Keyboard  

Tijdelijk met GRATIS tablet Nú met 50% korting
Keyboard
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€438,00
219,00
of 
12 x €20,50
4.3/5

Beoordeeld door 18 student(en)

 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-getuigschrift
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Binnen vier weken je eerste nummers op het keyboard

Denk je dat keyboard leren spelen aangeboren muzikale gaven vereist? Dat is een misverstand. Met de cursus Keyboard van NHA leert iedereen spelen. Ook als notenschrift nieuw voor je is.  

In deze cursus maak je kennis met het keyboard door middel van vingeroefeningen. Je speelt eerst met één hand en daarna met twee.

Je leert het notenschrift kennen. Akkoorden, maatsoorten herkennen en de betekenis van de viool- en de bassleutel: voor je er erg in hebt, heb je het spelen op een keyboard in de vingers.


Alle stijlen

De meest uiteenlopende stijlen komen in de keyboard cursus aan bod: van country tot heavy metal en van disco tot barok.

Vanaf de eerste les leer je bekende melodieën spelen en binnen vier weken beheers je enkele songs.

Bij de keyboardcursus horen ook luisteroefeningen. Luister naar muziek en muziekfragmenten die de lesstof ondersteunen.

Neem je eigen spel op. Stuur je opname naar je leraar of lerares. Je ontvangt vervolgens aanwijzingen die je spel verbeteren.

Een veelzijdig instrument

Het keyboard is een eenvoudig bespeelbaar en daardoor een geliefd instrument. Op allerlei soorten feesten en op recepties waar live muziek wordt gespeeld is het keyboard onmisbaar. Het is altijd een bron van plezier voor gasten en feestgangers.

Walsen, schuifelen of swingen; uit het keyboard kunnen alle soorten ritmes en klanken moeiteloos tevoorschijn worden getoverd. Soms klinkt er een accordeon, soms een elektrische gitaar, een viool of zelfs een compleet orkest. Door het indrukken van een aantal knoppen kan het keyboard eenvoudig geprogrammeerd worden. Ook jij kunt binnenkort degene zijn die iedereen op een feest verrast met het spelen van mooie melodieën of populaire songs, en het laten klinken van swingende ritmes.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Programma Keyboard

Het keyboard bevat vele programmeerfuncties die je kunt inschakelen. Maar melodieën ontstaan niet vanzelf door op een knop te drukken. Daarom is het belangrijk dat je op het toetsenbord leert spelen. In deze keyboardcursus laten we je op een plezierige manier kennismaken met vele vingeroefeningen.

De lessen zijn zo opgebouwd dat je eerst met één hand en daarna met twee handen leert spelen. Het notenschrift leer je spelenderwijs kennen. Ook het spelen van akkoorden en het herkennen van maatsoorten komen aan de orde. Enige kennis van muziektheorie zal je helpen de mogelijkheden van het instrument helemaal te benutten. Dus ook wanneer jij al keyboard speelt maar geen noten kunt lezen is deze cursus erg nuttig. Terwijl je thuis oefent, ontdek je stap voor stap de vele mogelijkheden van dit boeiende instrument. Na 4 weken kun je al aardig wat songs spelen.

Cursus Keyboard

Al vanaf de eerste les leer je bekende melodieën spelen. Later kun je hier helemaal jouw eigen invulling aan geven. De meest uiteenlopende stijlen komen in de cursus Keyboard aan bod. Jouw leraar geeft je de mogelijkheid om zowel populaire als klassieke muziek te maken. Dit instrument biedt zoveel mogelijkheden als er smaken zijn: van country, disco, rock en pop tot heavy metal!

Bij de cursus Keyboard horen ook luisteroefeningen. De stof die in een les wordt behandeld, wordt in deze oefeningen ten gehore gebracht.

Inclusief digitale geluidsbestanden

De lessen zijn voorzien van luister- en speeloefeningen. De geluidsbestanden vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone.

Cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID

De cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID bestaat uit 96 lessen (dus 48 meer!). Stap voor stap leer je spelen op dit fantastische instrument. Zo ontwikkel je jouw muzikale kunnen nog verder. Welke variant je ook kiest, je zult al snel met veel plezier jouw eerste melodieën spelen.

