meebestellen. Hiermee kun je dus meteen starten en heb je alles in huis om je muziek cursus met succes af te ronden. Heb jij dus altijd al eens je muzikale vaardigheden willen ontwikkelen? Wil jij complete liedjes kunnen spelen op jouw instrument? Wil je bijvoorbeeld gitaar leren of keyboard leren spelen? Of heb jij muzikale vingers en wil je graag piano leren spelen? Schrijf je dan in voor een van onze cursussen en bestel jij instrument mee tegen een voordelige prijs!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Met persoonlijke begeleiding
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Volg een muziek cursus bij NHA

Muziek leren maken op diverse instrumenten? Start dan vandaag nog met een van onze muziek cursussen van NHA. Bij elke cursus ontvang je praktijkgericht lesmateriaal waarmee je snel aan de slag kunt. Zo speel je al binnen enkele lessen een liedje op jouw gitaar, keyboard of piano.

 

NHA is gespecialiseerd in hobbycursussen voor thuis met jaarlijks meer dan 10.000 cursisten. Je bepaalt zelf het tempo waarin je leert en hoe je de cursus een vervolg geeft. Je ontvangt de hobbylessen per post thuis, maar kunt ze ook digitaal volgen. Telkens word je weer geprikkeld om lekker met jouw hobby bezig te zijn. De muziek cursussen van NHA zijn extra voordelig en een aantal ervan worden geleverd met een gratis instrument. Start vandaag nog met een nieuwe hobby: schrijf je in voor een leuke muziek cursus.

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Leer in je eigen tempo
  • Waar en wanneer je wilt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 NRTO Logo  crkbo  iso
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!