Persoonlijke Effectiviteit  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Persoonlijke Effectiviteit
ktno_bijscholing_klein
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
359,00
of 
4 x €94,50
4.5/5

Beoordeeld door 13 student(en)

 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-getuigschrift
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Haal meer uit je leven met de cursus Persoonlijke Effectiviteit

Bij persoonlijke effectiviteit gaat het er niet alleen om dat je doet wat past bij jouw doelen, maar ook bij waar je goed in bent en wat je met plezier doet. Ben jij klaar voor de volgende stap? Haal meer uit je leven en start vandaag nog met de cursus Persoonlijke Effectiviteit!

Hoewel persoonlijke effectiviteit voor iedereen anders is, kunnen we wel stellen dat persoonlijk effectieve mensen enkele gemeenschappelijke kenmerken hebben.

Zij beschikken onder meer over zelfinzicht en ‘managementvaardigheden’, zijn communicatief sterk, assertief, overtuigend, ambitieus, mentaal sterk en zichtbaar. Wil jij vandaag nog deze vaardigheden verbeteren? Schrijf je dan snel in voor de Persoonlijke Effectiviteit cursus!


Maak bewustere keuzes na de Persoonlijke Effectiviteit cursus

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je niet alles uit het leven haalt? Wil jij graag meer inzicht krijgen in jouw denken en doen zodat je bewuste keuzes kunt maken? Dan is de cursus Persoonlijke Effectiviteit zeer geschikt voor jou! In deze cursus ontdek je hoe je meer uit jezelf haalt.     

Het lesmateriaal van de cursus bevat veel tips, voorbeelden en zelftesten. Zo kun jij zelf praktisch met de lesstof aan de slag gaan. Deze cursus Persoonlijke Effectiviteit is toegankelijk en start bij de absolute basis. Specifieke voorkennis is dus niet nodig om met de cursus te beginnen.      


Word je tijd en energie de baas

In deze Persoonlijke Effectiviteit cursus ga jij zelf aan de slag met jouw persoonlijke effectiviteit. Door bezig te zijn met wat bij jou past, wat je leuk vindt en waar je goed in bent, ga jij efficiënter te werk. Dit komt goed van pas in je werk en in het dagelijkse leven. Zo behaal jij gegarandeerd jouw doelstellingen en gewenste resultaten.  

Het uiteindelijke doel van de cursus Persoonlijke Effectiviteit is dat jij persoonlijk effectief gedrag aanleert en het je eigen maakt. Op die manier ben jij ook onbewust persoonlijk effectief. Dit betekent dus dat jij je huidige gedrag zult moeten veranderen om effectief te zijn.

Om dat te kunnen doen, leer je in de cursus Persoonlijke Effectiviteit meer over je persoonlijke kenmerken en verkrijg je zelfinzicht. Ook doe je vaardigheden op het gebied van time- en energiemanagement op. Zo leer jij hoe je de baas wordt over je tijd en energie. Aan de hand van onder andere ontspanningsoefeningen leer je hoe je omgaat met stress.

 
Praktische cursus Persoonlijke Effectiviteit vol communicatietips

Ook communicatie en gespreksvoering komen uitgebreid aan bod in deze cursus. Persoonlijke Effectiviteit aanleren gaat doorgaans hand in hand met het ontwikkelen van sterke communicatieve vaardigheden. Daarom leer jij tijdens de Persoonlijke Effectiviteit cursus hoe je effectief jouw boodschap overbrengt en het gedrag van anderen kunt beïnvloeden. 

Daarnaast speelt positiviteit een belangrijke rol in deze cursus. Jouw doelen positief formuleren of op een positieve manier in het leven staan heeft namelijk een gunstige invloed op jouw effectiviteit. Je leert daarom tijdens de cursus Persoonlijke Effectiviteit meer over positieve psychologie.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Hoewel persoonlijke effectiviteit voor iedereen anders is, hebben persoonlijk effectieve mensen gemeenschappelijke kenmerken. Tijdens de cursus Persoonlijke Effectiviteit leer je meer over deze kenmerken aan de hand van de volgende onderwerpen;

 • persoonlijke kenmerken;
 • time-, energie- en stressmanagement;
 • communicatie en gespreksvoering;
 • gedrag beïnvloeden;
 • positieve psychologie;
 • presentatievaardigheden.
REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Persoonlijke Effectiviteit, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Persoonlijke Effectiviteit

Ik ben na jaren thuis zitten en niks doen op de opleiding secretaresse gekomen. Ik heb mezelf zo goed kunnen ontwikkelen dat ik positiever in het leven begon te staan. Ik wilde dat een boost geven en ben voor de cursus persoonlijke effectiviteit gegaan. En wow wat heeft dat me goed gedaan!! Ik ben er nog lang niet, maar ik weet 100% zeker dat ik straks duizend meer zelfverzekerder in mijn schoenen sta dan een jaar geleden! De begeleiding van NHA is sowieso top! Ik heb niet eens een aanvulling daarop. Ik ben zo erg tevreden dat ik veel mensen heb aanbevolen bij NHA een studie of cursus te volgen! Toppers worden toppers met jullie aan de zijde 💪

10/10
Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit biedt een duidelijke uitleg van diverse onderwerpen en hulpmiddelen waarmee je kan groeien op mentaal, sociaal en persoonlijk vlak. een mega aanrader voor als je vrije tijd hebt en die invulling wilt geven!

8/10
Persoonlijke Effectiviteit

Interessante leerzame cursus die ik iedereen zou aanraden. Op sommige vlakken iets meer diepgang zou leuk zijn.

10/10
Persoonlijke Effectiviteit

Ik ervaar deze cursus als heel plezierig en duidelijk.

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Een NHA getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Persoonlijke Effectiviteit valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

KTNO-geaccrediteerd

Ook is deze opleiding geaccrediteerd door de beroepsvereniging KTNO, actief binnen de complementaire gezondheidszorg. Deze opleiding wordt voor hun leden geadviseerd als bijscholing en kan nascholingspunten opleveren.
 

BATC-erkend

Deze opleiding wordt ook erkend door de beroepsvereniging BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument). De opleiding wordt voor hun leden geadviseerd als bijscholing op MBO-niveau.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Persoonlijke Effectiviteit uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Persoonlijke Effectiviteit, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus Persoonlijke Effectiviteit staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Persoonlijke Effectiviteit
€359,00
of  4x 94,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€359,00
of  4x 94,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Ik ben na jaren thuis zitten en niks doen op de opleiding secretaresse gekomen. Ik heb mezelf zo goed kunnen ontwikkelen dat ik positiever in het leven begon te staan. Ik wilde dat een boost geven en ben voor de cursus persoonlijke effectiviteit gegaan. En wow wat heeft dat me goed gedaan!! Ik ben er nog lang niet, maar ik weet 100% zeker dat ik straks duizend meer zelfverzekerder in mijn schoenen sta dan een jaar geleden! De begeleiding van NHA is sowieso top! Ik heb niet eens een aanvulling daarop. Ik ben zo erg tevreden dat ik veel mensen heb aanbevolen bij NHA een studie of cursus te volgen! Toppers worden toppers met jullie aan de zijde 💪

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!