Beide cursussen beginnen op hetzelfde niveau.

REVIEWS

Reviews

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Ik heb geen advies, ben gewoon tevreden. ***

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Ik vind het een mooie cursus duidelijk uitgelegd in de boeken Dit is mijn tweede cursus eerste was gitaar uitgebreid ( daar heb ik nog steeds plezier van ) en nu doe ik keyboard uitgebreid

5/5
Keyboard

Tot nog toe ben ik zeer tevreden. Ik vind het een geweldige cursus om te doen en alles wordt goed uitgelegd. Onlangs had ik een kleinigheid met de voorgespeelde stukken die je kan beluisteren: het staat niet duidelijk aangegeven hoeveel maten vooraf zijn gegeven. Dan is het lastig inzetten; uiteindelijk lukt het wel, maar als het aangegeven staat is duidelijker. En ik zou het fijner vinden als de docent wat sneller het huiswerk na zou kijken, maar hij moet waarschijnlijk meer nakijken. Ik ben zo, dat ik snel wil weten hoe ik het gemaakt heb. Maar al met al zeer tevreden. Ook als ik vragen stel aan de docent, ik krijg altijd een antwoord wat het dan weer verduidelijkt.

4/5
Keyboard

Onvoldoende contact met de leraar, er zijn maar 40 tekens beschikbaar om een vraag of opmerking te maken. Huiswerk te laat nagekeken, na 14 dagen. Na bellen met NHA kreeg ik dirext huiswerk gecorrigeerd terug maar NHA heeft nooit terug gerapporteerd waarom huiswerk zo laat nagekeken werd. Betere communicatie is absoluut wenselijk!

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift Keyboard

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).
 

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Leer in je eigen tempo - waar je maar wilt

De cursus Keyboard  ontvang je in enkele deelzendingen wanneer je kiest voor Extra Uitgebreid. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de cursus Keyboard uitstekend te combineren met een drukke baan of met andere hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd leren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-cursussen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke begeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de cursus Keyboard, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën.

STUDIEDUUR

Studieduur cursus Keyboard

Beginners

Voor beginners duurt de cursus Keyboard 12 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Extra uitgebreid

De extra uitgebreide cursus Keyboard duurt 24 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00 of stuur een e-mail.

KEYBOARD

Keyboard

Specificaties

 • 61 aanslaggevoelige toetsen;
 • LED beeldscherm;
 • 128 midi instrumenten + drumkit;
 • 100x automatische begeleidingen;
 • 1- of meervinger akkoorden;
 • intro, einde en fill-in functie;
 • opname- en afspeelfunctie;
 • zelf ritmes programmeren;
 • 12x demosongs;
 • 5x instellinggeheugen;
 • hoofdtelefoonaansluiting;
 • sync - split.

Als je onze cursus Keyboard spelen wilt volgen, maar nog niet in het bezit bent van een professioneel keyboard, hebben wij een mooie aanbieding voor jou. Samen met een van de grootste keyboardfabrikanten, selecteerden wij het professionele Diamond keyboard. Door dit keyboard in grote aantallen in te kopen, kunnen wij je een aantrekkelijk aanbod doen. Bij deelname aan onze cursus keyboard betaal je slechts € 69,- voor dit professionele keyboard!

Bestellen

Wil je het Diamond keyboard bij jouw cursus ontvangen, geef dit dan aan bij inschrijving. Je ontvangt het keyboard én de eerste lessen snel in huis. Natuurlijk kun je het keyboard ook tijdens de cursus nog bestellen.

Garantie

Je ontvangt 1 jaar volledige fabrieksgarantie op jouw Diamond keyboard. NHA registreert de exacte aankoopdatum voor jou. Bij het Diamond keyboard ontvang je een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

LESGELD

Lesgeld

Keyboard
€438,00 €219,00
of  12x 20,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€438,00 €219,00
of  12x 20,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Keyboard Extra Uitgebreid
€798,00 €399,00
of  24x 18,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€798,00 €399,00
of  24x 18,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Headphone of Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • Nu 50% korting op het lesgeld!
 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Met persoonlijke begeleiding
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

5/5

Ik heb geen advies, ben gewoon tevreden. ***

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!